Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@nmit Ano, teď už kvůli hmotnosti. Malý už na jaře něco ujde i sám, takže tam velký kočárek už není třeba (navíc v něm už nespí). Terén zvládal úplně v pohodě, konstrukce je bezva a nafukovací kolečka taky (jen se musely dofukovat). Kupovala jsem ho na konci roku 2015 v internetovém obchodě Krteček, hmotnost si už nepamatuji.
Ta sporotvní nástavba je hezky velká a jde zcela do lehu - malý dlouho neseděl, takže jsem to ocenila.
Barvu mám - viz obrázek ![]()
Holky mate nekdo zkusenosti s kocarkem Dorjan black comfort??
Ahoj holky chci se zeptat na kočár Dorjan. Projede úplně každý terén? Myslím lesní, polní, štěrkové cesty a sníh? Uvažuju o něm a v krámu mi ho taky doporučili. diky
@Durabel Ahoj, s kočárkem jsem byla moc spokojená. Jezdili jsme dost terén lesní cesty, pole i přímo les. Vše bez problémů. Při jízdě ve sněhu jsem zaaretovala kolečka a projela jsem také. Kdybych se měla rozhodovat teď o koupi kočárku, šla bych zase do Dorjanu😉
@janinka88 děkuju za reakci. Žiju na horách a za humny máme lesy. Tak nechci psa ochudit o navyklé x hodinové toulky po lese cestou necestou. Na fotkách je terén kam chodíme a pak zima letos.
@Durabel No krásný prostředí, tohle by se mi také líbilo mít skoro hned za barákem 🙂 ale fakt jsem s tím kočárem projela všude, jezdili jsme často na chalupu a tam je terén podobný jako na tvé první fotce. A když u nás párkrát napadl sníh, tak jsme také projeli. Chodila jsem s malou každý den ven, pokud tedy nebyly nějak extra velké mrazy ![]()
Na kočárku jsme neměli ani jedinou závadu, manžel občas jen promazal co se dalo a krom pichle duše a proježděného pláště jezdil bezvadně ![]()