Utrogestan na srovnání MS cyklu

P26
43
22.1.12 21:43

Utrogestan na srovnání MS cyklu

Ahoj holky, mám na vás dotaz ohledně braní Utrogestanu. Doktorka mi ho chce nyní nasadit na srovnání MS cyklu, snažíme se o mimi. Přibraly jste na váze, když jste ho brali? Už dlouho se snažím zhubnout a podařilo se mi pěkně zhubnout, tak bych velice nerada po něm přibrala. Díky za názory a ať se daří! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
22.1.12 21:47

AHoj, můžu se zeptat, jaké máš konkrétně problémy s cyklem? já od 24DC špiním a menstruace tak i s tímto špiněním trvá 9 dní. 7.2. jdu na gyndu, tak si asi taky něco vyfasuju. Jinak jsem utroš brala při prvním těhu kvůli špinění.
Nevím, jestli jsem nějak výrazně přibrala, spíš ne. To až normálně ve vyšším stádiu těhu.Držím palečky, aby se mimi brzy povedlo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
22.1.12 21:48

Já brala ultrogestan celkem 4× na tři měsíce v průběhu 5 let na srovnání MS a nepřibrala jsem. Pak s dcerou na udržení těhu a to jsem přibrala,ale ultrogestanem to nebylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.1.12 21:49

také jsem brala na srovnání cyklu a nepřibrala ani deko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
22.1.12 23:09
Denisa7 píše:
AHoj, můžu se zeptat, jaké máš konkrétně problémy s cyklem? já od 24DC špiním a menstruace tak i s tímto špiněním trvá 9 dní. 7.2. jdu na gyndu, tak si asi taky něco vyfasuju. Jinak jsem utroš brala při prvním těhu kvůli špinění.
Nevím, jestli jsem nějak výrazně přibrala, spíš ne. To až normálně ve vyšším stádiu těhu.Držím palečky, aby se mimi brzy povedlo! :palec:

Ahojky, já jsem měla něco podobného, a byla to cysta. Sama ale praskla, takže jsem s ní neměla více méně větší promlémy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P26
43
23.1.12 12:38

Ahoj holky, moc vám děkuju za odpovědi, to jste mě potěšily. Já jsem četla někde na netu, že jedna holka si stěžovala, že po tom snad přibrala 10 kg za 3 měsíce, tak to jsem se lekla, když se mi konečně podařilo upravit váhu a nachystat se tak na potomka:) Jinak moje konkrétní problémy spočívají v tom, že mám krátké cykly, ale zpožděnou ovulaci, tedy moje luteální fáze je hrozně krátká, cca kolem 6-10 dní, nikdy ne víc a to prý se to miminko nestačí zahnízdit, tak budu brát utrogestan na srovnání cyklu a snad se brzy zadaří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
23.1.12 14:49
panenka87 píše:
Denisa7 píše:
Nevím, jestli jsem nějak výrazně přibrala, spíš ne. To až normálně ve vyšším stádiu těhu.Držím palečky, aby se mimi brzy povedlo! :palec:
Ahojky, já jsem měla něco podobného, a byla to cysta. Sama ale praskla, takže jsem s ní neměla více méně větší promlémy:)

Díky. Je pravda, že jsem už kdysi cystu měla, tak možná to bude to samé. No uvidíme po návštěvě dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
23.1.12 17:12
Denisa7 píše:
panenka87 píše:
Denisa7 píše:
Díky. Je pravda, že jsem už kdysi cystu měla, tak možná to bude to samé. No uvidíme po návštěvě dr.

Tak pak dej vědět, jsem zvědavá, co Ti na to řekne dr:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P26
43
31.1.12 12:02

Ahojky, tak jsem si donesla od doktorky ten utrogestan, mám ho brát 14. - 25. den cyklu, měly jste to podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí