Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj nedávno jsem četla se žena která nemá orgasmus při milování tak může mít problém s otěhotněním. Protože při orgasmu se děloha stahuje a pomáhá tak spermiím přiblížit se rychleji k vajíčku. Takové ženy tedy mají větší šance na otěhotnění. Taky se snažím otěhotnět a orgasmus zažívám jen málokdy.
Tak by mě zajímalo jestli je to co jsem psala opravdu pravda. Nebo jestli i ty, které nemají orgasmus otěhotněly brzy a přirozeně?
nemyslím si, že díky tomu, že nemáš orgasmus, tak neotěhotníš. myslím, že názory na toto se různí, já zas kdysi četla, že právě orgazmus spermiím cestu moc neusnadňuje. takže buď v klidu
S prvním manželem jsem při sexu nikdy orgasmus neměla a máme jedno dítko, s druhým jsem konečně při milování orgasmus poznala a taky máme dítko… Myslím, že to jsou jen fámy „jedna babka povídala“… ![]()
Nedělej si s tím hlavu, ono je pravda, že při orgasmu děložní stahy pomáhají spermiím dostat se dovnitř tak, že se namáčí v čípku a tím se tam dostanou snáz, ale jestli máš otěhotnět, tak se ti spermíci dostanou dovnitř i bez toho
žádný strach ![]()
mám ho při každem sexu a snažíme se skoro 11měsíců…takže dle mě zase kecy
šmarjá, ještě tímhle kdybych si při snažení měla komplikovat život…vyprdni se na nějaký zbytečný strachování a užij si sex
Bohužel se nám už skoro půl roku nedaří otěhotnět takže pak čtu všemožné a hned se toho chytnu ![]()
snažilko to je jasný, ale hlavně klid ![]()
já jsem používala gel na podporu početí Pre-seed, ještě existuje Conceive Plus, což by víceméně mělo být totéž, možná mi pomohl ![]()
Holky, a je pravda, že ten sekret, kterej ze mě při sexu jde, jako že jsem mokrá, chápete ne, je spermicidní?
Ja mela taky pre-seed gel. Pocali jsme na prvni pokus, a to byl sex okolo ovu fakt jen jednou, a bez orgasmu. Taky jsem tu teorii slysela. Hlavne klid.
Anonymní píše:
Holky, a je pravda, že ten sekret, kterej ze mě při sexu jde, jako že jsem mokrá, chápete ne, je spermicidní?
Blbost, není. Doporučuju pak dát nohy nahoru a ono to tam všechno steče, tam kam má. Já jsem otěhotněla na poprvé, dvakrát za sebou (jedno početí skončilo sam. potratem)další pokus opět úspěch, ideální poloha zezadu, žena si podloží hlavu polštářem, zadeček do vzduchu, s těla je rázem klouzačka a pak chvíli takhle klečet,hrudník na posteli, zadeček ve vzduchu, všechno steče kam má. přeju hodně úspěchu ![]()