Prodloužení obřadu

Anonymní
25.8.21 21:18

Prodloužení obřadu

Zdravím všechny.
Nemáte nějaké tipy na prodloužení obřadu?
Na celém svatebním dní je to to nejdůležitější, přitom to trvá 15 minut.
Chceme si vyměnit sliby, které si sami sepíšeme. Taky aby nám mamky dvěmi svíčky (symbolizující naše životy) zapálily jednu větší, kdy se jakože naše životy spojují.
Ale pořád to nebude obřad třeba o 30-45min. A mně to přijde hrozná škoda, když je to vlastně nejpodstatnější na celém dni.
Nemáte ještě nějaké tipy? Jak celý obřad udělám krásným, dojemným a neodbyt ho za 15min?
Předem děkujuuu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1908
25.8.21 21:22

Křesťanský obřad se mší je s přehledem přes hodinu… Ale to asi není to co hledáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
25.8.21 21:27

Promitej tam třeba pretty woman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
25.8.21 21:32

Obřad v kostele trvá o dost dýl. Jinak mě těch 20 minut teda přišlo dlouhých :D a jako host bych tam nechtěla sedět hodinu a koukat někomu na záda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.21 21:39

Řekni oddávajícímu ať mluví pomalu :mrgreen:
Promiň, ale musela jsem.
Zkus na svatbu kouknout, jako na celek. Vždyť ty zásnuby, přípravy, obřad, hostina, zábava, svatební cesta/dovča atd. Nejdůležitější je přece, jaké bude manželství, ne jak dlouho bude trvat obřad.
Mnoo já osobně bych se nejvíc těšila na dort :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
25.8.21 21:39

Těch 20 minut mi stačilo. I bez toho bych si to užila. A jako svatebčan o to taky nestojím, tam sedět a koukat.

Na jedné svatbě jsem zažila nekončící projevy a upřímně sem myslela, že už u 4tého mě je*ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
25.8.21 21:41

Byla jsem na obřadu v kostele, myslela jsem že to nikdy neskončí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.8.21 21:44

Aaa ja jakykoliv oficiality nesnasim. Mame svatbu v planu ale bude to sup sup. Ja se kroutila i na vlastni promoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
25.8.21 21:47

Civilní obřad bych uměle neprodluzovala, nikoho to nebude bavit a vy si jenom zbytečně prodlouzite stres, protože když tam pak člověk v reálu stojí je jako kuře na rožni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.8.21 21:48

Az tech obradu zazijest jako nevesta vice, prijde Ti, ze tech 20 minut je az az :mrgreen:
Jinak vymena svicek, zapaleni spolecne, vlastni sliby, ty jo, tady to nekdo fakt proziva, chudaci Ti, co Vam budou koukat na zada, po sobe a brutalne se nudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
25.8.21 21:49

Mám svou svatbu celkem nedávno za sebou a můžu ti říct že i přes všechny cypovinky budeš mít dlouho mlhu a už si najednou navlékáš prstýnek. :mrgreen: Plus teda pochybuju, že na vás ti lidé z úřadu budou zvědaví. Ti to chtějí mít co nejdřív za sebou. Nebo alespoň předpokládám, že máš civilní sňatek podle toho jak se ptáš.

• Citovat
  • Upravit
76739
25.8.21 21:52
@smutný.smajlík píše: Řekni oddávajícímu ať mluví pomalu :mrgreen:
Promiň, ale musela jsem.
Zkus na svatbu kouknout, jako na celek. Vždyť ty zásnuby, přípravy, obřad, hostina, zábava, svatební cesta/dovča atd. Nejdůležitější je přece, jaké bude manželství, ne jak dlouho bude trvat obřad.
Mnoo já osobně bych se nejvíc těšila na dort :mrgreen: :P

no mně se chce také něco napsat, ehm sedím si na rukách, důležitější je, jak dlouho bude trvat manželství :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21881
25.8.21 21:54

Hlavně ti oddávající mají několik svateb po sobě, je určitý časový interval, kdy budou oddávat další svatbu. Takže se obávám, že vás se svičkama a slibama vyšoupnou před radnici na parkoviště, protože budete zdržovat a zavazet ostatním svatbám.
I pokud máte svatbu někde venku, zase ti oddávající mají časový harmonogram na další obřady a přesun na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
25.8.21 21:54

Chudáci hosté :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
25.8.21 21:59

Ještě mě napadlo, co tyhle cipoviny nechat jako zábavu po hostině… Jako se čtou přáníčka. Zpívají písničky nevěstě, tak vy byste si zapálili svíčky a řekli sliby.

Může se o toho popíjet a paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný