Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pátek sem si vzala poslední prášek z HA a deme se snažit,ale od čtvrtka beru femibion a MS sem dostala místo v úterý tak už v pondělí,což se nikdy nestalo,takže to je asi femibionem,ale se začátkem MS sem začla pít kontryhelový čaj,to v pondělí sem dá se říct jenom špinila,úterý mě stačila jedna vložka,ve středu 2 a dnes zase jenom špiním,může to byt kůli tomu čaji????Když sem ještě brala HA tak sem MS měla 6 dní ![]()
No nevím, z tak krátkého období navíc hned po vysazení HA nelze usuzovat nic… mě naopak kontryhel MS prodlužoval a to o dost… uvidíš po pár cyklech, ale přála bych ti brzké otěhotnění…
me jednou konryheltaky zeslabil ms, ale muže to být ipo vysazení ha,–kolísají hormony
petra.lovosice píše:
me jednou konryheltaky zeslabil ms, ale muže to být ipo vysazení ha,–kolísají hormony
A koliks ho pila za den,někde sem četla litr a někde že 2× denně 2 decy.A s toho že kolísají hormony to asi nebude,protože první prášek s novýho platíčka bych stejně brala až teď v sobotu a nebo je to s toho femibionu,fakt nevím,snad bude všechno ok a podaří se ![]()
Angie-shy píše:
No nevím, z tak krátkého období navíc hned po vysazení HA nelze usuzovat nic… mě naopak kontryhel MS prodlužoval a to o dost… uvidíš po pár cyklech, ale přála bych ti brzké otěhotnění…
Děkuju moc,tobě přeju hodně štěstí a hlavně zdravou maličkou ![]()