Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sice už máme řadu očkování za sebou, u kterých jsem noci nespala kvůli brečícímu miminku a svým výčitkám. Čeká nás poslední MMR a následně přeočk. hexa v 5-ti letech, 11-ti letech. Já už ale NECHCI, odmítám to. Na co se mám připravit? Teror ze strany Mudr., nevzití do školky, na školy v přírodě, tábory???
@Seizdra Jako že na to fakt nemám sloveso
ale dotýká se mě tato diskuze, takže se nějak vyjádřit musím ![]()
![]()
Tak sorry, ale to bych fakt už ted neřešila…já mám tříměsíčního a kousek..má za sebou už 2 Hexy, bral to statečně, jen zvýšená teplota, druhej den o. k., usměvavej, ukecanej.. Čekají nás pneumokoky, nakonec očkovat nechám a joo, mám taky strach..
Ale ty už to snad máš se svým dítětem téměř za sebou, ne? Tak proč tohle téma?
Pochopila bych, kdyby jsi byla maminka, která nechce očkovat od počátku ![]()
Nebo to nechápu? ![]()
@shani
PROSÍÍÍM, takový výkřiků a diskusí je tu milion, už je to celkem otravné, pořád dokola, zase se to tu akorát zhádá. Asi je tu moc klid po poledni, co? ![]()
Zajdi do mamin, co už neočkují, tam Ti velice ochotně poradí a podpoří.
Tak dej ještě tu MMR, ať to máš kompletní a pak se pár let můžeš v klidu připravovat na ten teror ![]()
@BellinkaX píše:
@shani
PROSÍÍÍM, takový výkřiků a diskusí je tu milion, už je to celkem otravné, pořád dokola, zase se to tu akorát zhádá. Asi je tu moc klid po poledni, co?
Zajdi do mamin, co už neočkují, tam Ti velice ochotně poradí a podpoří.
Upřímně řečeno, furt lepší než lovení duchů a možnost těhotenství při chuti na citrusy.
@Seizdra píše:
Upřímně řečeno, furt lepší než lovení duchů a možnost těhotenství při chuti na citrusy.
To tu ještě dneska nebylo, že?
@BellinkaX píše:
To tu ještě dneska nebylo, že?
Myslím, že ne, al enejsem tu celej den, tak nevím ![]()
@Seizdra
Já už tu sedím hodinu místo vaření
Tak já už radši jdu ![]()