Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,moc děkuju za názory
.Já jsem měla naprosto pravidelnou MS,než jsme se začali snažit.Od té doby se mi 2× za cca půl roku zpozdila MS,těhu to nebylo a pomohla až vyvolávačka.Proto mi ho dr nasadila.Jen podotýkám,že HA neberu už cca 2 roky,nechávali jsme to náhodě
.Dneska jsem si brala sedmý prášek a hlava v poho bez motání
!Mám trošku strach,aby mi spíš neuškodil
.Slyšela jsem,že holčiny po něm naopak MS neměly třeba rok ![]()
ahoj holky, práve jsem dostala napsaný utrouš, jsem 1DPO a mam začít brát 3 DPO a 10 dní, není to moc dlouho???? 1-0-2 Díky za radu!
Co jestli není moc dlouho, těch 10 dní?
Pokud budeš těhu tak ti ho nejspíš napíšou cca do 12tt, někdo ho bere i dýl ![]()
veronika - díky a není to pozdě až od 3DPO??? já se v tom nevyznám, mám ho prvně!
Já jsem ho měla od 1DPO, ale každý dr. to asi píše jinak
![]()
Neboj, určitě bude všechno v pořádku a brzo budeš mít na testíku //
![]()
veronika - děkuju moc za podporu, kéž by!!!! kéž by!!!! od června první ovulace, tak snad!!! jinak holt další měsíc clostík ![]()
To je teda úspěch, určitě už to bude v pohodě a když nebudou teď // tak snad aspoň OVU bude každý měsíc a brzo se zadaří ![]()
Já nedám na Clostík dopustit
![]()
Mám vyzoušení dva druhy injekcí a výsledky nic moc, pak mě hnali do IVF, ale prosadila jsme si Clostík a reakce naprosto úžasná a IUI dokonce 12.DC, protože dr. měl strach, že tak veliký folík by už dýl nevydržel.
Dobry den, hledala jsem odpoved na muj dotaz, ale nebyla jsem uspesna. Taky nevim jak zacit, abych nebyla zbytecne dlouha
prosim zkusene o radu. Jiz od zari minuleho roku se snazime o druhé dite. Mame doma 2,5 leteho syna, ke kteremu jsme prisli ani nevime jak. Mivam cykly po 28 – 29 dnech, pravidelne. V listopadu a v prosinci jsem zacala spinit 4-5 dnu před MS. Poslední dva cykly bylo spineni tak 3 dny před MS,. V prosinci jsme mela také zpozdeni, dostala jsem to po 31 dnech (uz jsem si myslela, ze jsem těhotná
a zase nic, MS byla kratka jen dva dny a celkem silna). Pak jsem kratce krvácela 31.12. asi 3 hodiny, docela silne, pak jako když utne). Minuly tyden jsem byla u doktora, který mi predepsal Utrogestan od 16. do 27. DC (delal mi ultrazvuk, ten byl v poradku, na cipku jsem mela na podzim nejaky vridek ci co, ted cekam na další vysledky, jestli je to uz ok, k poceti by to pry nemelo branit). A ted k dotazu. Zitra bych mela zacit Utrogestan zavadet 1-0-1 a ja resim, jestli mam vůbec zacit
Ovulaci nevim kdy mam (cca v pulce cyklu me ale dost pobolívá bricho a mivam i hlen, tak snad ji mam), snazime se vždy od skonceni MS do další MS obden nebo po trech dnech max. a jsme neuspesni
Docetla jsem se, ze Utrogestan brani ovulaci a tak se bojim aby me to spise nerozhodilo, cykly mam pravidelne, trapi me jen to spineni. Mam ho zacit uzivat? A pokud zacnu zavadet, muzu zavest vecer po sexu, třeba tak po pul hodine?
Poradite?? PS: Omlouvam se za anonym, ale nechci, aby se to vedelo, ze se snazime. Dekuji za pochopeni. Stela ![]()
Já beru utrogestan vždy az po potvrzení ovulky na UT jinak mi bylo řečeno ze když Nevis kdy je přesně tak právě může nastat to ze ji bloknes.
Měla bych taky dotaz, možna Veronika by mohla vědet diky podobně zkušenosti. Užívám taky utrogestan, jsem v 8.tt a ted po třech týdnech se u me objevilo paleni-nevim zda z nej, jestli by se to neprojevilo hned? Byla jsem u doktora, zrovna tam byl bohužel zaskok, řekl mi at ho začnu polykat a na noc mi dal čípky na zklidnění..tak nevim zda to změnit nebo počkat na svyho doktora je kterými jdu za tyden (štve me ze mi nevzal tenhle doktor moc, stery nic a meni mi to nak) co myslíte vy???