Nemám ráda čekání na //

101
27.1.12 09:32

Nemám ráda čekání na //

Tak děvčata jak jste na tom??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1265
27.1.12 09:36

Ahoj s čekáním jsme na tom stejně napřed čekáš na ovulku a potom zda dorazí mrcha já teď čekám na Ms ale myslím že dorazí mám nízké teploty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.12 09:37

Blbě:D já už měla teď o víkendu testovat, ale MUDr. v úterý při prohlídce našel druhý folík těsně před ovu, píchnul mi pregnyl a já teď musím minimálně ještě týden počkat než se vstřebá, aby testy nevyšly falešně pozitivní :zed: a já se na to táááák těšila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.1.12 09:39

Tak zase máš dobrý že ovu určo došla já mám tento měsíc celej divnej graf moc se v tom nevyznám každopádně pokud teď nic tak na to prdim a měřit nebudu. jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.1.12 09:40

zkusím v neděli testnout, ale myslím že bude ještě brzy … to čekání je strašnýýý :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.1.12 09:42
luskabay píše:
zkusím v neděli testnout, ale myslím že bude ještě brzy … to čekání je strašnýýý :pocitac:

Nejhorší je že si člověk dělá naděje který po testu zkončí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.1.12 09:43

ale víš jak, co kdyby … :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.1.12 09:45
luskabay píše:
ale víš jak, co kdyby … :think: :)

Jj to si říkám každý měsíc :lol: ale zatim vždy zklamání :( ale zase lepší negativní test než falešně pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.12 09:46
mejdzrovka píše:
Tak zase máš dobrý že ovu určo došla já mám tento měsíc celej divnej graf moc se v tom nevyznám každopádně pokud teď nic tak na to prdim a měřit nebudu. jak dlouho se snažíte?

To bylo asi na mě, že? :) No, ovu stopro došla…teď akorát budu čekat, jestli to vyšlo a když ano, tak jestli tam náhodou nebudou ty mrňouskové dva, páč jsem tenhle cyklus měla ovu dvakrát (pokaždé z jiného vaječníku v rozmezí 7 dnů :lol: ) Jinak už jsem po ZT loni v prosinci a SP v listopadu :,( v dubnu to budou dva roky, co se snažíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.1.12 09:58
Evulka33 píše:
mejdzrovka píše:
To bylo asi na mě, že? :) No, ovu stopro došla…teď akorát budu čekat, jestli to vyšlo a když ano, tak jestli tam náhodou nebudou ty mrňouskové dva, páč jsem tenhle cyklus měla ovu dvakrát (pokaždé z jiného vaječníku v rozmezí 7 dnů :lol: ) Jinak už jsem po ZT loni v prosinci a SP v listopadu :,( v dubnu to budou dva roky, co se snažíme…

Jj bylo :lol: :lol: . tak že by skorodvojčátka :mrgreen: .To už se snažíte dlouho to už by snad mohlo vyjít ne? :hug: . SP jsem měla před malím dr. mi řekla že nesmím 4 měsíce otěhotnět aby se tělo dalo dohromady já to nevydržela po měsíci jsme shodili čepičku a další Ms nedorazila eště dodám že sme čepičku shodili protože se mi to s ní toloik nelíbilo jako normálně navíc jsem při osudnym tulení řekla že stejně neotěhotnim no a bylo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
27.1.12 10:09

Evulko, prosímtě ráda bych se Tě zeptala na ty 2 ovu. Jak víš, že k nim došlo? Máš to jen podle příznáků 2× za sebou nebo potvrzené doktorem? A měříš si BT? Jak se Ti ty dvě ovulky zobrazily teplotně? Předem moc děkuju za odpověď :mavam:

Evulka33 píše:
mejdzrovka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.12 10:39
Estericka píše:
Evulko, prosímtě ráda bych se Tě zeptala na ty 2 ovu. Jak víš, že k nim došlo? Máš to jen podle příznáků 2× za sebou nebo potvrzené doktorem? A měříš si BT? Jak se Ti ty dvě ovulky zobrazily teplotně? Předem moc děkuju za odpověď :mavam:
Evulka33 píše:
mejdzrovka píše:
mejdzrovka píše:
Evulka33 píše:
mejdzrovka píše:
Jj bylo :lol: :lol: . tak že by skorodvojčátka :mrgreen: .To už se snažíte dlouho to už by snad mohlo vyjít ne? :hug: . SP jsem měla před malím dr. mi řekla že nesmím 4 měsíce otěhotnět aby se tělo dalo dohromady já to nevydržela po měsíci jsme shodili čepičku a další Ms nedorazila eště dodám že sme čepičku shodili protože se mi to s ní toloik nelíbilo jako normálně navíc jsem při osudnym tulení řekla že stejně neotěhotnim no a bylo :lol: :lol:

Nooo, nejdřív mě to zarazilo a uvažovala jsem nad tím, jestli to i podruhý pojistit nebo ne…nikdy nevíš :lol: ale fakt už je to dlouho, co to nejde, tak bych snad brala i ty dvě najednou…Nechci to zakřiknout, MS by měla přijít za 3-4 dny… Mě DRr. po SP řekl jen to, že se to stává…nic víc, žádný omezení, všechno odešlo samo, tak i bez revize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.12 10:40

se mi tu ty citace nějak pomotaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
27.1.12 10:51

No tak já čekání na // taky nesnáším. A to tak, že když se nezadaří hned, tak to vždycky na nějakou dobu zase vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
27.1.12 10:55
Estericka píše:
Evulka33 píše:
mejdzrovka píše:

Estericka. Já měřím BT už cca dva roky, tenhle cyklus jsem začala i ovu testy. Ovu test 100% pozitivní 15DC, teplota dole a plodný hlen, 16DC bolest na pravým vaj.jak prase,hrozně mě bolely prsa(což normálně mám až před ms) lehounký jednorázový špinění, ovu test už negat, ale chcípnul mi digiteploměr, takže teplota nezjištěna. 17DC už BT hezky nahoře a držela se,takže ovu musela proběhnout :)23DC jen běžná prohlídka u gyndaře a ten našel krásnej folík těsně před praskuntím (levý vaječník). Dostala jsem 5000j pregnylu a doporučení poslat ten večer přítele do hospody a druhej den na to hupsnout :mrgreen: Teplota mi při druhé ovu klesla, ale ne do předovulačních teplot, ale ten pokles na grafu je zřetelnej. Jen pozn. jelikož měřím v puse, před ovu mám hodnoty kolem 35,9-36,3 a po ovu 36,5 - 36,9. Při tý druhý ovu klesla teplota z 36,9 na 36,5 a už zase stoupá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí