Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
jéé tak to jsme na tom stejně, taky jsem vysadila v červnu 2011 ![]()
Já asi neporadím, zkoušela jsem moře věcí a nic
. Tak jsem se tento měsíc rozhodla, že nebudu nic brát, pít atd. , prostě ani se tím stresit, tak uvidíme … no aspoň si odpočinu od neustálého myšlení na to jedno - mímo! ![]()
Snazim se na to nemyslet,tak uvidim.treba se nam to uz konecne povede,coz bych byla stastna.aspon nejsem jedina;)
a u doktora jste byli? Já piju ten kontryhel a občas když si vzpomenu si zacvičím podle té Mojžíšové, ale jestli to zabírá, to nevím, jedeme teprve druhý cyklus, co se snažíme ![]()
ahoj holky, nevěště hlavu,ono se to podaří, nám to taky nějaký ten měsíc trvalo…snažili jsme se od října 2010,pak se to v únoru povedlo,ale miminko s bohužel neudrželo a pak se to povedlo v červenci a za tři měsíce už by měl být malý na světě! A radu, nevím..já brala kyselinu listovou,ta sice není na početí,ale rozhodě je dobré jí brát ještě před otěhotněním
a chlapovi jsem koupila vitamínky C+selen+E
A za mě musím říct,že se nám to povedlo ve chvíli,kdy jsme si dali pauzu a milování jsem si v tu chvíli opravdu užila ![]()
držím palce ![]()
vesper píše:
ahoj holky, nevěště hlavu,ono se to podaří, nám to taky nějaký ten měsíc trvalo…snažili jsme se od října 2010,pak se to v únoru povedlo,ale miminko s bohužel neudrželo a pak se to povedlo v červenci a za tři měsíce už by měl být malý na světě! A radu, nevím..já brala kyselinu listovou,ta sice není na početí,ale rozhodě je dobré jí brát ještě před otěhotněníma chlapovi jsem koupila vitamínky C+selen+E
A za mě musím říct,že se nám to povedlo ve chvíli,kdy jsme si dali pauzu a milování jsem si v tu chvíli opravdu užila
držím palce
ahoj holky, může se taky přidat?já poslední HA dobrala koncem července, zatím zobu listovou a první cyklus jsem pila kontryhel a oddálil mi ovu o 8 dní
zítra dorazí ms (už vím podle kleslých teplot), holky které máte stejně vysazeno, berete už nějaké prášky hormony od gyndy? já tam jdu teprve koncem února, tak ani nevím jestli to vůbec bude chtít řešit po pro ně tak krátké době, pro mě ale už pěkně dlouhé
My jsme po onko léčbě - spermiogram mizérie - ačkoli to lékaři nechápu otěhotněli jsme 2. měsíc po vysazení HA a přirozenou cestou!! Za sebe doporučuji polohy „ze zadu“ a po pohl. styku hoď rychle nožky nahoru (zkrátka dělej jakoby svíčku) min. na 5 minut, ať vše doputuje tam kam má
. Přeji hodně štěstí!! ![]()
No jediná určitě nejsi, stačí se rozhlídnout po emimču, že ne všem to jde hned. Já se taky snažím nemyslet, jen kdyby to šlo
Ale budu ráda, když nás na to bude víc ![]()
Jinak teda Ti můžu vypsat mé nashromážděné rady a porady, které u mě zatím nezabraly ![]()
Tákže: pít kontryhel do ovulace, před ovulací pít grepový džus - pro lepší plodný hlen, po ovu brát bromelain k lepšímu uchycení, jinak pořád brát kyselinu listovou a vitamín E nebo nějaké těhu vitamíny, pak pro chlapa je dobré, aby bral Zinek+Selen (dobrý je bioaktivní selen - je i s vitamínem C+E), v případě zakloněné dělohy se radí styk zezadu a pak ležet na břiše, při normální děloze se radí zase svíčka ![]()
ahojky my se snazime od dubna a prasky jsem dobrala v prosinci2010 ![]()
ahojky mužu se přidat??
…my se s přítelem začali snažit teprve před dvěmi měsíci…ale tenhle měsíc jsem si myslela,že už se to povedlo…dneska jsem to však dostala, 35 dní mezi předchozí menstruací…vypadalo to už nadějně…ale nic, takže se přidávám k vám jestli tedy mužu ![]()
Cristena píše:
ahojky mužu se přidat??…my se s přítelem začali snažit teprve před dvěmi měsíci…ale tenhle měsíc jsem si myslela,že už se to povedlo…dneska jsem to však dostala, 35 dní mezi předchozí menstruací…vypadalo to už nadějně…ale nic, takže se přidávám k vám jestli tedy mužu
Ahoj, jsme na tom stejně. Taky se snažíme teprve druhý měsíc a taky jsem si myslela, že to vyšlo, ale test má jenom jednu hnusnou čárku, tak se musíme snažit znovu ![]()
No já to právě dostala tedko 36 den, tak me to trošku zamrzelo
…takže to se snažíme stejně
…tak snad nám to všem brzy vyjde
.. ![]()
Ahoj,
já jsem se snažila o mimi 6 měsíců. Byla jsem z toho už nervozní a od druhého měsíce jsem začala zkoušet všecno možné - čaje a kapky Feminan a ovulační testy, měřila jsem si i bazální teplotu no a pořád nic-mimi ne a ne přijít. Dokonce jsem i zkoušela různé polohy
,…atd. No a nic. Až jsem si pak 7 měsíc řekla, že už mě to nebaví a kašlu na to. Sex jsem neřešila, 7 dní třeba vůbec nebyl a nic jsem nebrala, nic jsem neměřila no a mičo najednou přišlo-teď jsem 25tt
. Né nadarmo se říká, že psychika dělá svý…:) Vím, že je to těžké a že se to lehko říká, když někdo mimčo moc chce tak to moc nejde na to nemyslet, ale je dobré se o to pokusit. přeju hodně štěstí ![]()
Ahojky holky,
Souhlasím stou psychykou ale těžko se dá říct ,,nemysly na to,, to proste nejde.My se s pritelem snazily pul roku HA jsem nebrala uz 3 mesice pred snazenim.Mesic jsem do přitele cpala MACU a žačly jsme planovat svatbu takže nevim jestli to bylo tou MACOU a nebo opravdu jine myslenky nez na miminko
ale jsem v 17tt bez problemu
Drzim vam všem palečky a nebojte driv nebo pozdejc taky urcite doleti čap či vrána
![]()
to se krásně čte holky, tak at je to zdravý a bezproblémů hlavně
také doufám, že se k vám brzy přidám
a asi máte pravdu, dyt není duvod se k tomu upínat, kdyby mi bylo 35 tak bych na to asi musela myslet pořád, ale mám času dost a až to přijde, tak to přijde, ted si budu ještě užívat, že mám přítele jen pro sebe
..díky ![]()
Ahojda holky, od cervna 2011 se snazime o mimi a stale nic. budu rada za jakoukoliv radu a zkusenost.