Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám na vás dotaz ohledně braní Utrogestanu. Doktorka mi ho chce nyní nasadit na srovnání MS cyklu, snažíme se o mimi. Přibraly jste na váze, když jste ho brali? Už dlouho se snažím zhubnout a podařilo se mi pěkně zhubnout, tak bych velice nerada po něm přibrala. Díky za názory a ať se daří! Papa
AHoj, můžu se zeptat, jaké máš konkrétně problémy s cyklem? já od 24DC špiním a menstruace tak i s tímto špiněním trvá 9 dní. 7.2. jdu na gyndu, tak si asi taky něco vyfasuju. Jinak jsem utroš brala při prvním těhu kvůli špinění.
Nevím, jestli jsem nějak výrazně přibrala, spíš ne. To až normálně ve vyšším stádiu těhu.Držím palečky, aby se mimi brzy povedlo! ![]()
Já brala ultrogestan celkem 4× na tři měsíce v průběhu 5 let na srovnání MS a nepřibrala jsem. Pak s dcerou na udržení těhu a to jsem přibrala,ale ultrogestanem to nebylo ![]()
Denisa7 píše:
AHoj, můžu se zeptat, jaké máš konkrétně problémy s cyklem? já od 24DC špiním a menstruace tak i s tímto špiněním trvá 9 dní. 7.2. jdu na gyndu, tak si asi taky něco vyfasuju. Jinak jsem utroš brala při prvním těhu kvůli špinění.
Nevím, jestli jsem nějak výrazně přibrala, spíš ne. To až normálně ve vyšším stádiu těhu.Držím palečky, aby se mimi brzy povedlo!
Ahojky, já jsem měla něco podobného, a byla to cysta. Sama ale praskla, takže jsem s ní neměla více méně větší promlémy:)
Ahoj holky, moc vám děkuju za odpovědi, to jste mě potěšily. Já jsem četla někde na netu, že jedna holka si stěžovala, že po tom snad přibrala 10 kg za 3 měsíce, tak to jsem se lekla, když se mi konečně podařilo upravit váhu a nachystat se tak na potomka:) Jinak moje konkrétní problémy spočívají v tom, že mám krátké cykly, ale zpožděnou ovulaci, tedy moje luteální fáze je hrozně krátká, cca kolem 6-10 dní, nikdy ne víc a to prý se to miminko nestačí zahnízdit, tak budu brát utrogestan na srovnání cyklu a snad se brzy zadaří:)
panenka87 píše:Denisa7 píše:Ahojky, já jsem měla něco podobného, a byla to cysta. Sama ale praskla, takže jsem s ní neměla více méně větší promlémy:)
Nevím, jestli jsem nějak výrazně přibrala, spíš ne. To až normálně ve vyšším stádiu těhu.Držím palečky, aby se mimi brzy povedlo!
Díky. Je pravda, že jsem už kdysi cystu měla, tak možná to bude to samé. No uvidíme po návštěvě dr.
Denisa7 píše:panenka87 píše:Díky. Je pravda, že jsem už kdysi cystu měla, tak možná to bude to samé. No uvidíme po návštěvě dr.Denisa7 píše:Ahojky, já jsem měla něco podobného, a byla to cysta. Sama ale praskla, takže jsem s ní neměla více méně větší promlémy:)
Tak pak dej vědět, jsem zvědavá, co Ti na to řekne dr:)
Ahojky, tak jsem si donesla od doktorky ten utrogestan, mám ho brát 14. - 25. den cyklu, měly jste to podobně?