Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Před 6ti dny jsem dostala vyvolávačku. Včera jsem začala špinit a dneska už zase nic. MS nikde. Můžu čekat, že ještě přijde?
nemusí dorazit vůbec. Mě vždy Dr. říká, že má dorazit do 14 dnů a když nedorazí, dá mi ještě jednu a poté už dorazila pokaždé. Taky to prý nemusí být klasická MS, ale někdo to má jen jako silnější špinění. Nevím, dle sebe bych ještě chvíli počkala a pak zavolala k DR, že nic.
ahoj, mě první !MS§ po vyvolávačce dorazila až za 10 dní, ale bylo to v podstatě jen velmi slabé špinění, vystačila jsem si se slipovou vložkou a trvalo jen 3 dny - ale musí to být špinění krve ne jen hnědý hlen … jinak obecně je menstruace po vyvolávyčce spíše slabší, protože většinou je nízká děložní sliznice …
Obracím se na vás s prosbou o radu. 4.9 jsem měla dostat ms, která nedorazila. 10.9 jsem byla na vyvolávačce. Dneska jsen ráno jednou zaspinila slabě, jen světle hnědý hled, či co. Žádná krev. A od tý doby nic. Testy mám negativni, akorát čekám na výsledky krve HCG. Už fakt dlouho se snažíme o miminko, ted jsem na to přestala myslet a tohle se mi za odměnu děje.
nemate s tim někdo zkušenost? Díky za odpovědi
Muzete mi poradit, pred 5dny jsem dostala vyvolavacku, mela jsem zpozdenou ms. Ultrazvuk tehu neprokazal a hcg bylo pry taky negativni. Dnes mam od rana slabe hnedy vytok, spis hlen a fakt jen minimalne, intimka je porad cista, jen si toho vsimam na wc. Je tato reakce na agolutin normalni, nemela bych krvacet jako obvykle?