Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem ještě používala žiletku, vyhovovalo mi se holit, až když byly chloupky trochu delší. Právě když jsem je rvala, sotva vyrazily, tak jsem měla hodně podrážděnou pokožku. A teď už se holím nějakou dobu jenom strojkem, sice to holt není do sametova, ale podráždění žádný ![]()
@Martinik no právě to já nesnesu, jakmile to není hladký jsem nervózní a škrábu se
![]()
Hele, já když byla mladší, tak jsem se oholila klidně i dvakrát, poprvé svýma dámskýma žiletkama s mřížkou a pak ještě hned přítelovýma bez mřížky, ty to braly až na kůži. No ale prakticky druhej den už jsem to měla jako teď, když to vezmu strojkem, takže se musím smát, že jsem byla ochotná to absolvovat
Mám Philips s takovým nástavcem, takže těma „zoubkama“ to jde nakrátko a ten nástavec to potom bere fakt hodně na kůži. Ale já jsem kolikrát tak líná, že to jen přejedu těma zoubkama a fertik ![]()
A co laser, nebo něco trvalejšího? Holit se denně to není moc dobré pro pokožku.
Kamarádka používá IPL epilátor a má cca 2 měsíce klid. Taky uvažuju, že si ho pořídím.
Tak zkus někam do salonu na vosk nebo cukrovou pastu. Já tam tedy ještě nebyla, ale přemýšlím nad tím každý rok před letem
já přes zimu žiletkuju, v létě kopnu panáka a jedu epilatorem, ale je to na půl dne, jsem chlupatá od shora dolů ![]()
Holka, jsem na tom stejně. Nohy už pár let epiluji a stejně mi vydrží hladké něco přes týden. V rozkroku používám obden pánskou žiletku
A chloupky na tvářích přes kosmetickou a vosk, vydrží tak měsíc
Hezky večer. Už nevím kde jinde se optat, zkusím to tedy i tu. Už od puberty mě trápí rychlé dorůstání chloupků (všude) jsem na to tak háklivá že se holím denně, nejvíc mě štvou a svědí takové ty čerstvé
používám Pánská holitka a pěnu Gillette, mám vyzkoušeno x různých epilátorů, krémy, vosk.
Máte někdo něco opravdu vyzkoušeného? už začínám být zoufalá