Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dají, já byla také dvakrát
podruhé už mi to opravdu pomohlo a vydrželo
![]()
Nosní mandle(je jen jedna, narozdíl od krčních) má opravdu schopnost dorůstat. Takže to bude chtít znovu.
@Aduš8 píše:
Nosní mandle(je jen jedna, narozdíl od krčních) má opravdu schopnost dorůstat. Takže to bude chtít znovu.
To moc dcera nadšená nebude no..
Klukovi také dorostly, operaci máme naplánovanou na duben. Doufám, že jí nezruší kvůli koronaviru.
@Enmamma Jéje. Tak já s ní mam jít na kontrolu, tak to rovnou řeknu doktorce, ale teď jí bolí ucho, takze polud s ní půjdu na ORL, tak to rovnou vyřešíme tam. Ale také doufám, že nebudou komplikace kvůli koronaviru
@Enmamma Držím vašemu synovi palce. Není to úplně příjemné po vytržení ![]()
@Enmamma píše:
Klukovi také dorostly, operaci máme naplánovanou na duben. Doufám, že jí nezruší kvůli koronaviru.
Zrušili vám operaci? Nám několikrát. Teď už to máme za sebou. Jak dlouho jste dodržovali režim - být doma, odpočívat, nechodit ven?
@Anonymní píše:
Zrušili vám operaci? Nám několikrát. Teď už to máme za sebou. Jak dlouho jste dodržovali režim - být doma, odpočívat, nechodit ven?
Operaci mu zrušili. Být doma a odpočívat je pro nás nemožné, kluk má ADHD, tak dělám pořád výlety.
Ahojky, chci se zeptat, jestli se dají vytrhnout znova dorostlé nosní mandle. Dceři nejspíše dorostly mandle, zase huhňá, časté rýmy, problemy s ušima, problem s dýcháním nosem. Děkuji za odpovědi