Příznaky těhotenství?

Sandra752
27.1.12 19:18

Příznaky Těhotenství...??

Ahojda, Vím ,že je tu spousta diskusí, ale jsem tu krátce… Dnes bych měla dostat menses,ale od ovulace mám občasné bolesti v podbříšku,které vystřelují do třísel,vadí mi ležet na břiše,příjdu si nafouklá,nemůžu spát a mam brnění tam dole.,po ovulce jsem se z ničeho nic šíleně spotila takový divný nával horka…snažíme se od června,mohou to být příznaky? Jaké příznaky jste měli vy? Děkuji za odpovědi a zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
27.1.12 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
27.1.12 19:23

:D jeeee,ja to dala nejako dvakrat…jsemtu par dni..: D prominte:D

• Citovat
  • Upravit
1937
27.1.12 20:20

Udělej si testík, takhle ti žádná asi neporadíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.1.12 22:12

Test je super věc,já jsem dnes 10DPO a už mám krásně vidět // tak si myslím,že pokud jsi těhule,tak už ti to taky půjde vidět.
U mě jsou dominantním příznakem prsa.Za jiných okolností mě nenatýkají,nebolí,teď se jich ani nemůžu dotknout.Bolest v podbřišku.
Jinak samozřejmě,že všechny příznaky mohou být i preme příznaky.
Každopádně držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.1.12 22:23

Bolest podbriska mam tez a dalsi jine veci,ale nikdy v zivote me prsa nebolely:D

• Citovat
  • Upravit
31744
28.1.12 22:26
Sandra752 píše:
Bolest podbriska mam tez a dalsi jine veci,ale nikdy v zivote me prsa nebolely:D

Mě taky bolí jen při těhu a proto jsem to věděla s určitostí,jen ten test mě to potvrdil.A jak to,že netestuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.1.12 22:52

V zari my vyslo pozitivne 6 testu a pak jsem zacala spinit sla jsem na gyndu a rekli ze tehotna nejeem:(

• Citovat
  • Upravit
31744
28.1.12 22:57
Sandra752 píše:
V zari my vyslo pozitivne 6 testu a pak jsem zacala spinit sla jsem na gyndu a rekli ze tehotna nejeem:(

Mě minulí měsíc,5 pozitivních tt a minulí rok v dubnu to samé
Ale já věděla,že je něco špatně,protože nebyly moc velké příznaky a duch nesílil,zesílil v podstatě jen jednou :think:
Je to hodně časté :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
28.1.12 23:28

Musime jen cekat a doufat;( a to me taky nebavi,deti si v nas pobihaj jak chtj ale aby si sdli na prdel na 9 mesicu tak to je nenapadne:D

• Citovat
  • Upravit
31744
28.1.12 23:32

Hihi,však oni tam zůstanou ;) Tenhle cyklus jsem vyzkoušela prstíčkovou metodu a asi zabrala,pěkně jsem těm spermijkám drobet pomohla :lol:
Jinak při minulém těhu jsem měla taky vystřelování do třísel,a měla jsem pocit,že na mě něco leze,ale žádná teplota,prostě nic,jen mě bolely svaly a kosti.
A teď u tohohle jen ty prsa,a tlak v podbřišku,občas rýpnutí
Jak to,že netestuješ?Já testuju ještě před ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.1.12 00:05

Bojim se selhani,falesneho vysledku:(

• Citovat
  • Upravit
31744
29.1.12 10:24
Sandra752 píše:
Bojim se selhani,falesneho vysledku:(

Nechci nic říkat,ale pokud mrcha dorazí tak budeš zklamaná stejně :mrgreen: Já když jdu do testování tak vždy s tím,že to nemusí vyjít ;) Navíc ty už jsi ms měla dostat ne?A to už je test na místě ;)
Mě dneska krásně čárka zesílila a to jsem 11DPO,žádnej duch,normální čárka je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
29.1.12 12:13

Ahoda;) Asi se nedockam,dostala jsem menses;( nevis zda je kys.listova na predpis a kolik stoji?mel by pritel brat take nejake vitaminy?

• Citovat
  • Upravit
31744
29.1.12 12:21
Sandra752 píše:
Ahoda;) Asi se nedockam,dostala jsem menses;( nevis zda je kys.listova na predpis a kolik stoji?mel by pritel brat take nejake vitaminy? [/citac

Kyselinu listovou si můžeš koupit v lékárně a pro přítele myslím zinek.Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí