Slabá MS, je to problém?

Anonymní
20.1.12 14:02

Slabá MS, je to problém?

Ahojte holky,
prosím o radu či povzbuzení.
Snažíme se o druhé miminko už od června a stále bez úspěchu, vím že to není zase až tak dlouho ale stejně červík už hlodá. Malá se nám podařila téměř hned a teď tohle. Navíc po vysazení HA mám MS takovou zvláštní a už si říkám jestli to není to co nám brání. Vždycky tak 2-5 dní před MS už špiním pak slabá MS stačí jedna vložka na den a za dva dny konec pak chvíli klid a za 3 dny opět lehké zašpinění. Pak cítím ovulku a začnou mě bolet prsa a to až do další MS. Jen jsem se chtěla zeptat jestli s tím máte některá zkušenost popřípadě jestli jste otěhotněli i se slabou MS nebo co Vám Váš dr. poradil. Moje dr. zatím nic nedělá prý mám přijít po roce ale mě se nechce čekat tak dlouho pokud opravdu nějaký ten problém je. Zkoušela jsem gynex ale bohužel nezabral. Moc Vám děkuji za jakoukoli radu. Přeji hezký den všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.1.12 14:06

Ahoj. S HA moc zkušeností nemám, ale slabou MS mám teď taky. Zrovna tento týden jsem se ptala doktora, jestli to není problém, že ji mám tak slabou (jeden den na vložku, 2-4 dny na slipovky a konec). Prý ne. Já už teda otěhotnění neplánuju, ale před mým posledním těhotenstvím jsem měla MS taky slabší než před prvním, a otěhotněla jsem hned první měsíc snažení. Takže samotná slabá menstruace podle mě by problém být neměla :nevim: . Pokud ti doktor řekl, že je to OK, tak bych mu věřila (nebo ho změnila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
20.1.12 14:06

Já mám hodně slabou MS celý život a prcek je na světě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
20.1.12 14:09

Já bych se spíš dr zeptala, jestli nevadí to delší špinění před MS. To by mohlo znamenat i problém se žlutým tělískem a tím pádem se zahnízděním. Já jsem právě špinila asi 4 dny, pak MS sice ne slabá jako u tebe. A dr mi nasadil Duphaston na úpravu cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 14:14
SvatkaM píše:
Já bych se spíš dr zeptala, jestli nevadí to delší špinění před MS. To by mohlo znamenat i problém se žlutým tělískem a tím pádem se zahnízděním. Já jsem právě špinila asi 4 dny, pak MS sice ne slabá jako u tebe. A dr mi nasadil Duphaston na úpravu cyklu.

a dělali tě nějaký vyšetření? Zabralo to? Já stále doufám že je vše v pořádku. Mě právě jen řekla že jedno dítko máme a z druhým že jsou většinou problémy a pokud mám stejného partnera tak mám přijít v červnu, ale je fakt že o tom špinění před MS jsem jí neřekla

• Citovat
  • Upravit
616
20.1.12 14:20

Myslela jsem, že mi udělají aspoň hormonální profil, ale že prý by z toho dr nic nepoznal a stačilo co jsem mu řekla (snažíme se o druhé, cyklus 26 dní, delší špinění před MS, ovu až 18DC …), tak nasadil ten Duphaston na 3 měsíce, špinila jsem pořád, pak zvýšil dávky a že když to nezabere tak půjdu do CAR, ale další měsíc jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.12 14:24

tak to moc gratuluji, také mám cyklus 26 dní a ovu nevím přesně ale asi tak 14DC podle mých pocitů a bolestí břicha. Potvrzenou jí ale nemám. Tak tam zkusím příští týden naběhnout co mi poradí. A moc děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex