Dorjan Prestige Basic Comfort

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
6.1.17 11:02

@nmit Ano, teď už kvůli hmotnosti. Malý už na jaře něco ujde i sám, takže tam velký kočárek už není třeba (navíc v něm už nespí). Terén zvládal úplně v pohodě, konstrukce je bezva a nafukovací kolečka taky (jen se musely dofukovat). Kupovala jsem ho na konci roku 2015 v internetovém obchodě Krteček, hmotnost si už nepamatuji.
Ta sporotvní nástavba je hezky velká a jde zcela do lehu - malý dlouho neseděl, takže jsem to ocenila.
Barvu mám - viz obrázek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.17 08:47

Holky mate nekdo zkusenosti s kocarkem Dorjan black comfort??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.1.21 15:17

Ahoj holky chci se zeptat na kočár Dorjan. Projede úplně každý terén? Myslím lesní, polní, štěrkové cesty a sníh? Uvažuju o něm a v krámu mi ho taky doporučili. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
31.1.21 20:45

@Durabel Ahoj, s kočárkem jsem byla moc spokojená. Jezdili jsme dost terén lesní cesty, pole i přímo les. Vše bez problémů. Při jízdě ve sněhu jsem zaaretovala kolečka a projela jsem také. Kdybych se měla rozhodovat teď o koupi kočárku, šla bych zase do Dorjanu😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
1.2.21 00:01

@janinka88 děkuju za reakci. Žiju na horách a za humny máme lesy. Tak nechci psa ochudit o navyklé x hodinové toulky po lese cestou necestou. Na fotkách je terén kam chodíme a pak zima letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
1.2.21 07:05

@Durabel No krásný prostředí, tohle by se mi také líbilo mít skoro hned za barákem 🙂 ale fakt jsem s tím kočárem projela všude, jezdili jsme často na chalupu a tam je terén podobný jako na tvé první fotce. A když u nás párkrát napadl sníh, tak jsme také projeli. Chodila jsem s malou každý den ven, pokud tedy nebyly nějak extra velké mrazy :wink:
Na kočárku jsme neměli ani jedinou závadu, manžel občas jen promazal co se dalo a krom pichle duše a proježděného pláště jezdil bezvadně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí