Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtela bych koupit rodince k Vanocum dovolenou. Radi bychom jeli duben/kveten. Ale destinace sever afriky a turecko radeji ne. Prdmyslela jsem o kanarskych ostrovech? Bxli jste tam nekdo v tuto dobu? Pry tam fouka na nejakych ostrovech hrozne vitr.diky za info
Co Thajsko? Byli jsme tam loni koncem kvetna a bylo tam krasne teplo, jen kazdy vecer trochu deste
. Ale byli jsme bez cestovky.
Jeste jsem zapomnela napsat ze mame 6ti mesicni holcicku:) takovy detail:)) dulezity…
S tak malym prckem bych klidne jela po vlastech Ceskych
decku je celkem jedno, jestli je u more nebo na louce, nasi kluci (1 a 3) se vzdycky nejvic vyradi u nasich na zahrade, se zvirectvem, na traktoru (hmm, to holcicka asi ne) a tak
letame pravidelne jen do Anglie a i ten 2hoodinovy let staci ![]()
Lago di Garda je v květnu nádherné (ostatně i kdykoliv jindy, ale v květnu není tolik lidí, takže je to v pohodě). Jen nevím, jestli by se Ti líbila dovolená pod Alpami, jestli spíš netoužíš po moři.
Vcera jsme prijeli z italie, autem. Po 13h jsem se zarekla, ze uz autem nikdy. Ale jeste je jedna cesta, kterou bych chtela absolvovat a to je prave Lago di Garda:)))) vsichni si to chvali. Pry jsou tam kempy, hotely atd. Uplne jsem na to zapomnela:))) a bude tam uz hezly v kvetnu?
Lago je v nadmořské výšce 90 m. n. m., takže tam je v květnu jak u moře. My jsme měli (koncem května) krásně, kolem 25 stupňů a modro. Ale zaručit se to nedá. A přece jen to jsou hory (kolem), takže může přijít déšť, to je jasné. Mimochodem z Rychnova 8 hodin autem, z Prahy o dvě míň (přes Mnichov).
@Petranela No, my jsme byli s karavanem (s přívěsem), takže jsme si domeček vezli s sebou. Ale je tam hromada ubytovacích kapacit.
My jsme bydleli v tomto kempu:
http://www.campingtonini.com/cs/default.asp
A mají tam snad i apartmány, jestli si to dobře pamatuju. Přistávající paraglaidisti byli super, na ty jsme koukali každý den přímo od „chaloupky“.