Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak kooonečně hlásím, že došlo k ovulce, tak teď už jen čekat, jestli z toho něco bude ![]()
Co ty Eviku, jak jsi dopadla? Mě ovu testy zatím působí celkem spolehlivě a to mám nějaké levné z ebay.
Tak gratuluju Estericko, mne teda ovu testy ( a byly docela drahéú asi nefungují, teda spíš fungují až moc, protože jsou vždycky pozitivní…Jinak u mě už začal nový cyklus, v sobotu jsem začala víc špinit a v neděli se dostavila MS, ale neztrácím naději, příští měsíc to třeba vyjde. Tobě drží m pestičky, ať se během ovulky zadaří!!! Kolikátý jsi DC?
Ahoj holky,můžu se přidat?
Snažíme se od začátku července a pořád nic.Kolem mě všichni těhotní,hned druhý cyklus,tak nevím kde je chyba.Doktor říkal že jsem vpořádku.MS přesná jak hodiny.
Jinak jak jste psali o té zakloněné děloze tak tu já mám taky a doktor doporučil polohu při sexu zezadu,a pak ležet na bříšku.
Ale prý to zas takový malér není,jen mají spermíci těžší cestu.
karolon, to je docela dobrá zpráva, že ta zakloněná děloha nevadí:-) Ale buď v klidu, chyba nikde nemusí být, mimi si jen dává načas a přijde, až se mu to bude hodit:) Já třeba každý měsíc věřím tomu, že už přijde, sice to ještě nikdy nevyšlo, ale to neznamená, že to nemůže být hned další měsíc:-) Kolikátý jsi DC?
Evik19 píše:
karolon, to je docela dobrá zpráva, že ta zakloněná děloha nevadí:-) Ale buď v klidu, chyba nikde nemusí být, mimi si jen dává načas a přijde, až se mu to bude hodit:) Já třeba každý měsíc věřím tomu, že už přijde, sice to ještě nikdy nevyšlo, ale to neznamená, že to nemůže být hned další měsíc:-) Kolikátý jsi DC?
Eviku jsem 12DC,a ovulku mívám tak 16DC ale už od včera mám hustý výtok tak možná ovulka dříve,už jsem ztoho blázen.
Ale přeci když mám MS pravidelnou tak ovulka se nemůže posunout nebo jo??? ![]()
Eviku, já jsem dnes 20DC, ovu byla nejspíše během včerejška. U mě ovu testy fungují docela dobře, celý měsíc sněhobílo, jen asi 4 dny mívám 2 čárky a je krásně vidět jak sílí a pak zase slábne ta testovací každým dnem - tak aspoň něco funguje jak má ![]()
Jinak vítám Karolon
Ovulka se občas může posouvat (mě teda jo), ale luteální fáze (od ovu k MS) bývá většinou stejná, tak by MS měla v tom případě přijít o to dříve/později o co se posunula ovu, teda aspoň si to myslím ![]()
Tak koukám, že tady novinku Sandra - zakladatelka nenapsala, tak musím drze za ní
Už se jí zadařilo ![]()
Taktéž vítám Karolon:-)A myslím, že ovulka může být klidně každý měsíc trochu jiný den.
Estericko, tak to je skvělá zpráva o Sandře:-) a co ty, jak jsi na tom a kdy plánuješ testovat?
Ahoj holky,
tady je nějaké mrtvo.
Jak se máte?Už někdo testoval?Já to mám nedostat v neděli,a zase mě začaly bolet prsa,to je vždycky známka MS,ach jo ale stále tak trochu doufám že to vyšlo.Pořád mi hlodá test,vím že je to brzy ale jsem nedočkavá.
Ahoj Karolon, no já jsem teď teprve 16 DC, takže na test je to ještě moc brzy,ale tobě držím palec, ať se ti ukáže druhá čárka co nejdřív:-)Víš kolikátý jsi den po ovulaci? Já jsem tento měsíc začala měřit bazální teplotu a docela mě to vykolejilo, protože jsem zjistila, že jsem asi měla ovulaci mnohem dřív, než bych tušila - už asi tak 13 DC.
Jinak bolavá prsa jsou i známka těhotenství, tak nehaž flintu do žita:-)
Dobry vecer holky, mame stejny problem. Snazime se uz 16 mesicu. Doktor mi rikal, ze teprve po roce se to zacina resit. A opravdu teprve po roce jsem zacala chodit po vysetrenich. Ultrazvuk, zda mam ovu - mam
, odber krve na pritomnost hormonu - rovnez ok
. no a uz jdme za chvili na prvni konzultaci do centra asistovane reprodukce.HLAVNI JE MYSLET POZITIVNE. Priznam se, ze jsem uz mela parkrat chmury. Ale vim, ze se nam jednou narodi zdrave miminko.
Sandři, moc ti to přeju, to je skvělá zpráva:-) Jak dlouho jsi se snažila a co ti nakonec pomohlo, víš?
Ssunshine, vítej:) Zatím máš všechna vyšetření v pořádku, tak to vypadá, že je prostě si jenom potřeba na miminko počkat:-) A co manžel, už byl na vyšetření? Nebo půjde až v tom caru?