Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem starší 21 let (už přes deset let), s dítětem neblázním, zacházím s ním dost rozumně, a přemýšlím pomalu celkově, ne jen do budoucna. A jen co se zbavíme štěňat, možná bude i ten klídek. Jsem ideální kandidát na tuhle diskuzi
![]()
Já to asi trochu chápu - zkrátka téma pro ty, které ještě nejsou matkami, nesnaží se, ale někdy v budoucnu by dítě mít chtěli. Nemyslím, že by sem chodili jen dětné či snažící se. Je spousta „ženských“ témat, která se zakládání rodiny netýká ![]()
Gladys píše:
Já to asi trochu chápu - zkrátka téma pro ty, které ještě nejsou matkami, nesnaží se, ale někdy v budoucnu by dítě mít chtěli. Nemyslím, že by sem chodili jen dětné či snažící se. Je spousta „ženských“ témat, která se zakládání rodiny netýká
aha, to mě nenapadlo
Gladys píše:
Já to asi trochu chápu - zkrátka téma pro ty, které ještě nejsou matkami, nesnaží se, ale někdy v budoucnu by dítě mít chtěli. Nemyslím, že by sem chodili jen dětné či snažící se. Je spousta „ženských“ témat, která se zakládání rodiny netýká
Já jsem to tak pochopila taky, ale myslím, že takových žen na tomto serveru asi nebude tolik ![]()
Gladys píše:
Jj, souhlasim. Ale abych pravdu rekla, tak ja jsem na emimino narazila az kdyz jsem se zacala zabyvat tim, jak otehotnet apod. Ninak si nedokazu predstavit, ze ve dvaceti, kdy jsem chodila parit a jedine co me zajimalo bylo kam pujdu o vikendu a co si koupim na sebe, bych zakladala tema na emiminu, jak neblaznit s detmi a planovat budoucnost.
![]()
Dospělost na dítě mi připomíná temrín přídavky na dítě. Taky jsem sem klikla, prootže jsem byla zvědavá, co se tím myslí. A stejně jsem nepochopila. ![]()
Taky nechápu téma, já jsem jedna z těch extrémně mladých maminek, první dcera v 17, druhý ted v 21 a budoucnost sakra plánuju, dodělat baráček, vychovat děti, začít studovat vysněnou vejšku, i kdyby jako elearning, a pak prudit dětičky na diskotékách, protože budu ještě krásná mladá mamka ![]()
mmonica píše:
tak moc jsem premyslela o budoucnosti,ze jsem si prvni dite poridila v 19,pak hned druhy a kdyz uz jsem konecne mohla zit ,jak se od soucasne zeny ocekava,tak jsem to zase pohnojila
a sla do tretiho,no ale ted uz me asi konecne ceka ta budoucnost a kariera
Mony,
mám to stejně!!! ![]()
Akorát já jsem si na starý kolena pořídila dvojčata. Až je vypiplám, tak pomalu přejdu do babičkovské role. pokud nejstarší dcera bude stejně akční jako já, tak za čtyři roky mám vnoučátko doma… ![]()
levmah28 píše:Lastkecka píše:Zas provokuješ?
cože to?![]()
peggy.sl píše:mmonica píše:Mony,
tak moc jsem premyslela o budoucnosti,ze jsem si prvni dite poridila v 19,pak hned druhy a kdyz uz jsem konecne mohla zit ,jak se od soucasne zeny ocekava,tak jsem to zase pohnojila
mám to stejně!!!
Akorát já jsem si na starý kolena pořídila dvojčata. Až je vypiplám, tak pomalu přejdu do babičkovské role. pokud nejstarší dcera bude stejně akční jako já, tak za čtyři roky mám vnoučátko doma…
Mám to hodně podobně.. vlastně ono to vychází stejně. POkud bude Kristýnka stejně praštěná jako já, do 4 let tu mám vnouče a přitom mám 2 letou bosorku a čekám mimi.
teď mi to tak nějak dochází.. ty voe, to je mazec…
katastrofální a nepředstavitelná představa
ne ne ne a ne… to není možnééééé
![]()
Marau píše:levmah28 píše:Lastkecka píše:Zas provokuješ?
cože to?![]()
![]()
hej vy dvě… vy aby jste tu nechyběly, co??
levmah28 píše:Marau píše:levmah28 píše:Lastkecka píše:Zas provokuješ?
cože to?![]()
![]()
hej vy dvě… vy aby jste tu nechyběly, co??
Pssssst ![]()
Marau píše:peggy.sl píše:mmonica píše:Mony,
mám to stejně!!!
Akorát já jsem si na starý kolena pořídila dvojčata. Až je vypiplám, tak pomalu přejdu do babičkovské role. pokud nejstarší dcera bude stejně akční jako já, tak za čtyři roky mám vnoučátko doma…Mám to hodně podobně.. vlastně ono to vychází stejně. POkud bude Kristýnka stejně praštěná jako já, do 4 let tu mám vnouče a přitom mám 2 letou bosorku a čekám mimi.
![]()
![]()
![]()
Hele muzes byt klidna vestina deti to nepodedi. Ale znam ted uz par amtek ktere meli dite v 17 a jejich dcery kterym je ted 20 tak nic takze bud klidna. ![]()
kattkka píše:To já zase znám dvaačtyřicetiletou babičku tříletýho vnoučkaMarau píše:Hele muzes byt klidna vestina deti to nepodedi. Ale znam ted uz par amtek ktere meli dite v 17 a jejich dcery kterym je ted 20 tak nic takze bud klidna.peggy.sl píše:mmonica píše:Mony,
mám to stejně!!!
Akorát já jsem si na starý kolena pořídila dvojčata. Až je vypiplám, tak pomalu přejdu do babičkovské role. pokud nejstarší dcera bude stejně akční jako já, tak za čtyři roky mám vnoučátko doma…Mám to hodně podobně.. vlastně ono to vychází stejně. POkud bude Kristýnka stejně praštěná jako já, do 4 let tu mám vnouče a přitom mám 2 letou bosorku a čekám mimi.
![]()
![]()
![]()