Anovulák

854
23.1.12 22:15

anovulák

je to anovulak?? mi přijde že se nic neděje žadny náznak ovulky :,( ani v teplotach ani žadne příznaky nic.cykly 30-32.ovu testy jsou hezké ale pořad malinko chyby aby byli pozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31281
23.1.12 22:43

ovulace může být klidně zítra, jsi teprve 17DC a máš o trochu delší cyklus, takže klíďopíďo může ovulace během příštích pár dní přijít, neboj se ;) ńa anovulační cyklus bych to hned neviděla, dokud nedorazí MS, tak se ovu může objevit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.1.12 22:55

ja jen že jsem vždy cítila že ovu přichazi a ted nic a ovu testy jsou taky nejake divne. a tam jak je ta hvězdička byl sex a od ty doby hustej bílej hlen.tak nevím. ale moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
24.1.12 00:16

Mne tedy takhle litaly teploty jen pri anovulacnim cyklu, na druhou stranu, videla jsem stovky grafu na fertility friend, a tam kolikrat ty teploty delaly jeste vetsi veletoce, nez tobe tady, a presto jeste potom prisla ovulace, ci skoncily tehotenstvim… :think:

Podle mne se z toho grafu neda nic dopredu odhadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.12 17:25

bude nebo ne?? ten poslední je 18 DC. ted 2 dny po sobě teplota36,4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.1.12 17:26

hm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
24.1.12 17:50

Míšo, jestě testuj, třeba se ti uplně nezbarví ale každopádně bych více :hug: :hug: :hug: už ted, nikdy nevíš kdy dorazí :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
854
24.1.12 17:52
Luciked píše:
Míšo, jestě testuj, třeba se ti uplně nezbarví ale každopádně bych více :hug: :hug: :hug: už ted, nikdy nevíš kdy dorazí :potlesk:

no tuleníčko bylo včera večer. a použili sme i gel Conceive plus na podporu početí tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
24.1.12 17:53
michaellevik píše:
Luciked píše:
Míšo, jestě testuj, třeba se ti uplně nezbarví ale každopádně bych více :hug: :hug: :hug: už ted, nikdy nevíš kdy dorazí :potlesk:
no tuleníčko bylo včera večer. a použili sme i gel Conceive plus na podporu početí tak uvidime

ten jsem používala též a jukni na mé metříky :-(

• Citovat
  • Upravit
854
26.1.12 14:43

myslite že ovu byla?? testy negat a tady to přad nevyznačilo zeleně mam ještě doufat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
26.1.12 16:26
michaellevik píše:
myslite že ovu byla?? testy negat a tady to přad nevyznačilo zeleně mam ještě doufat??

zeleně to označí až po 4 - 5 dnech co je teplota stoupající, tobě stoupla teprve dneska..

• Citovat
  • Upravit
854
26.1.12 16:36
Luciked píše:
michaellevik píše:
zeleně to označí až po 4 - 5 dnech co je teplota stoupající, tobě stoupla teprve dneska..

a mysliš že podle teplot mohla proběhnout??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
26.1.12 16:48
michaellevik píše:
Luciked píše:
michaellevik píše:

má´š to jao na houpačce ale klidně mohla, ještě vyčkej na další cca 3 teploty :-) jukni ke mě :-)

• Citovat
  • Upravit
854
27.1.12 07:43
Luciked píše:
michaellevik píše:
Luciked píše:
michaellevik píše:
má´š to jao na houpačce ale klidně mohla, ještě vyčkej na další cca 3 teploty :-) jukni ke mě :-)

no jsem zvědava co z toho vyleze. už 3 den mě bolej kříže trošku stehna. mam tlak v podbříšku a ucpany nos 8o tak doufam že nebudu nemocna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
28.1.12 05:46

ahoj. tak todle je fakt divne. už po druhe teplota 36,2. a to jsem po dobu 5 měsícu nikdy neměla. asi to fakt bude anovulák. ach ja nešťastnáááá… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí