Dorazí ještě ovulace?

22.4.22 10:03

Dorazí ještě ovulace?

Krásný den. Jsem první měsíc po vysazeni antikoncepce a začínáme se snažit o druhé miminko. Už od 10DC (předpokládaného - doteď jsem měla MS řízenou antikoncepcí a nevím jak dlouhý mám cyklus. Před braním HA jsem měla cyklus dlouhý 28 dnů) testuji ovulačními testy. 10.,11. a 12. den cyklu tam byla jen jedna čárka. Od 13. cyklu už je vidět i druhá, ale dodnes ( 17DC) ovulace nedorazila. Chci se zeptat jestli je možné že ještě dorazí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37145
22.4.22 10:07

Možné je vše, ale po vysazení ha se cyklus může srovnavat klidně rok, takže bych se hned první měsíc po vysazení na to úplně neupinala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.4.22 10:12
@Kriss Tina píše:
Možné je vše, ale po vysazení ha se cyklus může srovnavat klidně rok, takže bych se hned první měsíc po vysazení na to úplně neupinala.
zdravím 🤗 překvapuje mě, že si tady často holky měří ovulaci třeba 3× denně..jen mě zajímá, jak je to potom přesné, když se tři hodiny předtím nesmí pít a má se to měřit ve stejnou hodinu🤔 🙃
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
22.4.22 10:15

První měsíc po vysazení antikoncepce může dorazit po týdnu. nebo po dvou. Nebo po měsíci. Nebo vůbec. Vykašlala bych se na testy a nechala to plynout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
22.4.22 11:43
@Nikola15081994 píše:
Krásný den. Jsem první měsíc po vysazeni antikoncepce a začínáme se snažit o druhé miminko. Už od 10DC (předpokládaného - doteď jsem měla MS řízenou antikoncepcí a nevím jak dlouhý mám cyklus. Před braním HA jsem měla cyklus dlouhý 28 dnů) testuji ovulačními testy. 10.,11. a 12. den cyklu tam byla jen jedna čárka. Od 13. cyklu už je vidět i druhá, ale dodnes ( 17DC) ovulace nedorazila. Chci se zeptat jestli je možné že ještě dorazí?

ahojky, mě ještě napadlo, že by ti to přesně mohla říct doktorka na gynde.. já jsem byla na vyndání tělíska před měsícem a rovnou mi řekla, že za přibližně 3 dny bude ovulka..😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 11:53

@kačenkabo Děkuju, zkusím ji zavolat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.22 22:14

@Nikola15081994
Nikol dej vědět jestli ti nakonec testy ovulku potvrdí, jsem na tom úplně stejně jen 13DC mám dnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.4.22 06:24

Ovulace, graf

Krásný den,

Tento měsíc svému grafu nějak nerozumím (minulý měsíc ukázkový), měla jsem veškeré příznaky ovulace, čípek hodně vysoko a měkký, cervikální hlen bílkový, sex také často. Podle teplot to na ovulaci nevypadá, ale příznaky jsem si nevymyslela. Může mi prosím někdo poradit? Tento měsíc jsem i v psychické pohodě. Je možné, že by cyklus mohla ovlivnit nějak kyselina listová a užívání léků Femibiom? Mockrát děkuji, jsem z toho nervozní. Mohl by tento graf (velice jiný minulému měsíci) značit třeba těhotenství?

PS: cyklus mám 31 dní. Pro vysvětlení, ten jeden výkyv na hodnotu 36,86 byl dán špatným a velmi přerušovaným spánkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 10:17

Update

Krásný den, tak včera už byla čárka slabší a dnes hodně slabá. Takže tento mědi nejspíš nic. :( Chci se ještě zeptat, je možné, že bych třeba mohla tu vrcholnou fázi propásnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.22 10:33

@Nikola15081994
Nikol jestli ti nedorazí do zítra tak už pak by to bylo pozdě na luteální fázi. Tedy za předpokladu, že budeš mít cyklus 28 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.22 10:29

Tak dnes takhle, takže nejspíš nic. Jen je mi divný, že mám pořad docela viditelnou tu první čárku 🤷‍♀️ Dopoledne je vždy takhle vidět a večer skoro vůbec ( vždy před testováním 2 hodiny nepiju a nechodím na wc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.22 11:43

@Nikola15081994
Zkoušej dál, je třeba možný že se ti cyklus o pár dní prodlouží a ovulace přijde až 20DC nebo dýl. Kdybys ji nezachytila tak bych zkusila po MS měřit bazální teplotu Hned od prvního dne skončení MS.
Ty ovulační testy koukám děláš od 10DC, pokud máš MS 7 dní tak je je ještě možnost že si ji prošvihla v těch 3 dnech. Určitě ale nevěš hlavu, klapne to uvidíš, jen to vychytat :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.22 10:27

Dorazila!!

Tak dnes jsem 27DC a ovulace dorazila. Od včera mě strašně bolí břicho, ale myslela jsem si že má přijít menstruace nebo že se to náhodou povedlo. 🤦‍♀️ 😂 Čistě náhodou jsem si řekla že zkusím i ovulační test, který jsem si už týden nedělala a hle, jasně pozitivní. 🥳 🥳 Takže po vysazeni HA budu mít asi dlouhý cykly 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.22 07:33

Mě dorazila 19DC MS :?
Takže mě se cyklus rapidně zkrátil po vysazení HA.No uvidíme co přinese tento cyklus, jak bude dlouhý a jestli se mi podaří ovulku zachytit.
Jinak je super, že se ti podařila zachytit a že víš kdy proběhla. Dělala sis pak test znovu druhý den? Jestli čárka slábla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.22 07:35

@davidikova lenka Dělala jsem si i včera a byl pořád pozitivní. Udělám i dnes a uvidím. :) ale těhotenský je negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí