Doprovod na maturitní ples

27.8.21 17:22

Zdravím,
moje přítelkyně (rok a půl) mě nechce vzít za doprovod na maturitní ples. Bere svoji kamarádku. Nedokážu to zkousnout. Je normální, že přítelkyně nevzala mě, ale svou kamarádku? Jak se s tím mám vyrovnat?
Děkuji za rady a odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65212
27.8.21 17:25
@PetrSvoboda5501 píše:
Zdravím,
moje přítelkyně (rok a půl) mě nechce vzít za doprovod na maturitní ples. Bere svoji kamarádku. Nedokážu to zkousnout. Je normální, že přítelkyně nevzala mě, ale svou kamarádku? Jak se s tím mám vyrovnat?
Děkuji za rady a odpovědi.

chuděro malá, vyplač se, to je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
27.8.21 17:30

Nějaká mladá přítelkyně. Třeba tě nechce dostat do problémů kvůli pedofilii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35858
27.8.21 17:34

Asi tě moc nežere no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33664
27.8.21 18:00

No a to když půjde s kamarádkou, tak ty tam nesmíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21869
27.8.21 18:06

Než bude maturitní ples, přijde epidemie, budou omezení kontaktů a zákaz společenských akcí a bude vymalováno.
Je to značně předčasné, řešit ples v srpnu.

Asi se slečna za tebe stydí, tak tě nechce ukazovat spolužákům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
27.8.21 18:18

Já budu mít taky maturák příští školní rok, teda možná, snad, doufám. A přítelkyně tam určitě bude, ale i kámoši. Pak samozřejmě rodiče, sourozenci… Tam nechodí jeden člověk. Když měla maturák přítelkyně, před rokem a půl, těsně před pandemií, co byl svět ještě normální, tak nás tam taky bylo hodně. Včetně mých rodičů, protože se rodiče v té době už poznali vzájemně, tak přijmuli pozvání. A dokonce jsme byli i na jiných plesech, od škol, kde jsme někoho znali nebo tam šel někdo ze známých, kdo tam někoho znal. My přímo žádného studenta osobně ani ne kolikrát. Omezený bývají jen lístky na sezení, to je většinou pro rodinu, ale na stání jich je dostatek pro všechny :nevim:. Takže pokud tě tam nechce, tak se za tebe stydí nebo s tebou nepočítá, jiný důvod není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3160
27.8.21 19:20

@Matt 02, někde je zvykem chodit si pro šerpu v doprovodu. Tohle podle mě zakladatel myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.21 19:21

@AnnieTRoj ano přesně tak, jde o šerpování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33664
27.8.21 20:14
@PetrSvoboda5501 píše:
@AnnieTRoj ano přesně tak, jde o šerpování

Takže tam budeš, a jde ti o tohle? Ale no ták, tak s ní půjde kamarádka, ty můžeš třeba fotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.21 20:16

@arinecka ja chtel jit s ni, jskoze provázet ji životem, jit po boku.. ssi to moc hrotim co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný