Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jak poznám tetanii, mívám brnění v obličeji stažený krk jakoby knedlík divný pocit v rukách a nohách, byla jsem na neurologii a tam nic EEG, magnetická rezonance, CT a nic, na endokrinologii mi berou krev i na hořčík a nic neříkal tak se ptám jestli to je psychosomatické nebo co to je
Takže by se to objevilo na odberech štítné žlázy? Nemůže ten krk dělat taky štítná?
@Adeehidee píše:
Takže by se to objevilo na odberech štítné žlázy? Nemůže ten krk dělat taky štítná?
Ano ale štítnou máte vysetrenou (hormony máte v poradku).
Tetanie se vyšetřuje na zadanku od neurologa, stáhnou ruku a odebírají impulsy z konce ruky.
Možná nízký vitamín D? Pomáhá od brnění.
@Adeehidee píše:
A uz je to tu zas… proboha uz ne...….
![]()
Covid jsi prodělala? Nebo očkovaná jsi byla? Já jen že to má t nás teď hodně lidí a tetanie to není.
@biedronka105 covid před rokem slabý průběh a očkování nemám
Na neurologii jsem ji to říkala a ona mi řekla že mi tohle dělat nebude že to není můj případ úplně se sennou bavila jak s bláznem
@Adeehidee píše:
@mroe tak se neozyvej pořád pane bože!
@Adeehidee píše:
Na neurologii jsem ji to říkala a ona mi řekla že mi tohle dělat nebude že to není můj případ úplně se sennou bavila jak s bláznem
no, to se nespletla.
No nevím nepřijde mi tohle normální celková vnitřní krec jakoby
@Adeehidee píše:
No nevím nepřijde mi tohle normální celková vnitřní krec jakoby
No vzdyt neni. Je to panicka porucha. ![]()
Nevím je to hnus věčný nedostatek vzduchu, pocit škrcení, trnutí v obličeji, nesoustředění, atd atd
@Adeehidee píše:
Nevím je to hnus věčný nedostatek vzduchu, pocit škrcení, trnutí v obličeji, nesoustředění, atd atd
Psychiatr, psycholog, panika, úzkost