Dospělost na dítě

30
29.1.12 11:25

Dospělost na dítě

Ahojky tohle téma je pro holky starších 21 let . Je to pro holky co neblázněj s dítětem a a v klídku a pomalu přemyšlej do budoucna . :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
29.1.12 11:31
SkarletO píše:
Ahojky tohle téma je pro holky starších 21 let . Je to pro holky co neblázněj s dítětem a a v klídku a pomalu přemyšlej do budoucna . :)

Tak myslím, že starších 21 let je tady většina :mrgreen: . Jinak tématu nerozumím, takže nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.1.12 11:34

taky to nechápu,a budoucnost mám naplánovanou dávno,už stačí jen realizovat.

• Citovat
  • Upravit
17042
29.1.12 11:35

Myslím, že na tomto webu - o miminech, těhotenství, porodu, rodině atd. asi moc holek, které „neblázní“ s dítětem, zřejmě nenajdeš :think:.
Většina, která na tento web chodí, dítě má nebo o něm alespoň uvažuje :think:.

Jinak já jsem ten pravý opak, dítě jsem porodila v 21,5 letech, takže ahoj :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.1.12 11:36

Proc blaznit s ditetem?
Kde se vylucuje premyslet do budocna s tim mit deti???
Ja teda budoucnost planuju a to jedno dite mam. :)

• Citovat
  • Upravit
238
29.1.12 11:40

Chceš tím říct že ty co už mají děti neplánují budoucnost :?: 8o
jinak teda tématu moc dobře nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.1.12 11:43
Scarlett2011 píše:
Proc blaznit s ditetem?
Kde se vylucuje premyslet do budocna s tim mit deti???
Ja teda budoucnost planuju a to jedno dite mam. :)
8)

Mám to stejně. :think: Mám dítě a celej život před sebou.

• Citovat
  • Upravit
mmonica
29.1.12 11:48

tak moc jsem premyslela o budoucnosti,ze jsem si prvni dite poridila v 19 :mrgreen: ,pak hned druhy a kdyz uz jsem konecne mohla zit ,jak se od soucasne zeny ocekava,tak jsem to zase pohnojila :mrgreen: a sla do tretiho,no ale ted uz me asi konecne ceka ta budoucnost a kariera :D

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
29.1.12 11:51

Jeste bych chtela podotknout, ze je spousta lidi (hlavne muzu) co si do 35 let uzivaji zivota a nemusi myslet na nikoho jineho nez na sebe. A potom to je pro ne obrovsky sok, kdyz maji dite a nemaji na sebe cas a je tu nekdo o koho se musi starat.
Takze je super doba, ze se ceka pomalu do stari na prvni dite, ale jak pak dopadaji zejmena zeny, ktere maji doma pekne sobce, kteri tohle proste nezvladnou, protoze jejich jedina starost po vetsinu zivota byla jen, kam si vecer zajdu zaparit a na jaky sport se budu divat v televizi.
Samozrejme jsou i lidi mladi a nezrali na to mit jeste dite, ale to je zase jina kapitola. :)

• Citovat
  • Upravit
27008
29.1.12 11:53

nějak nechápu… 8o
Zakladatelka tíma si myslela jestli je tu něko kdo nejdřív kariéra a takový věci a pak dítě?nebo alespon tak jsem to pochopila :nevim:
No nevím zda tu někdo takový na tomhle webu bude…JInak první dítě jsem měla v 20 a dospělá jsem na to byla ted čekám třetí…dospělá jsem pořád a možná i na tu kariéru se dostane ale to pro mě není priorita.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
29.1.12 11:54
Scarlett2011 píše:
Jeste bych chtela podotknout, ze je spousta lidi (hlavne muzu) co si do 35 let uzivaji zivota a nemusi myslet na nikoho jineho nez na sebe. A potom to je pro ne obrovsky sok, kdyz maji dite a nemaji na sebe cas a je tu nekdo o koho se musi starat.
Takze je super doba, ze se ceka pomalu do stari na prvni dite, ale jak pak dopadaji zejmena zeny, ktere maji doma pekne sobce, kteri tohle proste nezvladnou, protoze jejich jedina starost po vetsinu zivota byla jen, kam si vecer zajdu zaparit a na jaky sport se budu divat v televizi.
Samozrejme jsou i lidi mladi a nezrali na to mit jeste dite, ale to je zase jina kapitola. :)
s těma chlapa to sedí dokonale :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.1.12 12:01

cože to? 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
29.1.12 12:05