Dorjan okolí Pardubic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1019
24.11.12 17:19

Dorjan okolí pardubic

Ahojky…chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte kde by se dal sehnat kočárek dorjan přesněji cross country v okolí pardubic. Předem děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
24.11.12 18:25

Dorjan jsme kupovali v HK v John Nell v Kuklenách, sice jiný tip ale určo bude i tento :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
24.11.12 18:26

Kupovali jsme v Hradci. Krásný, velký obchod John Nell, je to v Kuklenách. V Pardubicích je Baby centrum v bývalé Delvitě, ale nevím jestli tam mají i tuto značku, ale kočárků tam mají taky mraky.

• Citovat
  • Upravit
1019
24.11.12 18:37

A jak jste s ním byli spokojené? Není třeba těžký složený na nakládání do kufru auta, nebo na nošení do schodů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
24.11.12 19:24

Já jsem spokojená moc, do auta v pohodě ale nošení do schodů to bych teda nedala na to je těžkej určitě ale to nejspíš všechny kočárky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
24.11.12 19:31

No tak uvidíme, nemůžu se totiž rozhodnout jestli dorjan nebo triga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
25.11.12 08:01

Já jsem spokojená, podle mě poměr cena - kvalita, super. Není rozhrkaný, je dobře ušitý, nepůsobí lacině. Jediné co mně trochu vadí a je to i hodně zmiňované v recenzích je, že se blbě leze do košíku. Je sice velký, ale hůř přístupný. Někdo ještě zmiňoval, že jde těžce brzda, ale to stačí úplně jednoduše namazat :) Já jsem spíš přírodní člověk, takže do terénu je super. :) A do schodů jsem korby nosila, jsou těžké, ale to budou všechny větší korby a pidi jsem nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
25.11.12 08:13

Ahoj, když jsem vybírala kočárek, tak dorjan měli v Opatovicích, jak je Vesna, tak tam, je krámek s kočárkama. Nevím jestli tam měli cross country ale danny sport jo. Tak se zkus tam mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí