Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@princeznaII píše:
Vlakem?
koukalas na idos.cz
diky na to jsem úplně zapomněla…i když si myslím že na idosu budou jen čd i když zas když jezdi do německa tak by mohli nějak slušně vypadat, ale dík za radu juknu a uvidím přinejhorším jestli jezdí tak pojedu s nimi
Obvykle to uvádí CD pod sebou ale co si pamatuju, vždy jezdily sestavy z voz Deutsche Bahn
takže toho bych se nebála
A nějakej Low cost z Brna by neletěl?
nebo třeba z nějakého blízkého polského města?
někdy je výhodnější se kouknout i přes hranice
Na letadla už jsem se dívala a je to docela dost drahé ještě se kdyžtak kouknu přes to polsko to máme docela blízko tak snad a mohlo by to být i rychlejší přes polsko než přes prahu
@princeznaII píše:
Obvykle to uvádí CD pod sebou ale co si pamatuju, vždy jezdily sestavy z voz Deutsche Bahn
takže toho bych se nebála
děkuji za radu
prozatim to vypada že asi pojedu vlakem a neviš jak je to s objednanim listku a mistenky zda je nutnost jej koupit dopředu a nebo stači koupit jizdenku ve vlaku? dík ![]()
Tak to nevím, ale pro klid duše bych so klidně lístek koupila předem a jestli má místenkový vuz a ty tam chceš tak i tu
pokud má i obyčejné vozy, tak je to jako všude - kdo dřív přijde, ten sedí
vlakem jsem jela už dávno, ale málokdy byl plný k prasknutí, to spíš busy jsou přeplněný
Nevíte někdo o nějakém způsobu dopravy do Berlína?
Je jedno odkud, ale nejlíp velké města Ostrava, Brno a Praha. Hledám na internetu zjištuji jak jet aby to pasovalo a boužel nic. Jedu z ostravy takže je to ještě komplikovanější. Z prahy mi jede 9:30 ale nemám se na do do Berlína krom student agency, který mi nepasuje. Jedu o víkendu pravděpodobně v neděli a je jedno v kolik budu v Berlíně, ale aby to ještě bylo za světla takže další autobus, který tam je až o půl devate večer nepřipada v uvahu.
Najde se tu prosím někdo z Prahy popř. odjinud kdo vi co ještě jezdi na Berlín a nebylo to moc drahé?
Dík všem za rady