Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Makáš02 píše:michaellevik píše:takhlavne nevynechat sexik,trebas prece jen se ovu nekde ukaze atak ji zachytit aspon sexikem:-)treba to vyjde,kdyz to zrovna necekas!
ahoj. tak todle je fakt divne. už po druhe teplota 36,2. a to jsem po dobu 5 měsícu nikdy neměla. asi to fakt bude anovulák. ach ja nešťastnáááá…
drzim pesti.
no teďje to asi tak že už to asi nečekam pořad ty teploty lítaj a ja už přestavam věřit a ovutesty taky nic.
michaellevik píše:treba jeste bude a nebo nemohlas ji prosvihnout na fotce kde mas ovutest 10-cislo, tak tam se mi zda,jak kdyby byl hodne silny,treba ze 9den by byla ovu???ja si delam ovu testy od 8DC a minuly mesic jsem ji zachytila na testu-teda pozitivni test 11DC a tento 14DC-dnes:-) ale mivala jsem ovu taky az 17DC…Makáš02 píše:no teďje to asi tak že už to asi nečekam pořad ty teploty lítaj a ja už přestavam věřit a ovutesty taky nic.michaellevik píše:takhlavne nevynechat sexik,trebas prece jen se ovu nekde ukaze atak ji zachytit aspon sexikem:-)treba to vyjde,kdyz to zrovna necekas!
ahoj. tak todle je fakt divne. už po druhe teplota 36,2. a to jsem po dobu 5 měsícu nikdy neměla. asi to fakt bude anovulák. ach ja nešťastnáááá…
drzim pesti.
Makáš02 píše:michaellevik píše:treba jeste bude a nebo nemohlas ji prosvihnout na fotce kde mas ovutest 10-cislo, tak tam se mi zda,jak kdyby byl hodne silny,treba ze 9den by byla ovu???ja si delam ovu testy od 8DC a minuly mesic jsem ji zachytila na testu-teda pozitivni test 11DC a tento 14DC-dnes:-) ale mivala jsem ovu taky az 17DC…Makáš02 píše:no teďje to asi tak že už to asi nečekam pořad ty teploty lítaj a ja už přestavam věřit a ovutesty taky nic.michaellevik píše:takhlavne nevynechat sexik,trebas prece jen se ovu nekde ukaze atak ji zachytit aspon sexikem:-)treba to vyjde,kdyz to zrovna necekas!
drzim pesti.
myslim že jsem ji neprošvihla. ale dnes jsem testovala zase a aha co vyšlo. sice by to chtělotrošku ještě dobarvit ale za celej cyklus zatim nejlepší čarka a teplota dnes 36,2. tak uvidím
Zdravíčko holčiny, tento měsíc jsem si konečně začala pořádně měřit BT, jsem 14.DC a celková délka cyklu bývá pravidelně 26 dní. Teplota se ale drží stále pod 36,3 a nemám žádný náznak hlenu, snad jen kolem čípku, ten jediný nasvědčuje,že by snad ovulace mohla být, je měkký a otevřený, sice každý večer ztvrdne a uzavře se již 3.den. Čípek mi většinou měkl pár dní po menstruaci i s bílkovým hlenem. Jediným příznakem je ten čípek a občasné bolesti v podbříšku, které před OVU mívám. Možná můj příspěvek působí zmateně, ale já sama jsem úplně zmatená ![]()
MIchaelevik-tak ja myslim,ze zitra by mohl test byt pozitivni…vypada to nadejne:-)
no tuleníčko proběhlo a dnes teplota 36,6. a ovu testik už nemam tak že na to prdím. vše ukaže čas
na moji horske dráze??? bože holky jsem s toho normalně nešťastna a vytočená. a jsem 100% věřila že tento měsíc bude ten nej a že se to povede. ach joooo ![]()
drzim pesti.