Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeeee,ja to dala nejako dvakrat…jsemtu par dni..: D prominte:D
Test je super věc,já jsem dnes 10DPO a už mám krásně vidět // tak si myslím,že pokud jsi těhule,tak už ti to taky půjde vidět.
U mě jsou dominantním příznakem prsa.Za jiných okolností mě nenatýkají,nebolí,teď se jich ani nemůžu dotknout.Bolest v podbřišku.
Jinak samozřejmě,že všechny příznaky mohou být i preme příznaky.
Každopádně držím palce ![]()
Bolest podbriska mam tez a dalsi jine veci,ale nikdy v zivote me prsa nebolely:D
Sandra752 píše:
Bolest podbriska mam tez a dalsi jine veci,ale nikdy v zivote me prsa nebolely:D
Mě taky bolí jen při těhu a proto jsem to věděla s určitostí,jen ten test mě to potvrdil.A jak to,že netestuješ?
V zari my vyslo pozitivne 6 testu a pak jsem zacala spinit sla jsem na gyndu a rekli ze tehotna nejeem:(
Sandra752 píše:
V zari my vyslo pozitivne 6 testu a pak jsem zacala spinit sla jsem na gyndu a rekli ze tehotna nejeem:(
Mě minulí měsíc,5 pozitivních tt a minulí rok v dubnu to samé
Ale já věděla,že je něco špatně,protože nebyly moc velké příznaky a duch nesílil,zesílil v podstatě jen jednou ![]()
Je to hodně časté ![]()
Musime jen cekat a doufat;( a to me taky nebavi,deti si v nas pobihaj jak chtj ale aby si sdli na prdel na 9 mesicu tak to je nenapadne:D
Hihi,však oni tam zůstanou
Tenhle cyklus jsem vyzkoušela prstíčkovou metodu a asi zabrala,pěkně jsem těm spermijkám drobet pomohla ![]()
Jinak při minulém těhu jsem měla taky vystřelování do třísel,a měla jsem pocit,že na mě něco leze,ale žádná teplota,prostě nic,jen mě bolely svaly a kosti.
A teď u tohohle jen ty prsa,a tlak v podbřišku,občas rýpnutí
Jak to,že netestuješ?Já testuju ještě před ms ![]()
Sandra752 píše:
Bojim se selhani,falesneho vysledku:(
Nechci nic říkat,ale pokud mrcha dorazí tak budeš zklamaná stejně
Já když jdu do testování tak vždy s tím,že to nemusí vyjít
Navíc ty už jsi ms měla dostat ne?A to už je test na místě ![]()
Mě dneska krásně čárka zesílila a to jsem 11DPO,žádnej duch,normální čárka je tam
Ahoda;) Asi se nedockam,dostala jsem menses;( nevis zda je kys.listova na predpis a kolik stoji?mel by pritel brat take nejake vitaminy?
Sandra752 píše:
Ahoda;) Asi se nedockam,dostala jsem menses;( nevis zda je kys.listova na predpis a kolik stoji?mel by pritel brat take nejake vitaminy? [/citacKyselinu listovou si můžeš koupit v lékárně a pro přítele myslím zinek.Jak dlouho se snažíte?
Ahojda, Vím ,že je tu spousta diskusí, ale jsem tu krátce… Dnes bych měla dostat menses,ale od ovulace mám občasné bolesti v podbříšku,které vystřelují do třísel,vadí mi ležet na břiše,příjdu si nafouklá,nemůžu spát a mam brnění tam dole.,po ovulce jsem se z ničeho nic šíleně spotila takový divný nával horka…snažíme se od června,mohou to být příznaky? Jaké příznaky jste měli vy? Děkuji za odpovědi a zkušenosti…