Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chceme se z přítelem snažit o miminko říkala jsem si tak MS přišla slabě 15.1 tak že se to rozjede rozjela se až 17.1 tak klasicky normálně ale pořád se to drží nevím co z tím dnes je 27.1 a přeci není možné abych MS měla skoro 14.dní v kuse nevíte co mám dělat mám doma ještě léky i na pozastavení MS mám to začít brát nebo nechat až se to samo opravdu ukončí děkuji moc za radu taky to měl někdo tak dlouho a jak jste to museli řešit nebo kde je problém děkuji moc za každou radu!
Příspěvek upraven 27.01.12 v 15:52
No a ty si teď vysadila HA, nebo jak jste se předtím chránili?
Nebrala jsem žádnou antikoncepci nic prostě ale jde o to že jsem po porodu 8.měsíců ale dítě umřelo v Pražské Motolské nemocnici mělo vadu srdeční a tím že mi i pozastavily laktaci tak se mi špatně zavinovala děloha a měla jsme hrozné bolesti břicha a pozůstatek z porodu bordel prostě no tak jsem za týden šla na výškrab po výškrabu jsem krvácela tak den a pak se to zastavilo pak další měsíc MS nikde pak další měsíc přišla ale hodně silná že jsem mohla vykrvácet tak jsem brala léky na pozastavení a po pozastavení došlo ke spoždění MS a od té doby se to prostě nějak špatně vleče ta MS
Pij tonik
poradil to doktor při silném krvácení a opravdu to pomáhá. Pila jsem tak litr denně, takže dvoulitrovka na dva dny a pak už jsem nekrvácela
I citron mám vyzkoušený, 1-2 do 1,5 litru vody, podle toho, jak sneseš kyselé..
A pokud je silné krvácení, tak doktor k toniku doporučoval i železo - špenát, brokolici,… Tělo se pak se ztrátou krve líp vyrovná ![]()
Jojo, určitě doplňovat železo a vitamín C. A jinak bych to řešila podle síly, pokud není moc silná, tak vytrvat s železem a vitamíny, jinak k doktorovi, zda není problém se srážlivostí krve.
Ahoj, já jsem jednou začala mít menzes i 3 týdny v kuse a dost silnou. Pak začaly i bolesti. Lékař až v nemocnici mi zjistil polypy na sliznici děložní. Skoč si na gyndu raději. Pro jistotu.
Děkuji MS pořád pokračuje dnes sem si dala ASCORUTIN a snad to zabere a bude MS ukončena!