Vysazení HA září 2011

34
21.1.12 18:52

Vysazení HA září 2011

Ahoj holky :)
jsem tu dnes poprvé, tak doufám, že se někdo přidá :) Je mi 25 let a chtěli bychom s manželem první miminko. HA jsem vysadila v září, ale mám problém s pravidelností cyklu. První dva cykly proběhly sice pozdě, ale přece (kolem 42 dní), teď čekám na menzes už 60. den.. :( U doktorky jsem zatím nebyla, pořád čekám, až se tělo sebere samo, bez vyvolávačky.. Těhu testy negativní. Moc nevím co s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24Martina
21.1.12 20:17

Ahoj, jako kdybych četla o sobě - je mi 25 ( za pár dní mi sice bude 26, ale to se ještě nepočítá :) ), HA jsem vysadila v srpnu a od té doby mám cykly 42-45 dní a dnes je to 54 den a ms nikde. Už mě to nebaví, takže si v pondělí volám k dr a objednávám se. Testy mám také negativní i když před minulým cyklem tam byl duch, ale odešlo to s ms.

• Citovat
  • Upravit
34
21.1.12 20:26

Ahoj Marti :) děkuju za první reakci, jsem ráda, že nejsem sama. Segra mi říkala, že mi doktorka hned píchne hormony, aby MS vyvolala, ale já nevím, jestli je to opravdu dobrý, jestli ještě nepočkat.. Piju kontryhel, to prý pomáhá, nic dalšího jsem nestudovala. Ty něco bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
21.1.12 20:31

Ahoj holky :) Já jsem též vysadila HA v září, cykly pravidelné ale zatím se taky nezadařilo :nevim: Jo a je mi 24 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.1.12 20:43

Ahoj :) a jak dlouhý cyklus máš? A zkoušela sis dělat ovulační test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.1.12 20:56

Jo Marti a bolí tě břicho? Já občas cítím jako kdybych měla nateklý vaječníky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
21.1.12 21:03

29 dní a ovulační testy jsem si zkoušela dělat snad jen dvakrát…naposledy tedv pondělí mě bolelo břicho a včera taky, ale včera byl ten test negativní :nevim: v podbříšku mě píchá doteď tak vážně nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
21.1.12 21:14
ZuzaVM píše:
Jo Marti a bolí tě břicho? Já občas cítím jako kdybych měla nateklý vaječníky :(

JJ, břicho mě občas bolí pěkně - pícháni(řikám si, že se tam aspoň něco děje). Ta injekce na vyvolání prý kdyby tam byl mimísek, tak mu neublíží. Já jsem chtěla až dostanu ms brát kapičky Gynex a čekat jestli mi upraví cyklus. Nemá se ale brát v těhu, tak čekám až to dostanu abych mohla začít. Už mi ale dochází trpělivost, takže se v pondělí objednávám k dr.
Ovulaci nesleduju, ale podle bolení břicha bych řekla, že jí mám. Každopádně to chci taky probrat s dr.
Holky odkud jste? :)

• Citovat
  • Upravit
34
21.1.12 21:14

MS máš v podstatě ideální a bolení břicha je prý známka ovulace, tak nevím v čem je problém. Byla jsi u doktora? Docela by mě zajímalo co by na to řekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
21.1.12 21:18
lazy_cat píše:
29 dní a ovulační testy jsem si zkoušela dělat snad jen dvakrát…naposledy tedv pondělí mě bolelo břicho a včera taky, ale včera byl ten test negativní :nevim: v podbříšku mě píchá doteď tak vážně nevím :nevim:

29 dní? Co já bych za to dala. To máš úplně v pohodě :) . Jaké máš teď zpoždění?

• Citovat
  • Upravit
34
21.1.12 21:23

Já jsem z Litomyšle, ale bydlíme ve VM a snad letos se budeme stěhovat do Janova za Lit. :) A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
21.1.12 21:34
ZuzaVM píše:
Já jsem z Litomyšle, ale bydlíme ve VM a snad letos se budeme stěhovat do Janova za Lit. :) A ty?

Já jsem rodilej pražák.
A jak dlouho jste s manželem ( soudim podle fotky ) spolu? :) . Já jem zasnoubená, ale do svatby se nějak moc nehrnu :).

• Citovat
  • Upravit
1361
22.1.12 12:20

Ahoj :) 29 dní docela ideál že ? Nevím, k doktorce se moc nehrnu, na prohlídku mám jít až v srpnu což už bude rok tak potom začnu něco řešit :roll: MS mě teprve čeká až 4.2. takže žádné zpoždění ;) Jinak jsem taky z Prahy, ale náplava :lol: Pocházím též z Východních čech ;) Jo a vdávám se za 14 dní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.1.12 17:24

Tak to velká gratulace!! :) S manželem budeme mít v červenci 2. výročí svatby, jinak jsme spolu 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
23.1.12 19:31
lazy_cat píše:
Ahoj :) 29 dní docela ideál že ? Nevím, k doktorce se moc nehrnu, na prohlídku mám jít až v srpnu což už bude rok tak potom začnu něco řešit :roll: MS mě teprve čeká až 4.2. takže žádné zpoždění ;) Jinak jsem taky z Prahy, ale náplava :lol: Pocházím též z Východních čech ;) Jo a vdávám se za 14 dní 8)

Tak to velká gratulace :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí