Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Eviku,manzel je taky OK. A to ze jsme oba podle vysetreni je super. Ale mimi ne a ne prijit. Vsak mi se dockama. Vsem vam preju dve carky na tehu tetu ![]()
Ahoj Ssunshine, tak pak je to fakt jen otázka času, však ono se povede, neboj:-) Někdo si holt počká dýl a někdo míň, ale určitě se všechny nakonec dočkáme:-)
Sandři, tak to jste si taky docela počkali…my se teď snažíme 7. cyklus a už mi to docela leze na mozek. O tom kontryhelu jsem už slyšela úplný zázraky, ale doktorka mě od toho dost zrazovala, tak nevím. Listovku beru taky, ale prstíková metoda se mi moc nedaří, mám pocit, že to vždycky spíš všechno vytáhnu ven:-/A jak se cítíš? Už bylo vidět srdíčko?
Ahoj holky,
tak i já jsem našla včera //
Tento měsíc jsem nově užívala gynex, tak možná ten pomohl.
Teeeda Esteričko, to je skvělá zpráva:-) Moc ti to přeju:-) Tak se hlavně šetři a ať ti není moc špatně. Já jsem měla asi předevčírem ovulaci, ale nějak jsme to prošvihli a sex byl až včera, takže tento měsíc u nás asi nic, ale tak třeba se povede v příštím měsíci, uvidíme:-) Jinak ten gynex užívala i bratrancova žena a taky hned otěhotněla, tak možná na tom něco je…
Díky moc Evíku
Zatím je mi dobře, tak jsem zvědavá, jak dlouho to vydrží… Přeji Ti také brzké dvě čárky. Myslím, že den po ovu se také bere jako plodný den, tak třeba by to mohlo také vyjít ![]()
Díky za naději, samozřejmě v to taky doufám:-) A pak se určitě potkáme v nějaké diskusi pro nové těhulky:-) Esteričko, když už jsme to nakously, nevíš náhodou, kdy jsi otěhotněla? Jestli to bylo přsně v den ovu anebo třeba taky nějak okolo? Zvedlo by mi to dost náladu:-)Měj se moc hezky a užívej si rostoucí bublinku:-)
Evik19 píše:
Díky za naději, samozřejmě v to taky doufám:-) A pak se určitě potkáme v nějaké diskusi pro nové těhulky:-) Esteričko, když už jsme to nakously, nevíš náhodou, kdy jsi otěhotněla? Jestli to bylo přsně v den ovu anebo třeba taky nějak okolo? Zvedlo by mi to dost náladu:-)Měj se moc hezky a užívej si rostoucí bublinku:-)
No, měli jsme styk 2 dny před a pak v den ovu, potom už ne, tak se to muselo stát nějak v těchto dnech. Děkuji, taky se měj pěkně ![]()
Estericka píše:No, měli jsme styk 2 dny před a pak v den ovu, potom už ne, tak se to muselo stát nějak v těchto dnech. Děkuji, taky se měj pěkněNo ona je to asi vždycky tak trošku sázka do loterie, jestli to vyjde nebo ne:-) Já si sice tento měsíc měřím BT, ale moc moudrá z toho nejsem, protože mi podle mě stoupla teplota až v době, kdy už jsem měla dávno po ovulaci, takže si fakt nejsem jistá, jestli jsme se ve správné dny věnovali správné činnosti:-) Ale třeba jo, naděje umírá poslední:-)
To jo, člověk nikdy neví. Kolikrát předtím bych řekla, že jsem se i trefila přímo do ovu a nic. Teď to spíš vyplynulo ze situace než že bych nějak počítala dny a povedlo se.
Ahoj holky,
těhulkám moc moc gratuluji.¨
Já to samozřejmě tento měsíc zase dostala,tentokrát o dva dny dříve.Což se mi nikdy nestalo.Tak přemýšlím jestli se už nemám objednat k doktorovi nebo ještě vyčkat.
Snažíme se od začátku července.
Ahoj Karolon, já to čekám asi o víkendu…zkoušela jsem tento měsíc měřit BT a ty teploty mi tak skáčou, že bych řekla, že tento cyklus je asi anovulační. Tak se aspoň podpoříme v dalším měsíci, nedá se nic dělat…Hlavně nesmíme ztrácet naději.
Evíku,máš pravdu,když to nevyšlo tenhle měsíc tak to vyjde další.
Ale ty máš ještě naději tak uvidíš,budu na tebe myslet.Jinak začíná jaro,tak načerpáme energii a určo se zadaří. ![]()
Taky si říkám, že by to na jaře mohlo vyjít:-) Nevím, jak ty, ale já prostě vůbec nejsem zimní typ - vždycky se už od září těším na jaro a léto:-)Taky jsem začala zvažovat ten gynex, jak tady holky zmiňovaly - už jsem slyšela o více holkách, kterým zabral a dokonce hned první měsíc. I kdyby to mělo být jen placebo, tak by to stálo za to, i když to není úplně nejlevnější…Každopádně si budem navzájem držet palce a to by bylo, abychom konečně neotěhotněly!
Estericko, jak jsi na tom? Uz mas za sebou ultrazvuk?
snažili jsme se devět měsíců…pak jsem si poslední měsíc než se zadařilo koupila kontryhelový čaj,listovku,provozovala prstíkovu metodu a ležela na bříšku