Snažení s krátkými cykly - mám dělat TT?

888
25.1.12 09:00

Poraďte prosím...

Ahojky, poprosím Vás o radu.
Mám poměrně krátké cykly od vysazení antikoncepce cca 20–25 dní z toho 7–9 dní krvácím… Tento měsíc jsem měla den poslední menstruace 10.1.12 a 23.1. mě celý den bolelo v podbříšku, už jsem se smířila s tím, že mrcha dorazí… 24.1. tedy den po bolení břicha ms dorazila, ale měla jsem jí pouze 1 den a velmi slabou, spíš špinění… Dnes nic. Nikdy předtím se mi nic podobného nestalo. TT jsem zkoušela asi před 3 dny večer ani náznak druhé čárky… :zed: Mám čekat? Nebo znovu testovat, popř. kdy? ;)
Děkuji za info. :)Antikoncepsi jsem vysadila v květnu/11. Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6177
25.1.12 09:06

Když to je těžký, to mohla být ovulka, mohlo to být cokoliv jiného…Já bych čekala cca 10 dní a testla bych, pokud se nerozjede MS :nevim: Držím palce, ať najdeš // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
25.1.12 09:10

Klárko může to být kdoví co, já bych určitě okamžitě vyhledala gynekologa, myslím že by jsi mohla být i těhotná, ale mimoděložně. Každopádně tě nechci strašit, aůle určo vyhledej lékaře, tohle není legrace. Třeba to nic nebude a budeš mít aspoň klid.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
25.1.12 09:22
sicilka píše:
Klárko může to být kdoví co, já bych určitě okamžitě vyhledala gynekologa, myslím že by jsi mohla být i těhotná, ale mimoděložně. Každopádně tě nechci strašit, aůle určo vyhledej lékaře, tohle není legrace. Třeba to nic nebude a budeš mít aspoň klid. :mavam:

Taky se bojím všeho možného. Už jen proto, že s tím zkušenost opravdu nemám. Vždy jsem to měla více dní… Samozřejmě se to může třeba ještě rozběhnout. U Dr. jsem byla asi před 2 měsíci, on mi řekl, že mám přijít na jaře (což je rok od snažení)a že teprve potom by mi srovnal cyklus, protože jsem mu říkala, že to mám poměrně často. Někdy i 2× do měsíce… :zed: Poměrně mi popíchává v podbříšku, ale trošku jinak než obvykle. Ale nechci si vsugerovat těhotenství, to ne… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
25.1.12 13:50

Tak dávej průběžně vědět, jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.1.12 18:04

Ahoj holky,
tak planý poplach. Rozběhlo se to… no nic, tak znova. Beru to pozitivně :lol: Jinak děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí