Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
24Martina píše:
Ahoj, tak ms stále nikde, ale na přiložené fotce je šok z dnešního rána![]()
. Je to teda celý nějaký divoký - poslední ms 28.11.,poslední test 25.1. a nic, ten den jsem byla u doktora - tam mi řekl tu zvětšenou sliznici, ale jinak v děloze nic a napsal mi ten duphostan. A dnes ráno…
Tak jsem zase tady po dlouhý době a nestíhám se divit!!!
Jak to dopadlo? Planý poplach, nebo čekáš mimčo?? ![]()
ZuzaVM píše:Čekám24Martina píše:Tak jsem zase tady po dlouhý době a nestíhám se divit!!!
. Je to teda celý nějaký divoký - poslední ms 28.11.,poslední test 25.1. a nic, ten den jsem byla u doktora - tam mi řekl tu zvětšenou sliznici, ale jinak v děloze nic a napsal mi ten duphostan. A dnes ráno…
Jak to dopadlo? Planý poplach, nebo čekáš mimčo??
24Martina píše:ZuzaVM píše:Čekám24Martina píše:Tak jsem zase tady po dlouhý době a nestíhám se divit!!!
Dnes 10+5
Ahoj Marti
moc ti gratuluju!!!!!!!!
To byl ten doktor slepej, že to neviděl a dal ti vyvolávačku??? To mi hlava nebere…
My stále nic, beru ten Utrogestan a cítím se nějaká zavodněná, nafouklá.. Kdy myslíš, že jsi teda měla ovulaci? Já mám teď cyklus po utrogestanu skoro přesně 30 dní, ale břicho mě nebolí (jako že by při ovulaci asi mělo), tak nevim jestli ji vůbec mám..
Určitě písni jak se ti daří, jestli pozoruješ nějaký nevolnosti a tak, ju?
Papa a držím pěsti, ať je všechno v pořádku!! ![]()
ZuzaVM píše:24Martina píše:Ahoj MartiZuzaVM píše:Čekám24Martina píše:Tak jsem zase tady po dlouhý době a nestíhám se divit!!!
Dnes 10+5
moc ti gratuluju!!!!!!!!
To byl ten doktor slepej, že to neviděl a dal ti vyvolávačku??? To mi hlava nebere…
My stále nic, beru ten Utrogestan a cítím se nějaká zavodněná, nafouklá.. Kdy myslíš, že jsi teda měla ovulaci? Já mám teď cyklus po utrogestanu skoro přesně 30 dní, ale břicho mě nebolí (jako že by při ovulaci asi mělo), tak nevim jestli ji vůbec mám..
Papa a držím pěsti, ať je všechno v pořádku!!
On mi vyvolávačku nedal. Jen mi předepsal prášky na podporu ovu, které jsem ani nestihla začít brát. Když jsem u něj byla, tak bylo asi těhu moc čerstvé, že nešlo vidět. Ovulaci vůůůbec netušim, ale očividně byla
. Jinak vůbec nic mi neni. Žádné
, bolesti, zvláštní chutě, citlivost na pachy..prostě nic. Asi proto si to ještě moc neuvědomuju
.26.3. jdu na NTscreening, tam dostanu i fotečku, ale hlavně doufám, že bude vše ok. Já ti moc držim palce ať na tebe co nejdřív vykouknou // ![]()
24Martina píše:ZuzaVM píše:On mi vyvolávačku nedal. Jen mi předepsal prášky na podporu ovu, které jsem ani nestihla začít brát. Když jsem u něj byla, tak bylo asi těhu moc čerstvé, že nešlo vidět. Ovulaci vůůůbec netušim, ale očividně byla24Martina píše:Ahoj MartiZuzaVM píše:Čekám24Martina píše:Tak jsem zase tady po dlouhý době a nestíhám se divit!!!
Dnes 10+5
moc ti gratuluju!!!!!!!!
, bolesti, zvláštní chutě, citlivost na pachy..prostě nic. Asi proto si to ještě moc neuvědomuju
.26.3. jdu na NTscreening, tam dostanu i fotečku, ale hlavně doufám, že bude vše ok. Já ti moc držim palce ať na tebe co nejdřív vykouknou //
Ahoj Marti
děkuju, já taky doufám. Mám v tomhle měsíci pořád nějaký zvláštní pocity v břiše, tak nevim jestli je to tím utrogestanem nebo čím.. No to poznáme, až jestli mi přijde MS nebo ne - dám vědět
A ty se opatruj a hlavně opatrně!! Kdy plánuješ přestat chodit do práce? A dej vědět, jak ti dopadnou ty testy v pondělí. Papa ![]()
ZuzaVM píše:24Martina píše:Ahoj MartiZuzaVM píše:On mi vyvolávačku nedal. Jen mi předepsal prášky na podporu ovu, které jsem ani nestihla začít brát. Když jsem u něj byla, tak bylo asi těhu moc čerstvé, že nešlo vidět. Ovulaci vůůůbec netušim, ale očividně byla24Martina píše:Ahoj MartiZuzaVM píše:Čekám24Martina píše:Tak jsem zase tady po dlouhý době a nestíhám se divit!!!
Dnes 10+5
moc ti gratuluju!!!!!!!!
.26.3. jdu na NTscreening, tam dostanu i fotečku, ale hlavně doufám, že bude vše ok. Já ti moc držim palce ať na tebe co nejdřív vykouknou //
děkuju, já taky doufám. Mám v tomhle měsíci pořád nějaký zvláštní pocity v břiše, tak nevim jestli je to tím utrogestanem nebo čím.. No to poznáme, až jestli mi přijde MS nebo ne - dám vědět
A ty se opatruj a hlavně opatrně!! Kdy plánuješ přestat chodit do práce? A dej vědět, jak ti dopadnou ty testy v pondělí. Papa
A kdy má přijít mrcha ms? S tou prací nevim - záleží jak mi bude v létě, jak budu zvládat vedra. Jinak v září už chodit určo nebudu.
Ahoj
Utrogestan jsem dobrala ve čtvrtek, tak odhaduju, že MS přijde tuhle středu nebo tak nějak. A bolí tě prsa? Mě bolí, ale ne prsa celá, ale jen bradavky - je to normální? Před MS tohle nemívám. A písni jak dopadl ten NTscreening ![]()
Papa Z. ![]()
@24Martina píše:
A kdy má přijít mrcha ms? S tou prací nevim - záleží jak mi bude v létě, jak budu zvládat vedra. Jinak v září už chodit určo nebudu.
@ZuzaVM píše:
AhojUtrogestan jsem dobrala ve čtvrtek, tak odhaduju, že MS přijde tuhle středu nebo tak nějak. A bolí tě prsa? Mě bolí, ale ne prsa celá, ale jen bradavky - je to normální? Před MS tohle nemívám. A písni jak dopadl ten NTscreening
Papa Z.
Ahoj
,prse mě ze začátku bolela úplně celá a to dost, ale teď už je to lepší
.Byla jsem tam dnes ráno-vzali mi krev a na utz jdu ve středu v 9 ráno.Sice mi do tel říkali, že to uděláme celé najednou, ale když jsem dorazila, tak to změnili. No, tak tam pojedu ještě jednou. Držim moc moc palce ať nedorazí!!!!!!!!!!!
Teda já se úplně těšim za tebe
Hlavně ať ti všechno dobře dopadne a bříško hezky roste
Mě pořád pobolívá břicho, občas je mi „blivno“, ale to připisuju vždycky něčemu jinýmu (kafi s mlíkem apod..) a ty prsa mě bolej pořád už asi 5 dní a to mě napadlo, jestli třeba nemám alergii na látku na podprdě
Řekla jsem si, že to nebudu řešit a že si test dělat nebudu až do MS a udělám si ho až třeba týden po tom, co nepřijde. Jeden čas jsem to totiž docela řešila, tak se na to teď nechci tolik upínat a pak můžu být jedině mile překvapená ![]()
@24Martina píše:
Ahoj,prse mě ze začátku bolela úplně celá a to dost, ale teď už je to lepší
.Byla jsem tam dnes ráno-vzali mi krev a na utz jdu ve středu v 9 ráno.Sice mi do tel říkali, že to uděláme celé najednou, ale když jsem dorazila, tak to změnili. No, tak tam pojedu ještě jednou. Držim moc moc palce ať nedorazí!!!!!!!!!!!
@ZuzaVM píše:
Teda já se úplně těšim za tebeHlavně ať ti všechno dobře dopadne a bříško hezky roste
Mě pořád pobolívá břicho, občas je mi „blivno“, ale to připisuju vždycky něčemu jinýmu (kafi s mlíkem apod..) a ty prsa mě bolej pořád už asi 5 dní a to mě napadlo, jestli třeba nemám alergii na látku na podprdě
Řekla jsem si, že to nebudu řešit a že si test dělat nebudu až do MS a udělám si ho až třeba týden po tom, co nepřijde. Jeden čas jsem to totiž docela řešila, tak se na to teď nechci tolik upínat a pak můžu být jedině mile překvapená
Tak je to nejlepší - snažit se moc na to nemyslet.Ale ty příznaky, které jsi popsala znějí nadějně
. Já po čase přestala mít chuť na kafe a to jsem vždy musela mít minimálně 2 denně ![]()
Takže radost se nekoná, včera jsem dostala MS přesně na den
No aspoň že přesně a že ten utrogestan funguje. A co že ti dal doktor na podporu té ovulace? Začínám pochybovat, že jí vůbec mám..
________________________________________________________________________________
@24Martina píše:
Tak je to nejlepší - snažit se moc na to nemyslet.Ale ty příznaky, které jsi popsala znějí nadějně. Já po čase přestala mít chuť na kafe a to jsem vždy musela mít minimálně 2 denně
@ZuzaVM píše:
Takže radost se nekoná, včera jsem dostala MS přesně na denNo aspoň že přesně a že ten utrogestan funguje. A co že ti dal doktor na podporu té ovulace? Začínám pochybovat, že jí vůbec mám..
________________________________________________________________________________
Já dostala Duphostan nebo tak nějak, ale ani jsem ho nestihla začít brát
.jinak dnes jsem byla na tom screeningu a vše ok, tak mi spadl balvan ze srdce ![]()
To je dobře, moc ti to přeju
Takže to byly prášky a ne injekce? Pochopila jsem, že ti to doktor píchnul místo vyvolávačky, ale asi jsem to špatně pochopila. No já teda budu absolvovat další měsíc „dřiny“ a čekání.. Jak ti vychází termín porodu? ________________________________________________________________________________
@24Martina píše:
Já dostala Duphostan nebo tak nějak, ale ani jsem ho nestihla začít brát.jinak dnes jsem byla na tom screeningu a vše ok, tak mi spadl balvan ze srdce
@ZuzaVM píše:
To je dobře, moc ti to přejuTakže to byly prášky a ne injekce? Pochopila jsem, že ti to doktor píchnul místo vyvolávačky, ale asi jsem to špatně pochopila. No já teda budu absolvovat další měsíc „dřiny“ a čekání.. Jak ti vychází termín porodu? ________________________________________________________________________________
Jj, prášky to byly. Mám je doma v šuplíku
. Termín mám 6.10., tak přemýšlím kdy vypadnu z práce
.
Dej tomu čas, ty prášky zaberou a za chvíli mi tady budeš termín porodu psát ty ![]()
Snad se podaří, jsem na tom stejně, zrovna dnes mám zase krizi, vím, že by se člověk měl sousředit na jinné téma, ale jde to snad? Kdaž si to člověk tak moc přeje?