Dostavení ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
25.1.12 18:44
Anonymní píše:
No asi tak…nějak ale znám hodně lidí co to takhle provozuji trebas v kuse 6 let a nic…:)

Statistiky prý uvádějí (četla jsem tady na emiminu :mrgreen: ), že pravděpodobnost otěhotnění přerušovanou souloží je v průměru jednou za 5 let. Znám případy, kdy dotyčná otěhotněla touhle metodou dokonce dvakrát za kratší dobu. Čísla vycházejí samozřejmě i z nejnižších hodnot. Což může být klidně ve smyslu „Jedna kapka, už to ťapká“ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 18:44

No je to u mně trochu složitější ,ale to tady nebudu rozepisovat…ale i tak moc děkuji za nazory..

• Citovat
  • Upravit
7323
25.1.12 18:46

Není zač a ať to dopadne dobře, myslím, že jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
25.1.12 18:47
Anonymní píše:
No je to u mně trochu složitější ,ale to tady nebudu rozepisovat…ale i tak moc děkuji za nazory..

Není zač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 18:48

Děkuji jsi moc hodná …a přeji hodně štěstí..:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.12 18:49
K-a-č-i-k píše:
Anonymní píše:
No asi tak…nějak ale znám hodně lidí co to takhle provozuji trebas v kuse 6 let a nic…:)
Statistiky prý uvádějí (četla jsem tady na emiminu :mrgreen: ), že pravděpodobnost otěhotnění přerušovanou souloží je v průměru jednou za 5 let. Znám případy, kdy dotyčná otěhotněla touhle metodou dokonce dvakrát za kratší dobu. Čísla vycházejí samozřejmě i z nejnižších hodnot. Což může být klidně ve smyslu „Jedna kapka, už to ťapká“ :kytka:
:D asi tak nějak…ale nebudu stresovat a snad to bude v poradku…:)
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex