Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
Chtěla bych vědět i váš názor
Mám takový mali problém který si nedokážu vysvětlit ![]()
Poslední ms proběhla od 18-21.3. Trvala pouhých 4dny (normálně trvá týden )
V plodné dny 8.4. Jsme měli nechráněný pohlavní styk, 15.4 se měla dostavit ms ale nedostavila se
tudíž mám dnes 21.4. Týden spozdeni.
19.4.jsem testovala bohužel negativní ![]()
Dnes 21.4 jsem znovu testovala také negativní.
Jinak mám natekle prsa bolí, pychlava bolest v podbrisku, bolí me lýtka, zadá, každé ráno mi je špatně musím se hned najíst
cely den mám vlci hlad, jsem stále unavená Žádnou antikoncepci neberu cca pred půl rokem možná dříve mi byla vyjmuta Dana ( telistko)
Prosím o skusenosti a o názor
Na gynekologii jsem objednána jdu tam v pondělí
@Jessieta píše:
Dobrý den
Mám takový mali problém který si nedokážu vysvětlit
V plodné dny 8.4. Jsme měli nechráněný pohlavní styk, 15.4 se měla dostavit ms ale nedostavila setudíž mám dnes 21.4. Týden spozdeni.
19.4.jsem testovala bohužel negativní
Jinak mám natekle prsa bolí, pychlava bolest v podbrisku, bolí me lýtka, zadá, každé ráno mi je špatně musím se hned najístcely den mám vlci hlad, jsem stále unavená Žádnou antikoncepci neberu cca pred půl rokem možná dříve mi byla vyjmuta Dana ( telistko)
Jak vis, kdy mas plodne dny? Kdyby byla ovulace toho 8.4., tak by bylo spatne, kdyby jsi MS mela dostat 15.4.
Pokud máš cykly 27 dní, jak počítám, tak 8.4. už bylo dávno po plodných dnech. Pokud bys otěhotněla, musela by být ovulace posunutá. Příčin může být mnoho.
Kočko, tady tu tabulku si z mobilu hned vymaž. Protože jestli budete souložit, podle této chytré tabulky, neotěhotníš nikdy.
Začni si měřit bazální teplotu nebo alespoň zkus ovulační testy. Tady ty aplikace nejsou k ničemu.
Presne jak pise @Whitedog .
To je jako by ti telefon rikal, kdy mas jit na wc. Vubec nemusis mit zpozdeni, telo neni stroj ![]()
@Jessieta píše:
Dobrý den
Mám takový mali problém který si nedokážu vysvětlit
V plodné dny 8.4. Jsme měli nechráněný pohlavní styk, 15.4 se měla dostavit ms ale nedostavila setudíž mám dnes 21.4. Týden spozdeni.
19.4.jsem testovala bohužel negativní
Jinak mám natekle prsa bolí, pychlava bolest v podbrisku, bolí me lýtka, zadá, každé ráno mi je špatně musím se hned najístcely den mám vlci hlad, jsem stále unavená Žádnou antikoncepci neberu cca pred půl rokem možná dříve mi byla vyjmuta Dana ( telistko)
Počkej si do pondělí. Těhotná nebudeš
Vykašli se na aplikace.
Máš pravidelné cykly? Pokud ano, tušíš, kdy měla MS dorazit. A tak 12-14 dní předtím bývá pravděpodobně ovulace. Orientačně. A tak 3 dny před ní jsou nejplodnější. Po ní už smůla.
Nemáš pravidelné cyklý? Pak jsou veškeré aplikace zcela na dvě věci. nepoužitelné. Neb jakž tak fungují na tabulkové ženy, což ty nejsi.
To vše za předpokladu, že si to chceš hodně zjednodušit a jenom počítat - mnohem spolehlivější je pozorovat svoje tělo. Bez mobilu!
No holky
abych pravdu řekla nikdy jsem tohle neměla vzdy se ms obozdila o 1-2dny ale nikdy se nestalo ze bych měla spozdeni týden
Dnes po týdnu ukrutna bolest v podbrisku a slabé krvácení ale opravdu malinko krev je dost světla tak nevím co se semnou děje
Každopádně budu informovat gynekolozku abych teda nelitala zbytečně budeme to muset nějak poresit aby nebyla nějaká příčina nebo něco
dvě děti už mám takže
když to mimco přijde přijde když ne tak ne
každopádně děkuji všem za odpověď ![]()
Ahoj, já měla tento cyklus to stejné. 9 dní zpoždění, dva týdny mě bolelo břicho a prsa. Myslela jsem si, že jsem těhotná, ale těhotenské testy byly negativní, zašla jsem k doktorovi, ten mě vyšetřil, problém nikde neviděl, poslal mě na krev a volal mi za dvě hodiny výsledky, že těhotná na 100% nejsem. Ještě ten den jsem si vlezla na hodinu do horké vany a dala jsem si sklenku červeného vína. Za hodinu jsem to dostala, takže tak moje zkušenost 😃
@Šárka263
Zdravím holky, jsem tady nová a jsem tedy velmi ráda, že nejsem jediná, koho tento měsíc trápí stejný problém… ![]()
Mám pravidelnou MS a nyní 7 dní zpoždění. Testy negativní a ani si s manželem nevybavujeme, že by se nám stala při sexu nehoda ![]()
Mám dost podobné stavy, jak píše Šárka
tak uvažuji, že zkusím tu horkou vanu
na gyndu se mám totiž ozvat v pondělí ráno (volala jsem dnes), jestli nastala nějaká změna… Šári, řekl Ti doktor, čím to tedy mohlo být? Vím samozřejmě o příčinách jako je stres, fyzická zátěž, změna klimatu… děkuji:)
@Mari.Rita Ptal se mě, jestli jsem si dělala testy, protože ví, že dítě plánuji. Podle vyšetření viděl vše v pořádku, řekl mi, že ovulace proběhla a že vidí, že ms ještě nebyla. Poslal mě na krev, kde nechal změřit jen HCG, kdyby to testy nepobíraly, takže si asi myslel, že těhotná být můžu, ale že to ještě není vidět.
Já si myslím, že jsem se moc hlídala a moc jsem si vsugerovala, že se tento měsíc zadařilo, tak se díky psychice nedostavila. Jak mi zavolal výsledky z krve, že na 100% nejsem těhotná, tak ze mě ten stres nějak opadl, hodila jsem tu vanu a víno a fakt ještě ten večer už jela červená. Těžko říct, jak je to u tebe. Zkus si udělat test a když bude negativ, tak doporučuji tu vanu a víno ![]()
@Šárka263
Děkuji moc za info
my už právě dvě děti máme a časem bychom chtěli i třetí, ale zatím jsme na něm cíleně „nepracovali“ ![]()
Zkusím další test a asi fakt vyzkouším tu vanu. Já mám hlavně pořád pocit v podbřišku, že teď už se MS určitě spustí a ono nic…
ještě nikdy se mi právě nestalo, abych měla tak dlouhé zpoždění. A u obou předchozích těhotenství se mi tři dny před MS ukazoval slabý duch, druhý den zpoždění už silná čárka… samozřejmě je mi jasné, že je to pokaždé individuální ![]()