Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky.Chtěla bych 15letému synovi koupit dortík.Líbilo by se mi s těma fotkama ale chtěla jsem se zeptat,zda náhodou nemá někdo z vás zkušenosti přes net objednávání a jestli ještě nevíte kde dělají dobré dorty???J.
Ahoj,
já jsem objednávla přes net dort naší prdelce k 1. narozenin ám přes net (bohužel si už nepamatuju adresu). Taky jsem se bála, ale hned jak jsem objednávku poslala, tak volali, ještě si to upřesňovali, dokonce jsme si dort mohli vyzvednout i v neděli ráno, já jsem byla fakt spokojená.
Ahoj,
já jsem objednávla přes net dort naší prdelce k 1. narozenin ám přes net (bohužel si už nepamatuju adresu). Taky jsem se bála, ale hned jak jsem objednávku poslala, tak volali, ještě si to upřesňovali, dokonce jsme si dort mohli vyzvednout i v neděli ráno, já jsem byla fakt spokojená.
Dobrý den, mam dělat dvoupatrovy dort. Spodní patro potahované a horní patro jen z krému. Jenže já se bojím že když se dostane krém na potahovku že začne téct.
Jak by jste tohle řešili vy? Předem děkuji za rady ![]()
@Naduna17 pokud uděláš krém určený pod potahovou hmotu, nic se nestane.
@ElisC pod potahovku bude obmaz maslový krém. Ale ten horní jsem chtěla zdobit mascarpone krémem tím budu I dorty plnit
@Naduna17 Tak horní patro můžete pořešit stejně jako spodní. Takže naplnit mascarpone a povrch natřít máslovým krémem a jen nedat potahovku. Jestli Vám jde o hezký vzhled, tak místo máslového bych použila švýcarský krém (máslovo-bílkový). Ten je pod potahovku taky vhodný a je lehčí a pro mě chutnější a má krásně bílou sněhovou barvu a konzistenci, takze bych ho klidne pouzila i na naháče.