Dost bylo vakcín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
29.5.13 13:59

@BellinkaX Já už mám zas dávno kojit… Jaj, a teď jsem si uvědomila, že jsem neobědvala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
29.5.13 14:00

Ahojky, do skolky neberou bez mmr, coz muze rodicum zneprijemnit zivot, hlavne kdyz nemas hlidani, ale co se da delat :nevim:,ja to budu resit tak, ze budu hlidat malou jeste s nejakym jinym detatkem…Pak spoustu dr. hlasi na socialku, hlasi se pri podezreni na zanedbani pece, coz neocko neni, ale vetsina takto postupuje…ja „ted bojuju“ s dr. odmita uznat ze 4 davka hexy se ockuje do 18m a ohani se tim, ze mam stare info :evil:..ted sem odkladala ocko tim, ze maly rostou zoubky a je nervozni, ze prijdeme az nejdrive za mesic, dala nam termin za 14dni…no nic, nejspis to poresim zmenou dr…Tech diskuzi tu je uz mraky, no tak bude jedna navic :lol:…mejte se hezky s detatkem a nenech se zviklat, jsou to nase deti, nase vsechno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
29.5.13 14:39

To spíš piš ve spřízněné diskuse ne tak veřejně

• Citovat
  • Upravit
2453
29.5.13 14:42

Já se přidám - začala jsem se zajímat mnohem později a chtěla jsem posunout blbou hexu z 5 na 5,5, protože dcera je narozená v listopadu a chtěla jsem prostě jaro/léto, ne podzimní a zimní virózové období. No co mě to stálo nervů… Měla jsem pocit, že mé dítě zhyne do týdne po pátých narozeninách. No ale žije a nakonec jsem si to vybojovala. Co na tom, že podle vyhlášky je mezi pátým a šestým rokem… Prostě rodič je trošku nesvéprávný tvor a je třeba ho ohnout, ať si moc nevyskakuje a nemyslí si, že do toho má taky trošku co mluvit :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.5.13 14:56

Příspěvek upraven 29.05.13 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
29.5.13 15:14
@lucka.be píše:
Sloboda v povinnom očkovaní? Nech sa páči, ale…

1. v prípade ochorenia, ktorému sa dalo očkovaním predísť, musí pacient uhradiť KOMPLETNÚ ZDRAVOTNÚ STAROSTLIVOSŤ zo svojho vrecka.
2. ak ide o ochorenie alebo úmrtie dieťaťa na ochorenie, ktorému sa povinným očkovaním dalo predísť, musia jeho rodičia niesť PLNÚ TRESTNO-PRÁVNU ZODPOVEDNOSŤ za zlyhanie v starostlivosti o zverenú neplnoletú osobu.

Keď sa povie A (sloboda v očkovaní), musí sa povedať aj B (1+2)!

V tom případě, ať si všichni kuřáci, alkoholici a lidé, kteří se krmí hamburgrama a zapíjí to kolou, hradí veškeré náklady spojené s nemocí také sami. Ti si svoje zdraví ničí naprosto vědomě. :roll:

V tom druhém případě - ať teda stát také nese plnou právní zodpovědnost za to, že někomu očkování poznamená dítě na celý život…

• Citovat
  • Upravit
2453
29.5.13 15:17
@lucka.be píše:

1. v prípade ochorenia, ktorému sa dalo očkovaním predísť, musí pacient uhradiť KOMPLETNÚ ZDRAVOTNÚ STAROSTLIVOSŤ zo svojho vrecka.
2. ak ide o ochorenie alebo úmrtie dieťaťa na ochorenie, ktorému sa povinným očkovaním dalo predísť, musia jeho rodičia niesť PLNÚ TRESTNO-PRÁVNU ZODPOVEDNOSŤ za zlyhanie v starostlivosti o zverenú neplnoletú osobu.

Jen ze zajímavosti: kdopak by posuzoval, zda šlo či nešlo něčemu předejít? Protože žádná vakcinace nechrání na 100%. To je pak trošku věštění z křišťálové koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
29.5.13 15:19
@lucka.be píše:

Ty vogo, 8o to by mě zajímalo, kdo v ČR proplácí něco rodičům dětí poškozených očkováním. Za pojišťovnou proplácené kortikoidy potlačující příznaky následků očkování, a při dlouhodobém užívání poškozující zdraví dítěte dále, jsem „fakt hluboce vděčná“. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.5.13 15:22

Příspěvek upraven 29.05.13 v 16:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.5.13 16:08
@lucka.be píše:
@mariannnka 1. miešate hrušky s jablkami, ale to nevadí. toto je bežný pohľad na veci - keď možu iní, prečo by som nemohol aj ja?! inak s vašim návrhom, že tí, čo si svoje zdravie nevážia a vedome ničia, tak by mali prípadné náklady na liečenie niesť sami, s tým naprosto súhlasím. právny systém našich zemí to ale neumožňuje, bohužiaľ.
2. myslím, že spory občan/zdravotník/štát sú a odškodnených občanov je dosť. štát a sektor zdravotníctva sa zodpovednosti nevzdáva.

to, že na niekoho má očkovanie nepriaznivý účinok je bohužiaľ nešťastie pre jednotlivca, a vždy smutný prípad. ale rovnaký devastujúci vplyv na zdravie može mať akýkoľvek prípravok, liek, prostriedok či udalosť v živote.

nechcem sa dohadovať, každý má právo na svoj názor, a toto je ten moj. prajem pekný deň.

Ty toho ale o očkování a jeho následcích moc nevíš viď? :lol: a o jakém že tu mluvíš státě? O Slovenském? protože o Českém nemluvíš na 1000000% :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.5.13 16:26

@araw zato Ty vieš o všetko všetko. končím tu, majte sa žienky. nechcela som sa dohadovať, ale dopadá to tu ako každá iná diskusia o očkovaní. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.5.13 16:30
@lucka.be píše:
@araw zato Ty vieš o všetko všetko. končím tu, majte sa žienky. nechcela som sa dohadovať, ale dopadá to tu ako každá iná diskusia o očkovaní. :mavam:

To je hrdinství promazat příspěvky :roll: proč si za tím cos napsala nestojíš? :think: Ale z citací nezmizí, tudíž tu stejně zůstanou :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
29.5.13 16:34

Doporučuji tuto diskuzi https://www.emimino.cz/…te-se-56611/

Jinak do školky ti ho vezmou, v případě zájmu můžu poslat email s infem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
29.5.13 16:34

@araw ja si za svojimi slovami stojím. ale nabaví ma reagovať a vysvetlovať niečo niekomu, kto o to nestojí. diskutujte, a mňa z toho možte vynechať :). papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
29.5.13 20:45
@lucka.be píše:
@araw ja si za svojimi slovami stojím. ale nabaví ma reagovať a vysvetlovať niečo niekomu, kto o to nestojí. diskutujte, a mňa z toho možte vynechať :). papa.

Já se podvolila a :( nechala dítě naockovat a jak to dopadlo, je si mozné přečíst na http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
Abych doplnila Tvé předchozí příspěvky. Pokud se dítěti v ČR po ockovaní něco stane, NIKDO NENI ZA TO ZODPOVĚDNÝ. Veškerou péči hradí rodina, pokud se tedy přijde na to, jak dítěti pomoct. A můžu Tě ujistit, že k lékaři chodime pouze na povinne preventivní prohlídky. Pokud něco naše děti potrebuji, jdeme k lidem mimo zdravotnický systém. Vse platíme.
Pokud chces očkovat, máš možnost. A nekdo chce mít možnost neockovat a mít klid. Nic vic, nic miň. Kdyz se na to objektivně podíváš, tak přece musíš vidět, že zdravotnictví svým zpusobem kolabuje. Abych to shrla: Ty věříš v prospěšnost očkování, Tvoje volba a názor, a někdo nechce nechat násilně chemizovat své malé děti. Tak to přece můžeš taky chápat. Tvé ockované děti jsou chráněné. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek