Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je to anovulak?? mi přijde že se nic neděje žadny náznak ovulky
ani v teplotach ani žadne příznaky nic.cykly 30-32.ovu testy jsou hezké ale pořad malinko chyby aby byli pozit
ovulace může být klidně zítra, jsi teprve 17DC a máš o trochu delší cyklus, takže klíďopíďo může ovulace během příštích pár dní přijít, neboj se
ńa anovulační cyklus bych to hned neviděla, dokud nedorazí MS, tak se ovu může objevit…
ja jen že jsem vždy cítila že ovu přichazi a ted nic a ovu testy jsou taky nejake divne. a tam jak je ta hvězdička byl sex a od ty doby hustej bílej hlen.tak nevím. ale moc děkuji ![]()
Mne tedy takhle litaly teploty jen pri anovulacnim cyklu, na druhou stranu, videla jsem stovky grafu na fertility friend, a tam kolikrat ty teploty delaly jeste vetsi veletoce, nez tobe tady, a presto jeste potom prisla ovulace, ci skoncily tehotenstvim… ![]()
Podle mne se z toho grafu neda nic dopredu odhadnout…
bude nebo ne?? ten poslední je 18 DC. ted 2 dny po sobě teplota36,4
Míšo, jestě testuj, třeba se ti uplně nezbarví ale každopádně bych více
už ted, nikdy nevíš kdy dorazí ![]()
Luciked píše:
Míšo, jestě testuj, třeba se ti uplně nezbarví ale každopádně bych více![]()
![]()
už ted, nikdy nevíš kdy dorazí
no tuleníčko bylo včera večer. a použili sme i gel Conceive plus na podporu početí tak uvidime
michaellevik píše:Luciked píše:no tuleníčko bylo včera večer. a použili sme i gel Conceive plus na podporu početí tak uvidime
Míšo, jestě testuj, třeba se ti uplně nezbarví ale každopádně bych více![]()
![]()
už ted, nikdy nevíš kdy dorazí
ten jsem používala též a jukni na mé metříky ![]()
myslite že ovu byla?? testy negat a tady to přad nevyznačilo zeleně mam ještě doufat??
michaellevik píše:
myslite že ovu byla?? testy negat a tady to přad nevyznačilo zeleně mam ještě doufat??
zeleně to označí až po 4 - 5 dnech co je teplota stoupající, tobě stoupla teprve dneska..
Luciked píše:michaellevik píše:zeleně to označí až po 4 - 5 dnech co je teplota stoupající, tobě stoupla teprve dneska..
a mysliš že podle teplot mohla proběhnout??
michaellevik píše:Luciked píše:a mysliš že podle teplot mohla proběhnout??michaellevik píše:zeleně to označí až po 4 - 5 dnech co je teplota stoupající, tobě stoupla teprve dneska..
má´š to jao na houpačce ale klidně mohla, ještě vyčkej na další cca 3 teploty
jukni ke mě ![]()
Luciked píše:michaellevik píše:má´š to jao na houpačce ale klidně mohla, ještě vyčkej na další cca 3 teplotyLuciked píše:a mysliš že podle teplot mohla proběhnout??michaellevik píše:zeleně to označí až po 4 - 5 dnech co je teplota stoupající, tobě stoupla teprve dneska..
myslite že ovu byla?? testy negat a tady to přad nevyznačilo zeleně mam ještě doufat??jukni ke mě
no jsem zvědava co z toho vyleze. už 3 den mě bolej kříže trošku stehna. mam tlak v podbříšku a ucpany nos
tak doufam že nebudu nemocna
ahoj. tak todle je fakt divne. už po druhe teplota 36,2. a to jsem po dobu 5 měsícu nikdy neměla. asi to fakt bude anovulák. ach ja nešťastnáááá… ![]()