Dort na svatbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2895
23.6.19 15:11
@berry4 píše:
Ničím jsme ho vyztužený neměli :kytka:

Tady jde pěkně vidět, jak je dort sesunuty.bez vystuze určitě ne, riskuje se celé spadnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.6.19 15:14
@SarikS píše:
Ahoj, děvčata. Byla jsem kamarádkou požádána, abych jim na svatbu upekla dort. Dort by měl být pro 50 lidí. Máte s tím někdo zkušenost? Vůbec nevím, jaké formy použít(velikostně..) a kolika patrový, stačí dvou? To je asi málo, že..? A taky ještě věc..chtějí to mít na začátku září, bude ještě dobré ovoce a hlavně k sehnání? (Jahody, borůvky, maliny..) ale to asi ano, že?… A taky mám ho nějak vyztužit? A jak jste ho převážely? Bojím se hlavně převozu (má být ovocný a politý čokoládou..tak, aby to nějak nesklouzlo…)
Děkuju moc za rady a zkušenosti! :oops: byla bych moc vděčná za jakoukoliv radu…

S ovocem je to velmi těžké. Může se stát, že dne na den, že prostě nebude. Takže se předem domluv s nevěstu, že se ovoce použije to, které bude zrovna k dispozici. Na převoz 30 km, toho se neboj vůbec. Důležité je, ale opravdu dobře vystuzit. A vychladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
23.6.19 15:14
@berry4 píše:
Ničím jsme ho vyztužený neměli :kytka:

To je na nem videt na prvni pohled :mrgreen:
Takova vesnicka treti liga, rekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
23.6.19 15:29
@Jogrr píše:
Takova vesnicka treti liga, rekla bych.

A tak ne každý umí péct, někdy nasvatby péče kamarádka, maminka.. A nevěsty jsou rady, že ušetří a třeba dortík chutnal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
23.6.19 15:38
@Jogrr píše:
Takova vesnicka treti liga, rekla bych.

Ale určitě byl výborný. Trosku křivý, ale me se to líbí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
23.6.19 15:43

@berry4 je krasny, taky jsem takovy meli, 3 patrovy naked cake s ovocem, bez vyztuzeni, kazde patro jine těsto a jina napln 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.6.19 17:46

@debra.morgan ano ano! Také každé těsto i nápln´jiná. Měl obrovský úspěch.
Děvčata bohužel jiné, než tyhle přepálené fotky nemám. Ale děkuji za kritiku i ocenění, skutečnost byla jinde, paní cukrářka se velmi trefila jen podle domluvy do stylu naší svatby, takže za nás a posléze za strávníky byl za 1* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
23.6.19 22:28
@berry4 píše:
@debra.morgan ano ano! Také každé těsto i nápln´jiná. Měl obrovský úspěch.
Děvčata bohužel jiné, než tyhle přepálené fotky nemám. Ale děkuji za kritiku i ocenění, skutečnost byla jinde, paní cukrářka se velmi trefila jen podle domluvy do stylu naší svatby, takže za nás a posléze za strávníky byl za 1* :kytka:

Váš dort byl krásný! Takové mam ráda :oops:…za mě by sklidil úspěch. Byla bych nadšená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat