Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
jsem tu dnes poprvé, tak doufám, že se někdo přidá
Je mi 25 let a chtěli bychom s manželem první miminko. HA jsem vysadila v září, ale mám problém s pravidelností cyklu. První dva cykly proběhly sice pozdě, ale přece (kolem 42 dní), teď čekám na menzes už 60. den..
U doktorky jsem zatím nebyla, pořád čekám, až se tělo sebere samo, bez vyvolávačky.. Těhu testy negativní. Moc nevím co s tím..
Ahoj, jako kdybych četla o sobě - je mi 25 ( za pár dní mi sice bude 26, ale to se ještě nepočítá
), HA jsem vysadila v srpnu a od té doby mám cykly 42-45 dní a dnes je to 54 den a ms nikde. Už mě to nebaví, takže si v pondělí volám k dr a objednávám se. Testy mám také negativní i když před minulým cyklem tam byl duch, ale odešlo to s ms.
Ahoj Marti
děkuju za první reakci, jsem ráda, že nejsem sama. Segra mi říkala, že mi doktorka hned píchne hormony, aby MS vyvolala, ale já nevím, jestli je to opravdu dobrý, jestli ještě nepočkat.. Piju kontryhel, to prý pomáhá, nic dalšího jsem nestudovala. Ty něco bereš?
Ahoj holky
Já jsem též vysadila HA v září, cykly pravidelné ale zatím se taky nezadařilo
Jo a je mi 24 ![]()
Ahoj
a jak dlouhý cyklus máš? A zkoušela sis dělat ovulační test?
Jo Marti a bolí tě břicho? Já občas cítím jako kdybych měla nateklý vaječníky ![]()
29 dní a ovulační testy jsem si zkoušela dělat snad jen dvakrát…naposledy tedv pondělí mě bolelo břicho a včera taky, ale včera byl ten test negativní
v podbříšku mě píchá doteď tak vážně nevím ![]()
ZuzaVM píše:
Jo Marti a bolí tě břicho? Já občas cítím jako kdybych měla nateklý vaječníky
JJ, břicho mě občas bolí pěkně - pícháni(řikám si, že se tam aspoň něco děje). Ta injekce na vyvolání prý kdyby tam byl mimísek, tak mu neublíží. Já jsem chtěla až dostanu ms brát kapičky Gynex a čekat jestli mi upraví cyklus. Nemá se ale brát v těhu, tak čekám až to dostanu abych mohla začít. Už mi ale dochází trpělivost, takže se v pondělí objednávám k dr.
Ovulaci nesleduju, ale podle bolení břicha bych řekla, že jí mám. Každopádně to chci taky probrat s dr.
Holky odkud jste? ![]()
MS máš v podstatě ideální a bolení břicha je prý známka ovulace, tak nevím v čem je problém. Byla jsi u doktora? Docela by mě zajímalo co by na to řekl ![]()
lazy_cat píše:
29 dní a ovulační testy jsem si zkoušela dělat snad jen dvakrát…naposledy tedv pondělí mě bolelo břicho a včera taky, ale včera byl ten test negativnív podbříšku mě píchá doteď tak vážně nevím
29 dní? Co já bych za to dala. To máš úplně v pohodě
. Jaké máš teď zpoždění?
Já jsem z Litomyšle, ale bydlíme ve VM a snad letos se budeme stěhovat do Janova za Lit.
A ty?
ZuzaVM píše:
Já jsem z Litomyšle, ale bydlíme ve VM a snad letos se budeme stěhovat do Janova za Lit.A ty?
Já jsem rodilej pražák.
A jak dlouho jste s manželem ( soudim podle fotky ) spolu?
. Já jem zasnoubená, ale do svatby se nějak moc nehrnu
.
Ahoj
29 dní docela ideál že ? Nevím, k doktorce se moc nehrnu, na prohlídku mám jít až v srpnu což už bude rok tak potom začnu něco řešit
MS mě teprve čeká až 4.2. takže žádné zpoždění
Jinak jsem taky z Prahy, ale náplava
Pocházím též z Východních čech
Jo a vdávám se za 14 dní ![]()
Tak to velká gratulace!!
S manželem budeme mít v červenci 2. výročí svatby, jinak jsme spolu 6 let
lazy_cat píše:
Ahoj29 dní docela ideál že ? Nevím, k doktorce se moc nehrnu, na prohlídku mám jít až v srpnu což už bude rok tak potom začnu něco řešit
MS mě teprve čeká až 4.2. takže žádné zpoždění
Jinak jsem taky z Prahy, ale náplava
Pocházím též z Východních čech
Jo a vdávám se za 14 dní
Tak to velká gratulace ![]()