Špinění po vyvolávačce - MS nikde

5957
23.1.12 12:53

Špinění po vyvolávačce- MS nikde

Před 6ti dny jsem dostala vyvolávačku. Včera jsem začala špinit a dneska už zase nic. MS nikde. Můžu čekat, že ještě přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
23.1.12 14:16

nemusí dorazit vůbec. Mě vždy Dr. říká, že má dorazit do 14 dnů a když nedorazí, dá mi ještě jednu a poté už dorazila pokaždé. Taky to prý nemusí být klasická MS, ale někdo to má jen jako silnější špinění. Nevím, dle sebe bych ještě chvíli počkala a pak zavolala k DR, že nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
23.1.12 15:22

ahoj, mě první !MS§ po vyvolávačce dorazila až za 10 dní, ale bylo to v podstatě jen velmi slabé špinění, vystačila jsem si se slipovou vložkou a trvalo jen 3 dny - ale musí to být špinění krve ne jen hnědý hlen … jinak obecně je menstruace po vyvolávyčce spíše slabší, protože většinou je nízká děložní sliznice …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
14.9.14 19:17

Obracím se na vás s prosbou o radu. 4.9 jsem měla dostat ms, která nedorazila. 10.9 jsem byla na vyvolávačce. Dneska jsen ráno jednou zaspinila slabě, jen světle hnědý hled, či co. Žádná krev. A od tý doby nic. Testy mám negativni, akorát čekám na výsledky krve HCG. Už fakt dlouho se snažíme o miminko, ted jsem na to přestala myslet a tohle se mi za odměnu děje. :pocitac: nemate s tim někdo zkušenost? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.16 17:50

Muzete mi poradit, pred 5dny jsem dostala vyvolavacku, mela jsem zpozdenou ms. Ultrazvuk tehu neprokazal a hcg bylo pry taky negativni. Dnes mam od rana slabe hnedy vytok, spis hlen a fakt jen minimalne, intimka je porad cista, jen si toho vsimam na wc. Je tato reakce na agolutin normalni, nemela bych krvacet jako obvykle?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex