Snažíme se otěhotnět od června 2011;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
31.1.12 12:23

Holky a neuvažovaly jste třeba o metodě Ludmily Mojžíšové? Já nad tím docela přemýšlím, protože mě stejně bolívají záda, tak bych spojila užitečné s užitečným…
Sandro, vitamín E má nějaký vliv? Já jsem si tento měsíc koupila Calibrum Babyplan, tak nic jinýho neberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
31.1.12 12:26
Evik19 píše:
No, ale ještě nepřišla, tak netřeba házet flintu do žita. I když já už si taky přijdu jako magor, když si každej měsíc dělám naděje. Každipádně to ale jednou vyjít musí, tak proč ne zrovna teď?:-)Jak dlouho už se snažíte, Estericko?

No on tenhle měsíc byl na snažení takovej blbej, takže i čekám, že to nevyšlo. Ale jako bylo by fajn, kdyby to vyšlo :mrgreen: Snažíme se od června 2011 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
31.1.12 15:34
Evik19 píše:
Holky a neuvažovaly jste třeba o metodě Ludmily Mojžíšové? Já nad tím docela přemýšlím, protože mě stejně bolívají záda, tak bych spojila užitečné s užitečným…
Sandro, vitamín E má nějaký vliv? Já jsem si tento měsíc koupila Calibrum Babyplan, tak nic jinýho neberu…

O tom cvičení jsem uvažovala, dokonce jsem ho cvičila jako malá kvůli zádům.
Má to pomáhat snad i na tu zakloněnou dělohu, tak bych do toho šla, jen se k tomu teda ještě dokopat, já toho sportu moc neužiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.1.12 16:16

No já prý mám taky zakloněnou dělohu, ale nejsem si jistá, jak moc je to při tom otěhotnění limitující…Doktorka mi k tomu nikdy nic neřekla a na netu jsou všechny informace dost zavádějící. Jinak se taky obávám, že to bude dost těžký, abych se dokopala k pravidelnýmu cvičení:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
1.2.12 13:54
Evik19 píše:
No já prý mám taky zakloněnou dělohu, ale nejsem si jistá, jak moc je to při tom otěhotnění limitující…Doktorka mi k tomu nikdy nic neřekla a na netu jsou všechny informace dost zavádějící. Jinak se taky obávám, že to bude dost těžký, abych se dokopala k pravidelnýmu cvičení:-)

Mě doktorka řekla o zakloněné děloze při minulé prohlídce po 8mi měsíčním snažení, myslela jsem, že ji uškrtím! Před vysazením jsem byla na prohlídce a mluvila s ní o tom, že chci mimčo :cert:
Teď mi k tomu řekla, že to může způsobit delší snahu o mimčo (ale nemusí - hodně holek s tím nemá vůbec problém), prý to znamená, že cesta pro spermíky je o něco málo těžší.Ale není to prý žádná tragedie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
1.2.12 14:04
Sandra752 píše:
Ahojda;) No jak asi,mrcha jedna prisla.vcera jsem si zasla pro kontryhelovy caj,kys.listovou a priteli vitamin E.tak snad se to uz povede:)

To je správný přístup :palec:

Hele holky a co Vaši chlapi, jak reagujou, když po nich chcete, aby pro to snažení taky něco udělali, myslím třeba ty vitaminy? Já se do toho svýho snažila měsíc rvát vitamíny (Zinek-Selen-E-C vše v jednom) a to byl boj :( Je to takovej ten typ člověka co žádný vitamíny nikdy nebral a brát nechce - ale jen tak bez žádnýho hlubšího smyslu. Byl pořád zpruzenej, že to musí brát, dělal na mě ksichty a když jsem za ním nepřišla s práškem v jedné ruce a pitím v druhé a nečučela po něm tak dlouho dokud ho nesnědl, tak si ho sám od sebe nikdy nevzal :cert: Tak jsem to vydržela asi měsíc a pak se na to vyprdla. Úplně se děsím chvíle co mi řekne až po něm za pár měsíců budu chtít, aby šel na spermiogram - to ještě netuší :zed: Chjo…Asi na to téma založím novou diskuzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.2.12 15:00

No třeba můj chlap by si určitě ty vitamíny sám od sebe nebral a rozhodně by na to nemyslel. Na druhou stranu si myslím, že kdybych mu to každej den dala do ruky, tak by to zblajzl, ani by nemrkl. Ale zatím jsem to teda nezkoušela. Celkově bych ale řekla, že se ten přístup mění s délkou snažení. Před pár měsícema vůbec netušil, že by třeba mohl být nějakej problém a teď se i sám zajímá, jak to vlastně funguje…Na druhou stranu předpokládám, že je problém spíš na mojí straně, takže nemám až tak potřebu do něho zatím cpát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
1.2.12 15:09

Jo to on se teď taky už zajímá - v rámci možností - co a jak, ale s tímhle mě štve. Chceme to oba a já pro to dělám dost na to, aby on mohl jen sníst nějaký blbý prášky :roll: :mrgreen: Já jsem to spíš chtěla mít jištěný z obou stran, abych se já pořád něčím neprala úplně zbytečně. Taky si myslím, že bude problém spíš ve mě, ale víš jak, kolikrát to pak bývá úplně jinak, než by si člověk myslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
1.2.12 17:35

Vitamin E je dobry na pohl.organy a spermie pro muze,muze je brat i zena;) jinak muj pritel proti vitaminum neni,jen na ne zapomina.na nej zapusobilo:chces mimi,tak delej pro to jeste vic nez je sex;) Zabralo to…

• Citovat
  • Upravit
633
1.2.12 20:11

Holky,
tak díky za odpověď, asi teda přiměju manžela, ať se k tomu postaví trošku zodpovědněji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
1.2.12 20:19

Budu Vam drzet palecky,vam vsem.treba se nam ppravdu na Valentyn povede;)

• Citovat
  • Upravit
1912
2.2.12 08:22
Sandra752 píše:
Vitamin E je dobry na pohl.organy a spermie pro muze,muze je brat i zena;) jinak muj pritel proti vitaminum neni,jen na ne zapomina.na nej zapusobilo:chces mimi,tak delej pro to jeste vic nez je sex;) Zabralo to…

Tak to máš štěstí, že je tak zodpovědný. To můj manža razí teorii: chcem mimi, tak musíme mít hooodně sexu a to já se milerád obětuju :mrgreen: Ale zjevně jenom to nepomáhá :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
2.2.12 08:25
Sandra752 píše:
Budu Vam drzet palecky,vam vsem.treba se nam ppravdu na Valentyn povede;)

Jo to by bylo fajn :palec: Budu nám taky držet palce všem a jsem zvědavá jak se nám to bude vyvíjet a kdy už se konečně zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
2.2.12 11:10

Taky vám samozřejmě držím palce, byla by to vzpruha, kdyby se některé z nás zadařilo, i když u mně to na Valentýna určitě nebude, protože to bych to zrovna měla dostat.
A co ty, Estericko, uz jsi zkousela testik? Držím pěsti:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
2.2.12 11:57
Evik19 píše:
Taky vám samozřejmě držím palce, byla by to vzpruha, kdyby se některé z nás zadařilo, i když u mně to na Valentýna určitě nebude, protože to bych to zrovna měla dostat.
A co ty, Estericko, uz jsi zkousela testik? Držím pěsti:-)

Nezkoušela jsem, dnes má mrcha dorazit a mám dost silný pocit v podbřišku, že už se blíží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí