Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V Budejkach zrovna prsi, predtim byla i pekna bourka. Uz aby se ochladilo, cekam na to jako na zazrak
@mroe píše:
Tak nejak. Premyslim, kde bude dneska spat dite, odjeli na vodu do jiznich Cech. Myslim, ze stan budou stavet v rybniku. U nas to tak vypada vsude a u nich podle meteoradaru prsi stejne…
ajajajaj, nic moc. ![]()
v noci se to přežene, pak už zítra od rána postupně bude dobře, ale noc bude rušná a krušná, zde tedy bouří solidně, nyní leje chvilku méně, ale byl to solidní Bangladéš toto
kočka se cpala ven a pak rychle poskakovala v tom bangladéši a zdrhala dom a ještě se tvářila nafraně…
@Quinn7
tady je ted tak cca 16 - 17
a někde na Moravě koukám mají pořád 25 – 26 ještě teď, zajímavý.
Zkusíme tu vodu rozdělit rovnoměrně, jako vyvolávači deště!
Ať se země napije a nikde nevylije. A děcka ať s táborem neuplavou, ale jinak je to prostě léto! ![]()
@Borrealis píše:
@Quinn7
tady je ted tak cca 16 - 17a někde na Moravě koukám mají pořád 25 – 26 ještě teď, zajímavý.
Nejspíš to tam dojde zítra? Často to tak bývá s tím naším počasím, že postupuje že západu na východ.
V Ostravě nic. Teď už vetram, okna dokořán, tak snad se trochu ochladi ![]()
Má tu pršet v noci, pry. Tak jse zvědavá. Často to sem ze západu ani nedojde, ikdyz předpověď hlasi, ze jo ![]()
Praha, jako z konve, v podstatě od 15 hodin s menšími přestávkami. Fajn to je, bylo to už potřeba.
Před chvíli 22°C Severomoravský kraj a podle předpovědí tady pršet nemá
@Takco píše:
Jak je u vás?
Jak jsem tu z toho zblbla tak jsem čekala nějaký příběh o alkoholikovi ![]()
Já myslela, že si tady některá zase bude stěžovat na starýho alkáče, a ono je to o počasí ![]()
Teplo, sucho. Zatím střešní okna otevřená. Myslím, že u nás psali, že má pršet zítra.
@Takco píše:
Jak je u vás?
Odpoledne pršelo asi hodinu + malá bouřka. U nás je extrémní sucho. Delší déšť by se hodil. Místy je tráva úplně suchá a bohužel dost tu i hoří v okolí.
Teplo, sucho, ani kapka a vzduch stojí, nepohne se ani lísteček…
Tak a už zase leje fakt hodně a mlátí to bleskama vůkol
už začala blikat elektřina, tzn dávám tomu minutu až dvě… ![]()
na radaru se ten systém bohužel otáčí, což není úplně dobrý, někde se bude asi plavat…
tož sbohem zůstávejte… ![]()
bliky blik.