Utrogestan na srovnání cyklu a otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
26.1.12 15:50

Holky,moc děkuju za názory :kytka: .Já jsem měla naprosto pravidelnou MS,než jsme se začali snažit.Od té doby se mi 2× za cca půl roku zpozdila MS,těhu to nebylo a pomohla až vyvolávačka.Proto mi ho dr nasadila.Jen podotýkám,že HA neberu už cca 2 roky,nechávali jsme to náhodě :lol: .Dneska jsem si brala sedmý prášek a hlava v poho bez motání :lol: !Mám trošku strach,aby mi spíš neuškodil :nevim: .Slyšela jsem,že holčiny po něm naopak MS neměly třeba rok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
26.1.12 20:23

.

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
31.1.12 17:36

ahoj holky, práve jsem dostala napsaný utrouš, jsem 1DPO a mam začít brát 3 DPO a 10 dní, není to moc dlouho???? 1-0-2 Díky za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.1.12 17:41

Co jestli není moc dlouho, těch 10 dní?
Pokud budeš těhu tak ti ho nejspíš napíšou cca do 12tt, někdo ho bere i dýl ;)

• Citovat
  • Upravit
15290
31.1.12 17:49

veronika - díky a není to pozdě až od 3DPO??? já se v tom nevyznám, mám ho prvně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.1.12 18:54

Já jsem ho měla od 1DPO, ale každý dr. to asi píše jinak :think: :nevim:
Neboj, určitě bude všechno v pořádku a brzo budeš mít na testíku // :* :hug:

• Citovat
  • Upravit
15290
31.1.12 19:18

veronika - děkuju moc za podporu, kéž by!!!! kéž by!!!! od června první ovulace, tak snad!!! jinak holt další měsíc clostík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.1.12 19:21

To je teda úspěch, určitě už to bude v pohodě a když nebudou teď // tak snad aspoň OVU bude každý měsíc a brzo se zadaří :andel:

Já nedám na Clostík dopustit :mrgreen: :dance:
Mám vyzoušení dva druhy injekcí a výsledky nic moc, pak mě hnali do IVF, ale prosadila jsme si Clostík a reakce naprosto úžasná a IUI dokonce 12.DC, protože dr. měl strach, že tak veliký folík by už dýl nevydržel.

• Citovat
  • Upravit
263
1.2.12 18:17

:

Příspěvek upraven 20.05.14 v 10:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.13 16:35

A zase ten Utrogestan..

Dobry den, hledala jsem odpoved na muj dotaz, ale nebyla jsem uspesna. Taky nevim jak zacit, abych nebyla zbytecne dlouha :-) prosim zkusene o radu. Jiz od zari minuleho roku se snazime o druhé dite. Mame doma 2,5 leteho syna, ke kteremu jsme prisli ani nevime jak. Mivam cykly po 28 – 29 dnech, pravidelne. V listopadu a v prosinci jsem zacala spinit 4-5 dnu před MS. Poslední dva cykly bylo spineni tak 3 dny před MS,. V prosinci jsme mela také zpozdeni, dostala jsem to po 31 dnech (uz jsem si myslela, ze jsem těhotná :dance: a zase nic, MS byla kratka jen dva dny a celkem silna). Pak jsem kratce krvácela 31.12. asi 3 hodiny, docela silne, pak jako když utne). Minuly tyden jsem byla u doktora, který mi predepsal Utrogestan od 16. do 27. DC (delal mi ultrazvuk, ten byl v poradku, na cipku jsem mela na podzim nejaky vridek ci co, ted cekam na další vysledky, jestli je to uz ok, k poceti by to pry nemelo branit). A ted k dotazu. Zitra bych mela zacit Utrogestan zavadet 1-0-1 a ja resim, jestli mam vůbec zacit :nevim: Ovulaci nevim kdy mam (cca v pulce cyklu me ale dost pobolívá bricho a mivam i hlen, tak snad ji mam), snazime se vždy od skonceni MS do další MS obden nebo po trech dnech max. a jsme neuspesni :pocitac: Docetla jsem se, ze Utrogestan brani ovulaci a tak se bojim aby me to spise nerozhodilo, cykly mam pravidelne, trapi me jen to spineni. Mam ho zacit uzivat? A pokud zacnu zavadet, muzu zavest vecer po sexu, třeba tak po pul hodine? :oops: Poradite?? PS: Omlouvam se za anonym, ale nechci, aby se to vedelo, ze se snazime. Dekuji za pochopeni. Stela :-)

• Citovat
  • Upravit
7965
4.3.13 18:11

Já beru utrogestan vždy az po potvrzení ovulky na UT jinak mi bylo řečeno ze když Nevis kdy je přesně tak právě může nastat to ze ji bloknes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Miskule666
14.11.13 08:01

Měla bych taky dotaz, možna Veronika by mohla vědet diky podobně zkušenosti. Užívám taky utrogestan, jsem v 8.tt a ted po třech týdnech se u me objevilo paleni-nevim zda z nej, jestli by se to neprojevilo hned? Byla jsem u doktora, zrovna tam byl bohužel zaskok, řekl mi at ho začnu polykat a na noc mi dal čípky na zklidnění..tak nevim zda to změnit nebo počkat na svyho doktora je kterými jdu za tyden (štve me ze mi nevzal tenhle doktor moc, stery nic a meni mi to nak) co myslíte vy???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex