Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Během ovulace dochází k otěhotnění… Musela bys ji mít a vzápětí otěhotnět.
Takze pokud jsem styk měla 9 dni po menzes a ja ovuluji tak 15 az 16 den takže bych měla byt v klidu…no uvidime…i kdyz jsem mela styk prerusovany tak preci jsem nervozní..:)
Po otěhotnění se sice ovulace nedostavuje, ale otěhotnět můžeš i pokud máš styk cca 3 dny před. Některé spermie totiž vydrží hooodně dlouho.
Podle toho co píšeš, teoreticky bys otěhotnět neměla, ale nespoléhala bych na to. Ovulace se ti může posouvat. A jak píše Kačik, spermie vydrží, tak stačí mít nechráněný styk před ovulací.
Jo…tak uvidim no..:)jo a tehotensky test je mozno udelat az kdyz mi neprijde menzes nebo i driv…?
Můžeš udělat i dřív, ale nemá to smysl, nemusel by ti nic ukázat… Myslím, že těhotná nebudeš… navíc po přerušovaném sexu.
Příspěvek upraven 25.01.12 v 18:27
Budu spolehat na to ze prerusovaný styk byl opravdu prerusovaný ![]()
Anonymní píše:
Budu spolehat na to ze prerusovaný styk byl opravdu prerusovaný
Na to ale nespoléhej!
Jestli si nepřeješ dítě, radši používat ochranu.
Anonymní píše:
Budu spolehat na to ze prerusovaný styk byl opravdu prerusovaný
Tak na to bych opravdu nespoléhala ![]()
No provozovala jsem ho casto a nic,takze uvidim…a zrovna ted kdy si nechávám dělat telísko …a čekám menzes
nevíte náhodou do kterého týdne se dělá injekční interupce?
Anonymní píše:
No provozovala jsem ho casto a nic,takze uvidim…a zrovna ted kdy si nechávám dělat telísko …a čekám menzesnevíte náhodou do kterého týdne se dělá injekční interupce?
Injekční interupce se u nás neprovádí. Pouze miniinterupce do 8tt, pak interupce do 12tt.
Jinak, to, že se ti to doteď nestalo, neznamená, že se to stát nemůže.
No asi tak…nějak ale znám hodně lidí co to takhle provozuji trebas v kuse 6 let a nic…:)
Anonymní píše:
No asi tak…nějak ale znám hodně lidí co to takhle provozuji trebas v kuse 6 let a nic…:)
Já taky, ale s tím, že kdyby přišlo mimčo, tak se nic nestane
Pokud to takhle provozuje někdo, kdo si ho nepřeje, je to nezodpovědné, protože to tisíckrát vyjde a jednou ne ![]()
Zdravím všechny…možná mám blbý dotaz,ale potřebovala bych poradit,poslední menstruaci jsem měla 8.1.2012 po-té jsem měla přerušovaný pohlavní styk…kdybych otěhotněla dostaví se mi ovulace?kterou mám pravidelně a na sobě ji poznám…Ja si myslim ze kdybych byla tehu..tak by s emi ovu neměla uz dostavit ne?Díky za odpovědi..