Špinění místo MS a ještě pozdě

123
20.1.12 20:21

špinění místo MS a ještě pozdě

Zdravím chci se zeptat. O miminko se snažíme už mooooc dlouho. Teď mi MS nedorazila. Měla dorazit v pátek 13.1. ale nic jen točení hlavy, tlak v břiše jak před MS, časté močení (a neústalý pocit že musím znova jít jako při zánětu močáku), podrážděnost a nervozita (je možné že se už moc hlídám). pak mi došlo že už měla MS dojít :) tak jsem si udělala test - večer :zed: (vím že to byla blbost) a byl negativní :,( . Včera 19.1 jsem malinko začala špinit (takový hnědý výtok - ale opravdu málo). A dneska ráno už víc i trošku krve (ale jen jednou a trochu jen na toaleťáku).A ted do večera pořád hnědě špiním. Něco jako když je konec MS. Můžu být těhu :?: ? Zkusila bych test ale nemám kdy jet do města. Prosím poraďte nebo napište zkušenosti… Cokoli. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101748
20.1.12 20:34

Ano, můžeš :-)
A může to být v pohodě, nebo to taky může znamenat, že se něco nepovedlo a postupně se ti MS rozjede. Asi bych test zatím neřešila, pokud se MS rozjede, tak budeš klidnější, když nebudeš vědět, zda to bylo ne nebo nepovedené ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 20:37

Pokud se MS nerozjede, je namístě testovat každé dva dny. Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
halk
20.1.12 21:12

divná ms

Ahojky Všem, mám na vás dotaz. S manželem se snažíme o miminko. Tento měsíc měla ms přijít 20.1., ale přišla již 18. špiněním, a od té doby jen malinko krvácím ale fakt jen tak na intimku. Test negativní. Myslíte, že se nám to mohlo podařit? bolí mě prsa, tlak v podbříšku jako když má přijít MS. PS jindy mívám MS jak hodinky po 28 dnech. Díky za odpověďi

• Citovat
  • Upravit
1937
20.1.12 21:29
halk píše:
Ahojky Všem, mám na vás dotaz. S manželem se snažíme o miminko. Tento měsíc měla ms přijít 20.1., ale přišla již 18. špiněním, a od té doby jen malinko krvácím ale fakt jen tak na intimku. Test negativní. Myslíte, že se nám to mohlo podařit? bolí mě prsa, tlak v podbříšku jako když má přijít MS. PS jindy mívám MS jak hodinky po 28 dnech. Díky za odpověďi

Možné to samozřejmě je, radím to samé, jako jsem poradila zakladatelce, viz příspěvek výš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
20.1.12 21:44

Trochu optimismu dodám ;) . Přesně tohle jsem měla vloni 1.dubna. MS nikde, jen špinění a test negativní :zed: Teď mi to spinká v postýlce a jmenuje se Jáchym :* . Držím palce :hug: :hug: :hug:
PS test jsem měla positivní až za týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.1.12 16:15

pořád

tak pořád špiním ale bez krve tak počkám až tohle skončí koupím test a zkusím…uvidíme tak snad… děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
22.1.12 16:51

Mně když měla dorazit menstruace, tak jsem taky 2 dny měla hnědý výtok a jinak nic, ale pocity pnutí v prsou a tak divně v podbříšku jako před menstruací to jo. Bylo mi trocha špatně od žaludku, jako kdybych měla kocovinu. Taky jsem si všimla, když jsem si u okna ráno svlékala pyžamo a koukla na hrudník, že se mi tam rysují do prsou 2 žíly, které jsem si do té doby nikdy nevšimla, tak se zkus ještě mrknout do zrcadla, tam jsem je taky najednou viděla. Jinak na testě se mi ukázalo něco jako 1 čárka a ta druhá byla hodně hodně slabá, takže jsem si taky říkala, že to nemůže být těhu.
Takže klidně může, i když je test jaksi negativní.
Nebo se zkus testovat ráno první močí, ale testem co se strká do sklenice s močí, mně ten test přišel lepší (teda pokud jsi neměla doma zrovna tenhle druh). Ty, na které se čůrá, může se stát, že se na ně vyčůrá člověk špatně a pak test nic neukáže - to mi tehdy řekli v lékárně, když jsem si na něj stěžovala. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.1.12 16:55

No uvidíme koupím si testík a zkusíme, ale až to špinění skončí nerada bych věděla že jsem byla a už nejsem…Snažíme se už docela dlouho tak by mi to asi moc nepomohlo…Ale do zrcadla kouknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
22.1.12 16:59

Budu držet palce, ať to tentokrát vyjde ať je to doopravdy mimi! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.1.12 17:01
raca001 píše:
Budu držet palce, ať to tentokrát vyjde ať je to doopravdy mimi! ;)

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanulkak
25.4.12 21:27

ahojky,
jak to dopadlo?? pac ja to mam taky, tyhle priznaky jako ty??? :)

• Citovat
  • Upravit
misha24
15.5.12 09:45

Ahojky, zaujala mě vaše diskuze. Připojím se k vám jestli můžu. HA neberu od září 2011 a zatím nic. MS mám nepravidelnou a doktor to neřeší. jednou mi dal injekci agolutinu. Na posledni MS jsem čekala 60 dní a přišla minulý týden a to záhadně, akovou jsem ještě neměla. první dva dny jen špinění na toaletáku a pak se rozjela ale jen velice slabě a teď to mám 4 den. Máte nějaká podobné zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
23
15.9.12 11:47

Ahojky, ráda bych se dozvěděla názor někoho nezaujatého. Už skoro rok se snažíme o miminko. Tenhle měsíc se mi o 8 dní opozdila menstruace (mám občas menstruaci nepravidelnou tak 27 - 35 dní, takže u mě nic divného), ale potom jsem začala jen hodně slaboučce špinit, tak jako na začátku každé menstruace, kdy se mi do hodiny, maximálně do večera rozjede dost silná menstruace. Jenže tentokrát se krvácení nedostavilo, tak jsem si ráno udělala test (ale nevychytala jsem první ranní moč) a byl negativní. tak jsem pořád čekala, že se MS ještě ten den rozjede, ale nic, pouze už čtvrtý den špiním. Když jsem nad tím začala potom uvažovat, tak mi došlo, že jsem se týden před dostavením špinění cítila hrozně unavená, dokonce jsem si dva dny před začátkem špinění musela jít odpoledne na dvě hodiny lehnout, což se mi nikdy nestalo, naopak obvykle špatně spím i v noci, natož přes den. Také se mi několikrát stalo, že se mi v noci udělalo špatně od žaludku (ale nezvracela jsem). A teď mě pobolívá v podbřišku jako při MS jen mnohem slaběji a občas mě v podbřišku píchne. Prsa mám před menstruací vždycky dost nalitá a hned první den menstruace to přejde, ale teď je mám spíš taková zvláštně těžká. Co myslíte, je to menstruace - není to menstruace? Má cenu zkusit další test? Pokud je těhu nepravděpodobné, tak bych se ráda vyvarovala dalšího zklamání z negativního testu. Po osmi dnech zpoždění by asi už pozitivní měl být, pokud bych byla těhu, ale zase někdo mi říkal, že když to testování bylo na začátku špinění, které může znamenat uhnizďování, tak že ještě bylo brzo… Nikdy se mi nestalo, že by MS nedorazila nebo byla jakkoli zvláštní, ani když jsem byla ve stresu nebo nemocná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.9.12 11:47

Ahojky, ráda bych se dozvěděla názor někoho nezaujatého. Už skoro rok se snažíme o miminko. Tenhle měsíc se mi o 8 dní opozdila menstruace (mám občas menstruaci nepravidelnou tak 27 - 35 dní, takže u mě nic divného), ale potom jsem začala jen hodně slaboučce špinit, tak jako na začátku každé menstruace, kdy se mi do hodiny, maximálně do večera rozjede dost silná menstruace. Jenže tentokrát se krvácení nedostavilo, tak jsem si ráno udělala test (ale nevychytala jsem první ranní moč) a byl negativní. tak jsem pořád čekala, že se MS ještě ten den rozjede, ale nic, pouze už čtvrtý den špiním. Když jsem nad tím začala potom uvažovat, tak mi došlo, že jsem se týden před dostavením špinění cítila hrozně unavená, dokonce jsem si dva dny před začátkem špinění musela jít odpoledne na dvě hodiny lehnout, což se mi nikdy nestalo, naopak obvykle špatně spím i v noci, natož přes den. Také se mi několikrát stalo, že se mi v noci udělalo špatně od žaludku (ale nezvracela jsem). A teď mě pobolívá v podbřišku jako při MS jen mnohem slaběji a občas mě v podbřišku píchne. Prsa mám před menstruací vždycky dost nalitá a hned první den menstruace to přejde, ale teď je mám spíš taková zvláštně těžká. Co myslíte, je to menstruace - není to menstruace? Má cenu zkusit další test? Pokud je těhu nepravděpodobné, tak bych se ráda vyvarovala dalšího zklamání z negativního testu. Po osmi dnech zpoždění by asi už pozitivní měl být, pokud bych byla těhu, ale zase někdo mi říkal, že když to testování bylo na začátku špinění, které může znamenat uhnizďování, tak že ještě bylo brzo… Nikdy se mi nestalo, že by MS nedorazila nebo byla jakkoli zvláštní, ani když jsem byla ve stresu nebo nemocná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí