Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky…chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte kde by se dal sehnat kočárek dorjan přesněji cross country v okolí pardubic. Předem děkuji za pomoc.
Dorjan jsme kupovali v HK v John Nell v Kuklenách, sice jiný tip ale určo bude i tento ![]()
Kupovali jsme v Hradci. Krásný, velký obchod John Nell, je to v Kuklenách. V Pardubicích je Baby centrum v bývalé Delvitě, ale nevím jestli tam mají i tuto značku, ale kočárků tam mají taky mraky.
A jak jste s ním byli spokojené? Není třeba těžký složený na nakládání do kufru auta, nebo na nošení do schodů?
Já jsem spokojená moc, do auta v pohodě ale nošení do schodů to bych teda nedala na to je těžkej určitě ale to nejspíš všechny kočárky ![]()
No tak uvidíme, nemůžu se totiž rozhodnout jestli dorjan nebo triga.
Já jsem spokojená, podle mě poměr cena - kvalita, super. Není rozhrkaný, je dobře ušitý, nepůsobí lacině. Jediné co mně trochu vadí a je to i hodně zmiňované v recenzích je, že se blbě leze do košíku. Je sice velký, ale hůř přístupný. Někdo ještě zmiňoval, že jde těžce brzda, ale to stačí úplně jednoduše namazat
Já jsem spíš přírodní člověk, takže do terénu je super.
A do schodů jsem korby nosila, jsou těžké, ale to budou všechny větší korby a pidi jsem nechtěla.
Ahoj, když jsem vybírala kočárek, tak dorjan měli v Opatovicích, jak je Vesna, tak tam, je krámek s kočárkama. Nevím jestli tam měli cross country ale danny sport jo. Tak se zkus tam mrknout.