Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sany to věřím
..my to zkoušíme teprve ted třetí měsíc a už mám pocit, že je to dlouho…nedokážu si představit čekat třeba rok nebo déle…:( Člověk se od toho snaží odpoutat, ale když si jednou řeknete s přítelem, že to mimčo chcete a opravdu se těšíte, tak na to prostě musíte myslet
..O to víc, když všechny mé kamarádky okolo mě otěhotněly jen co přestali brát prášky…
Moje nejlepsi kamaradka ma rocniho kubika a v cervnu ma mit holcicku.uz se dela srandu ze muj zlatej nestrili ostryma atd…
joo tak s nejlepší kamarádkou to máme uplně stejně…:(..jen ta moje si nedělá srandu, nybrž řekne že příští měsíc to určitě vyjde a já vím, že stejně zase ne…
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala. Snažíme se s manželem od léta a zatím pořád nic…Ty rady, že se nemám stresovat, že to určitě přijde, mě už dost vytáčí. To se tak dá pěkně vykládat, když se to člověku povede napoprvé a ještě nechtěně, že jo?:-)
Evik19 píše:
Ahoj holky,
ráda bych se k vám přidala. Snažíme se s manželem od léta a zatím pořád nic…Ty rady, že se nemám stresovat, že to určitě přijde, mě už dost vytáčí. To se tak dá pěkně vykládat, když se to člověku povede napoprvé a ještě nechtěně, že jo?:-)
Přesně tak…přitom člověk je mladý a má pocit, že se to přeci musí povést hned…a ono nic… ![]()
No my máme sice delší snažení v rodině, takže vím, že se to nemusí povést hned, ani když jsou lidi mladí a zdraví, ale stejně je to na pendrek. Taky je to dost nepraktický, například bych ráda změnila zaměstnání a naplánovala si na léto dovolenou, ale copak to jde, si něco plánovat?:-)Loni v létě jsem si myslela, že touhle dobou už budu dávno těhotná a houbelec!
Jojo, to já taky plánovala co a jak s prací, kdy pojedem kam na dovču, že už to nepůjde (tak jsem třeba nějaký návrhy k cestování odmítla) a ono prd
A to jsem to měla všechno tak hezky vymyšlený
Úplně si říkám vědět, jak to bude, tak se na tu zatraceně drahou HA vykašlu už dávno… ![]()
Evik19 píše:
No my máme sice delší snažení v rodině, takže vím, že se to nemusí povést hned, ani když jsou lidi mladí a zdraví, ale stejně je to na pendrek. Taky je to dost nepraktický, například bych ráda změnila zaměstnání a naplánovala si na léto dovolenou, ale copak to jde, si něco plánovat?:-)Loni v létě jsem si myslela, že touhle dobou už budu dávno těhotná a houbelec!
No tak přesně tohle jsem si už taky kolikrát říkala, že kdybych tohle věděla, tak jsem do sebe ty prášky nemusela cpát…ale tak to člověk prostě nikdy nemůže předem odhadnout. Chlapi to mají v tomhle jednodušší, že je to tělesně nijak nepostihuje:-)
Evik19 píše:
No tak přesně tohle jsem si už taky kolikrát říkala, že kdybych tohle věděla, tak jsem do sebe ty prášky nemusela cpát…ale tak to člověk prostě nikdy nemůže předem odhadnout. Chlapi to mají v tomhle jednodušší, že je to tělesně nijak nepostihuje:-)
No chlapi mají snad všechno jednodušší
![]()
A jak jste na tom teď holky, myslím fáze cyklu, blížící se testování atd.? ![]()
Já ve čtvrtek očekávám mrchu ![]()
Tak ti budu držet palce, ať nepřijde:-) Už sis zkoušela test? Já jsem teď tak v půlce cyklu, takže si na testík budu muset počkat, i když tomu tento měsíc moc nadějí dávat nebudu- ne že bysme dodrželi sex aspoň ob den:-/
Ahojda;) No jak asi,mrcha jedna prisla.vcera jsem si zasla pro kontryhelovy caj,kys.listovou a priteli vitamin E.tak snad se to uz povede:)
Evik19 píše:
Tak ti budu držet palce, ať nepřijde:-) Už sis zkoušela test? Já jsem teď tak v půlce cyklu, takže si na testík budu muset počkat, i když tomu tento měsíc moc nadějí dávat nebudu- ne že bysme dodrželi sex aspoň ob den:-/
Děkuju, ale to ona zase moc ráda přijde. Myslím, že nemá smysl testovat,počkám si až dorazí
Navíc jsem onemocněla, bolí mě v krku a je mi blbě, tak to bude tenhle měsíc tuplovaný kulový…
No, ale ještě nepřišla, tak netřeba házet flintu do žita. I když já už si taky přijdu jako magor, když si každej měsíc dělám naděje. Každipádně to ale jednou vyjít musí, tak proč ne zrovna teď?:-)Jak dlouho už se snažíte, Estericko?
Snazim se na to nemyslet,dokonce nic neberu,at to prijde samo,ale uz je to dlouho:(