Došly nám teď kapky

64
23.12.11 18:59

Dosly nam ted kapky

Kapu synovi jak sem psala kapky do oci floxal dneska 7 den a ted uz tam neni ani kapka a nevim teda do kdy mu to mam kapat ale na kontrolu jdeme v utery s anginou tak sem myslela ze mu to do uterka necham ty kapky v jednom to nema uz vubec v tom druhem trosku malinko cervene ale je to vydet jen malo pod vickem ale sou asi na recept pac mi je psali v nemocnici na kladne nevite jestli sou na recept?a jestli budou mit zejtra v lekarne otevreno chvili dopoledne?jsem ze slaneho a distak ze bych se snima domluvila ze prinesu recept v utery oni me znaj chodim kazdej den tam a neudela se to synovi znovu?dis nahodou ty kapky nesezenu?dekuju :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.12.11 19:02

zavolej si na pohotovost v nemocnici (u nás je dětská extra) a stručně jim to popiš, mě takto už dvakrát radili v naší nemocnici po telefonu, abychom nejeli zbytečně :palec: Byli moc milý, poradili a vyřešeno. Případně se dá recept vyzvednout právě na pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.12.11 19:38

Ahoj, přesně jak píše Gladys - zavolej na pohotovost a kdyžtak Ti dají i recept. Já jsem měla pro malou Floxal už několikrát a vždycky jsem jí to kapala těch 10 dní. Je to antibiotikum, mělo by se to dodržet, jinak se problém vrátí.

Neměla jsi náhodou nick „davidecek“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.12.11 20:16
Maddlen píše:

:palec: :palec: :palec: přesně tak, myslím, že to je dost jednoznačné. :mrgreen: :mrgreen:

A ano, ty kapky by se měly dávat min. 7-10 dní, jako všechna ostatní ATB. Takže volat na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
23.12.11 20:24
ja sem ze slaneho a en z kladna
BohunkaP píše:
Maddlen píše:

:palec: :palec: :palec: přesně tak, myslím, že to je dost jednoznačné. :mrgreen: :mrgreen:

A ano, ty kapky by se měly dávat min. 7-10 dní, jako všechna ostatní ATB. Takže volat na pohotovost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21619
23.12.11 20:28
andrejkay píše:
ja sem ze slaneho a en z kladna
BohunkaP píše:
Maddlen píše:

hmm, tak to je jasné ;-)

ale jinak holky mají pravdu. zavolej si na pohotovost. jen je zvláštní, že je už nemáš. já tyhle kapky kapala klárce 10 dní a ještě nám zbyly a do obou očí :nevim: asi měla nižší dávkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.12.11 20:35

Nozu, u nás stejné - po týdnu zbyla třetina lahvičky… ale samozřejmě to může být o dávkování.

Nicméně, jestli k tomu Davídeček (chci říct Andrejka :mrgreen: ) přistupuje stejně, jako k těm antibiotikům (v předešlé diskusi píše, že intervaly o x hodin nedodržuje), tak asi není co řešit.

Na pohotovosti by měli v akutních případech, kdy lék chybí, vydat recept bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
23.12.11 20:49

už je tady zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
23.12.11 21:19

To nechapu, tos je vylila, ne? Mne zbyla aspon pulka a kapala jsem poctive do obou oci obema dceram(kazda mela samozrejme kapky svoje). Dodrzovala jsem to, protoze to byl zanet uz opakovany a teprve po techhle kapkach, jsem se ho konecne zbavili…vsichni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.12.11 09:54
no sem je nevylila ale vypila :lol: nebudte chytry bud poradte nebo nepiste neni taky chytry keci nikdo zvedav :pankac: :nevim:
mroe píše:
To nechapu, tos je vylila, ne? Mne zbyla aspon pulka a kapala jsem poctive do obou oci obema dceram(kazda mela samozrejme kapky svoje). Dodrzovala jsem to, protoze to byl zanet uz opakovany a teprve po techhle kapkach, jsem se ho konecne zbavili…vsichni…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
24.12.11 10:15

Jestli ty nemas problem s davkovanim tak nejak obecne :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
24.12.11 10:16

MMCH, nebud drza, ja byla jedina, kdo ti poradil, jak mas ty leky podavat.A ze vykapes cele kapky za 7 dni je skutecne divne, vim o cem mluvim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.12.11 11:10
ty nebud drza tady pisi nakou diskuzi a hned vsichni resej veci okolo nikdo se te na vic neptal uz nereaguju na tebe papapa :mrgreen:
mroe píše:
MMCH, nebud drza, ja byla jedina, kdo ti poradil, jak mas ty leky podavat.A ze vykapes cele kapky za 7 dni je skutecne divne, vim o cem mluvim…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
24.12.11 11:42

Milý Davídečku, poradily jsme ti tady všechny, co máš dělat. Takže místo vztekání se a urážení ostatních bych se na Tvém místě za prvé zamyslela nad tím, jak pořádně dodržovat instrukce doktorů … a za druhé nad tím, jak nedělat z ostatních uživatelek hlupáky. Jinak by se Ti snadno mohlo stát, že stanovisko „uz nereaguju na tebe papapa“ zaujmou ostatní k Tobě… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
24.12.11 14:37

Neskutecne. Priste si LASKAVE zavolej do nemocnice a neotravuj, kdyz se nedokazes zeptat dr. a pak si nevazis dobre rady.
Jinak ja sedet na te ambulanci, tak te poslu nekam, protoze pokud jsi ty kapky nevylila, jak tvrdis, mohla sis teda vsimnout, ze dochazi, driv nez 23.12. vecer. Z podobnych pripadu musi byt na pohotovosti fakt odvazany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí