Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
jezdíte někdo v druhé půlce září do Itálie - na sever? Konkrétně se nám líbí camp v Lignano. Ale nevím jak je to s počasím
Budu ráda za každý postřeh
děkuji
Po mých zkušenostech z Itálií, bych nejela na sever ani v plné sezoně… Natož v září… Ale v Kalábrii bude nádherně ![]()
My jsme byli na jihu - Na poloostrově Gargáno a bylo už docela větrno, večer a ráno jsme chodili k moři v mikině a kalhotách. Přes oběd bylo nádherně teplo, vítr dělal vlny, takže koupání super. Záleží, jaké chytnete počasí.
@ilyz V září už je severní Itálie docela risk. Může tam být sice hezky, ale také může celou dobu pršet.
Byli jsme v roce 2010 první dva týdny v září a docela dost nám pršelo, ale bylo i na koupání, tak půl na půl. Loni jsme byli od tuším 6. do 20. září a krásně, pršelo myslím jedno dopoledne.
Ještě dám tip na kemp kde jsme byli my. Moc se nám tam líbilo. www.pradelletorri.it
No jak tak koukám, tak je to dost zrádnýýý.. Tak já nevím co
jestli jo nebo ne
a hlavně mě teda zaráží, že se do bazénu musí s koupací čepicí?
fakt to tak je??
@ilyz píše:
No jak tak koukám, tak je to dost zrádnýýý.. Tak já nevím cojestli jo nebo ne
a hlavně mě teda zaráží, že se do bazénu musí s koupací čepicí?
fakt to tak je??
Tam kde jsem byla jsem musela s koupací čepicí
proto jsem do něj lezla jen málo, jelikož mám vlasy po zadek a docela mi to dělalo problém…
@Kacka2 píše:
Ještě dám tip na kemp kde jsme byli my. Moc se nám tam líbilo. www.pradelletorri.it
Tak to vypadá parádně ![]()
Noo u toho Pino Mare co se mi líbil taky píšou s čepicí. A to je pro mě úplně nepředstavitelné. Takže tam asi nepojedeme…
Holky a jak to vidíte s Itálií na jihu začátkem září? uvažujeme o Kampánii od 30.8. - 6.9. myslíte, že tam bude hezky? díky
@veverkas22 my byli tento termín v Caorle a bylo celý týden jasno a cca kolem 28st., i večer bylo celkem teplo. Takže na jihu musí být krásně.
@veverkas22 : já myslim, ze na jihu bude pěkně, my byli v tomto termínu na severu Sicílie a krásné a letos v tom termínu pojedeme asi do Caorle a to je na severu Itálie. Už jsme v tomto termínu jednou v Caorle byli a par dni foukalo, ale jinak bylo hezky a když jsme 7.9 odjížděli tak bylo nádherně a vedro ![]()
Holky díky moc.. my si pořád nějak nemůžeme vybrat a i z finančních důvodů se nám líbí ta Itálie, jen si neumím představit tu cestu.. ale když to zvládají jiní, tak my snad taky ![]()
Byli jsme v Itálii na jihu 2. týden září. Přes den kolem 30 ve stínu, teplé moře, prázdné pláže, normální ceny v obchodech…
Paráda. Během hlavní sezóny už k moři nepojedu.