Utrogestan na srovnání cyklu a otěhotnění

57
25.1.12 23:32

Utrogestan-otěhotnění

Ahoj holky,snažíme se s přítelem o mimčo a dostala jsem od dr na srovnání cyklu Utrogestan.Snáším ho docela dobře,jediné co mě moc netěší,že se mi po něm chvíli motá hlava :lol: !Měla jste to některá taky tak?A taky by mě zajímalo,jestli pomohl někomu k otěhotnění :think: .Moc děkuju za názory :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6792
26.1.12 00:58

ahojky ja ho brala si dva roky.Mne pomohl ze jsem mela pravidelny ciklus.Bohuzel jsem po nem neotehotnela,ale mne pomuze jen svecena voda :lol: to uz je na jinou kapitolu..Byla jsem po nem taky unavena a taky se mi tocila hlava.Tak drzim palce at brzo otehotnis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.1.12 07:28

Já ho brala na udržení těhotenství po spontánním potratu, taky se mi po něm motala hlava, ale miminko mám doma, takže to stálo za to :). Nepomohl mi k otěhotnění, otěhotněla jsem bez problémů, ale možná mi pomojl k udržení, těžko říct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
26.1.12 07:31

Ahoj, já taky beru Utrogestan - půl roku. Nejdřív mi ho doktorka nasadila taky na srovnání cyklu, že třeba pak ovulace sama naskočí. Nenaskočila, tak mi nasadila Clostilbegyt, teď ho beru po druhé, tak čekám, jak to dopadne. Ten Utrogestan doporučují brát nejméně 3 cykly, než nasadí Clostilbegyt na ovulaci. Taky se dočteš různé názory, že Utrogestan brání ovulaci, pokud je nasazen před ní, ale on jí nezabrání, funguje ale antikoncepčně - změní hlen, který nedovolí spermiím dostat se k vajíčku a taky změní děložní sliznici, která už nebude vhodná k případnému uhnízdění. Jo a taky mi je po něm asi hodinu šoufl, motá se mi hlava a spala bych i za chodu, ale jak to přejde, tak pohoda 8) Tak držím pěsti, aby ovulace naskočila co nejdřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
26.1.12 07:39

Ahoj, taky jsem letita uzivatelka Utrogestanu, snad i k tomu otehotneni pomohl (srovnal cyklus). Ted se snazime o druhe, takze beru opet a zavadim. Jednak se mi nechce spat a nemota se mi hlava, a taky to vstrebavani je snad ucinnejsi. Doporucuju a drzim palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
26.1.12 08:25

ahoj, já ho měla na udržení těhu, při polykání se mi po něm taky motala hlava a usínala jsem i ve stoje, při zavádění se mi nic takového nedělo, jen člověk musel častěji měnit intimku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.1.12 08:33

Ahojda, ja ho mela jednou (taky se mi motala hlava) a pak jsem mela na udrzeni tehotenstvi Duphaston - mel by byt podobny a snasela jsem ho v pohode ;) Kdyz ho spatne snasis, zkus se poptat na alternativy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
utrogestan
26.1.12 09:01

Ahoj, jen k tomu užívání a závratím: užívám vaginálně a je to naprosto bez negativních účinků. Zkus to zavádět.

• Citovat
  • Upravit
119
26.1.12 09:21

Ahoj holky naprosto souhlasím vůbec bych utroš nepolykala, dělá to pěknou neplechu, při zavádění ani nevíte že ho berete takže taky doporučuji pouze zavádět,jinak já už ho beru rok a půl skoro a jediný co vím že s ním chodí ms pravidelně a málo (po něm skoro už jen špíním) a max. 2 dny .......ale k otěhotnění mi nepomohl a asi ani nepomůže,chodím už i do Pronatalu myslela jsem že tam mě budou léčit už něčím jiným bohužel taky do mě cpou utroš, brala jsem ho rok z gyndy a ted uz 2 měsíce z pronatalu,jsem už i po jedný neúspěšný inseminaci ( taky s utrogestanem) takže mě pomáhá jen v tom mít ms…,někdy je to fakt záhul se snažit o dítě:/ takže vám přeji ať se co nejdříve zdaří a ať třeba i ten utrogestan k tomu pomůže mě bohužel nepomůže asi nic:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.1.12 09:23

ahojky, já ho taky brala na udržení těhotenství a sice jen 14 dnů, ale byly to pro mě muka. Motání hlavy, nevolnosti a to jsem ho užívala vaginálně, polykat jsem nechtěla. Držím palečky, ať vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
26.1.12 13:29

Ahoj holky,já jsem dostala utroš na podzim.Vzhledem k tomu,že jsem měla nepravidelnou a někdy vůbec žádnou MS.Cyklus se mi srovnal na 28dní.MS dostanu 3.den po poslední pilulce.Hoďku po polknutí se mi motá hlava,jako kdybych vypila flašku vína a večer ho beru než jdu spát.Utrogestan je na úpravu cyklu a udržení těhotenství.Nepodporuje ovulaci.Díky němu mi pěkně narostla sliznice.Ale vzhledem k tomu,že u mě neprobíhaj ovulace,asi skončím na dalším hormonu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
utrogestan
26.1.12 13:34

Marsik: drobný dotaz: bereš ho pořád? mně by totiž zajímalo, zda po vysazení se to vrátí do normálu (tzn. cykly nepravidelné), nebo zda se to zkrátka může srovnat na základě dřívějšího užívání.

• Citovat
  • Upravit
246
26.1.12 13:57
utrogestan píše:
Marsik: drobný dotaz: bereš ho pořád? mně by totiž zajímalo, zda po vysazení se to vrátí do normálu (tzn. cykly nepravidelné), nebo zda se to zkrátka může srovnat na základě dřívějšího užívání.

Byl mi nasazen někdy od října.A beru ho vždy od 17DC 10dní 1-0-1.A budu ho brát,dokud neotěhotním.A možná i první měsíce těhotenství.Nevím,jak by to dopadlo,kdybych ho vysadila.Ale v mém případě,by se to asi vrátilo do stavů bez MS.Sliznici jsem měla mizernou,takže nedocházelo k MS a musela jsem už od léta jezdit na vyvolávačky,abych to dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
utrogestan
26.1.12 14:23
Mar-sik píše:
utrogestan píše:
Byl mi nasazen někdy od října.A beru ho vždy od 17DC 10dní 1-0-1.A budu ho brát,dokud neotěhotním.A možná i první měsíce těhotenství.Nevím,jak by to dopadlo,kdybych ho vysadila.Ale v mém případě,by se to asi vrátilo do stavů bez MS.Sliznici jsem měla mizernou,takže nedocházelo k MS a musela jsem už od léta jezdit na vyvolávačky,abych to dostala.

Aha, jasně, tak držím palce, ať to dopadne. Já teď beru teprve první cyklus, resp. dneska přišla MS, takže aspoň vím, že funguje. Díky za info a ještě jednou: ať se zadaří!

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
26.1.12 14:41
Senorita píše:
naprosto souhlasím vůbec bych utroš nepolykala, dělá to pěknou neplechu, při zavádění ani nevíte že ho berete takže taky doporučuji pouze zavádět

Mě zase dělal problémy při zavádění!
Svědění, pálení o výtoku ani nemluvím … taky jsem měla strašný zánět, který mi zjistili cca v 7tt a hrozil mi samovolný potrat :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex