Sever Itálie v září?

585
5.9.13 12:37

Sever Itálie v září?

Ahoj holky,

jezdíte někdo v druhé půlce září do Itálie - na sever? Konkrétně se nám líbí camp v Lignano. Ale nevím jak je to s počasím :nevim: Budu ráda za každý postřeh :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2256
5.9.13 12:44

Po mých zkušenostech z Itálií, bych nejela na sever ani v plné sezoně… Natož v září… Ale v Kalábrii bude nádherně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
5.9.13 12:48

My jsme byli na jihu - Na poloostrově Gargáno a bylo už docela větrno, večer a ráno jsme chodili k moři v mikině a kalhotách. Přes oběd bylo nádherně teplo, vítr dělal vlny, takže koupání super. Záleží, jaké chytnete počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
5.9.13 12:52

@ilyz V září už je severní Itálie docela risk. Může tam být sice hezky, ale také může celou dobu pršet.

• Citovat
  • Upravit
4647
5.9.13 13:26

Byli jsme v roce 2010 první dva týdny v září a docela dost nám pršelo, ale bylo i na koupání, tak půl na půl. Loni jsme byli od tuším 6. do 20. září a krásně, pršelo myslím jedno dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
5.9.13 13:51

Ještě dám tip na kemp kde jsme byli my. Moc se nám tam líbilo. www.pradelletorri.it

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.9.13 18:39

No jak tak koukám, tak je to dost zrádnýýý.. Tak já nevím co :D jestli jo nebo ne :D a hlavně mě teda zaráží, že se do bazénu musí s koupací čepicí? :-O fakt to tak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
5.9.13 18:41
@ilyz píše:
No jak tak koukám, tak je to dost zrádnýýý.. Tak já nevím co :D jestli jo nebo ne :D a hlavně mě teda zaráží, že se do bazénu musí s koupací čepicí? :-O fakt to tak je??

Tam kde jsem byla jsem musela s koupací čepicí :zed: :zed: :zed: proto jsem do něj lezla jen málo, jelikož mám vlasy po zadek a docela mi to dělalo problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.9.13 18:43
@Kacka2 píše:
Ještě dám tip na kemp kde jsme byli my. Moc se nám tam líbilo. www.pradelletorri.it

Tak to vypadá parádně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
5.9.13 18:52

@MiskaKosa

Noo u toho Pino Mare co se mi líbil taky píšou s čepicí. A to je pro mě úplně nepředstavitelné. Takže tam asi nepojedeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
8.4.14 15:22

Holky a jak to vidíte s Itálií na jihu začátkem září? uvažujeme o Kampánii od 30.8. - 6.9. myslíte, že tam bude hezky? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
8.4.14 15:28

@veverkas22 my byli tento termín v Caorle a bylo celý týden jasno a cca kolem 28st., i večer bylo celkem teplo. Takže na jihu musí být krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.4.14 16:35

@veverkas22 : já myslim, ze na jihu bude pěkně, my byli v tomto termínu na severu Sicílie a krásné a letos v tom termínu pojedeme asi do Caorle a to je na severu Itálie. Už jsme v tomto termínu jednou v Caorle byli a par dni foukalo, ale jinak bylo hezky a když jsme 7.9 odjížděli tak bylo nádherně a vedro :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
9.4.14 08:42

Holky díky moc.. my si pořád nějak nemůžeme vybrat a i z finančních důvodů se nám líbí ta Itálie, jen si neumím představit tu cestu.. ale když to zvládají jiní, tak my snad taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
9.4.14 08:48

Byli jsme v Itálii na jihu 2. týden září. Přes den kolem 30 ve stínu, teplé moře, prázdné pláže, normální ceny v obchodech…

Paráda. Během hlavní sezóny už k moři nepojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí