Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
zajímalo by mě kolikátý měsíc/cyklus snažení se Vám šťastnějším podařilo otěhotnět? Ráda bych si jen udělala takový emimiňácký mini průzkum ![]()
My se snažíme už 8 měsíců a nic ![]()
11,5 měsíce, už jsem se připravovala k lékaři, prej se má jít po roce snažení a najednou přišel pozitivní test. ![]()
my 10. Jediny mesic co jsme na to neposmysleli a zadarilo se ![]()
První dítko jsem vysadila prášky v červenci, v srpnu proběhla injekce na obnovení m. cyklu a na začátku září už byl pozitivní test.
Druhé dítko jsem vysadila v září prášky a za tři týdny už byl pozitivní test - takže na otření o trenky.
Ale musím říct, že ve svém okolí mám známé a přátele co čekali všici okolo roku než se zadařilo…
17 měsíců jsem nebrala antiko, ale nějak jsem to neřešila. Předtim jsem 6 let brala minisiston. Jinak mi bylo 22 v době začátku snažení, tehdy jsem byla mladá, o nějakých problémech jsem neměla tušení, takže jsem jen čekala,jestli bude ms nebo ne
pak divná ms tak test a bylo to tam
teď už je mláděti 6 let..
to my myslely že se budem snažit kdoví jak dlouho,antikoncepci jsem brala 12 let před těhu,ale ono ejhle,prášky jsem vynechala,další menzes už nedostala,a za měsíc od snažení // dvě čárky
byli jsme v šoku a zároveň strašně nadšení a šťastní
,takže přeji hodně štěstí,ať se i Vám brzy zadaří ![]()
Nám se dvakrát zadařilo hned na první pokus, ale poprvé to skončilo zamlklým potratem.