Snažíme se otěhotnět od června 2011;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
22.2.12 10:56

Tak kooonečně hlásím, že došlo k ovulce, tak teď už jen čekat, jestli z toho něco bude :pankac:
Co ty Eviku, jak jsi dopadla? Mě ovu testy zatím působí celkem spolehlivě a to mám nějaké levné z ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
22.2.12 14:40

Tak gratuluju Estericko, mne teda ovu testy ( a byly docela drahéú asi nefungují, teda spíš fungují až moc, protože jsou vždycky pozitivní…Jinak u mě už začal nový cyklus, v sobotu jsem začala víc špinit a v neděli se dostavila MS, ale neztrácím naději, příští měsíc to třeba vyjde. Tobě drží m pestičky, ať se během ovulky zadaří!!! Kolikátý jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.2.12 15:53

Ahoj holky,můžu se přidat?
Snažíme se od začátku července a pořád nic.Kolem mě všichni těhotní,hned druhý cyklus,tak nevím kde je chyba.Doktor říkal že jsem vpořádku.MS přesná jak hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
22.2.12 16:00

Jinak jak jste psali o té zakloněné děloze tak tu já mám taky a doktor doporučil polohu při sexu zezadu,a pak ležet na bříšku.
Ale prý to zas takový malér není,jen mají spermíci těžší cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
23.2.12 10:16

karolon, to je docela dobrá zpráva, že ta zakloněná děloha nevadí:-) Ale buď v klidu, chyba nikde nemusí být, mimi si jen dává načas a přijde, až se mu to bude hodit:) Já třeba každý měsíc věřím tomu, že už přijde, sice to ještě nikdy nevyšlo, ale to neznamená, že to nemůže být hned další měsíc:-) Kolikátý jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.2.12 12:08
Evik19 píše:
karolon, to je docela dobrá zpráva, že ta zakloněná děloha nevadí:-) Ale buď v klidu, chyba nikde nemusí být, mimi si jen dává načas a přijde, až se mu to bude hodit:) Já třeba každý měsíc věřím tomu, že už přijde, sice to ještě nikdy nevyšlo, ale to neznamená, že to nemůže být hned další měsíc:-) Kolikátý jsi DC?

Eviku jsem 12DC,a ovulku mívám tak 16DC ale už od včera mám hustý výtok tak možná ovulka dříve,už jsem ztoho blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.2.12 12:10

Ale přeci když mám MS pravidelnou tak ovulka se nemůže posunout nebo jo??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
23.2.12 12:36

Eviku, já jsem dnes 20DC, ovu byla nejspíše během včerejška. U mě ovu testy fungují docela dobře, celý měsíc sněhobílo, jen asi 4 dny mívám 2 čárky a je krásně vidět jak sílí a pak zase slábne ta testovací každým dnem - tak aspoň něco funguje jak má :cert:
Jinak vítám Karolon :mavam: Ovulka se občas může posouvat (mě teda jo), ale luteální fáze (od ovu k MS) bývá většinou stejná, tak by MS měla v tom případě přijít o to dříve/později o co se posunula ovu, teda aspoň si to myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
28.2.12 13:17

Tak koukám, že tady novinku Sandra - zakladatelka nenapsala, tak musím drze za ní :mrgreen: Už se jí zadařilo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.2.12 23:19

Taktéž vítám Karolon:-)A myslím, že ovulka může být klidně každý měsíc trochu jiný den.
Estericko, tak to je skvělá zpráva o Sandře:-) a co ty, jak jsi na tom a kdy plánuješ testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.3.12 14:27

Ahoj holky,
tady je nějaké mrtvo.
Jak se máte?Už někdo testoval?Já to mám nedostat v neděli,a zase mě začaly bolet prsa,to je vždycky známka MS,ach jo ale stále tak trochu doufám že to vyšlo.Pořád mi hlodá test,vím že je to brzy ale jsem nedočkavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
5.3.12 16:52

Ahoj Karolon, no já jsem teď teprve 16 DC, takže na test je to ještě moc brzy,ale tobě držím palec, ať se ti ukáže druhá čárka co nejdřív:-)Víš kolikátý jsi den po ovulaci? Já jsem tento měsíc začala měřit bazální teplotu a docela mě to vykolejilo, protože jsem zjistila, že jsem asi měla ovulaci mnohem dřív, než bych tušila - už asi tak 13 DC.
Jinak bolavá prsa jsou i známka těhotenství, tak nehaž flintu do žita:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
5.3.12 18:14

Ahojda;-) jsem tehu;-) 5+2tt:-)

• Citovat
  • Upravit
5.3.12 20:15

Dobry vecer holky, mame stejny problem. Snazime se uz 16 mesicu. Doktor mi rikal, ze teprve po roce se to zacina resit. A opravdu teprve po roce jsem zacala chodit po vysetrenich. Ultrazvuk, zda mam ovu - mam :potlesk: , odber krve na pritomnost hormonu - rovnez ok :potlesk:. no a uz jdme za chvili na prvni konzultaci do centra asistovane reprodukce.HLAVNI JE MYSLET POZITIVNE. Priznam se, ze jsem uz mela parkrat chmury. Ale vim, ze se nam jednou narodi zdrave miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
7.3.12 12:28

Sandři, moc ti to přeju, to je skvělá zpráva:-) Jak dlouho jsi se snažila a co ti nakonec pomohlo, víš?

Ssunshine, vítej:) Zatím máš všechna vyšetření v pořádku, tak to vypadá, že je prostě si jenom potřeba na miminko počkat:-) A co manžel, už byl na vyšetření? Nebo půjde až v tom caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí