Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toho se obávám ale za pokus nic nedám budu se hodně mazat krémem ![]()
Příspěvek upraven 24.06.22 v 13:30
Přesně tak. Za jeden den se maximálně spálíš. Stejně není opalování zdravé…
A proč se potřebuješ rychle opálit probůh? Si radši kup nějaký autobronzant sprej.
Buď se namažeš opalovákem a opálíš se jen maličko, nebo se nenamažeš a spálíš se rychle a efektivně
Nejlepší opálení je při dlouhodobé ale krátké expozici slunci, kdy pleť nestihne zčervenat.
Za den se neopalis.
A když se budeš mazat opalovakem, tak přes ten se neopalis. Jelikož správně se máš mazat 50.
Pokud si bílá jak stěna, tak se spalis a ne opalis.
![]()
Jako máš jít na nějakou akci že potřebuješ být opálená? Pokud ano, nech se nastrikat. ![]()
Pokud ne, tak raději se na až třeba Niveou na opálení. Nenechává fleky s udělá ti fakt lehké opálení.
Lepší jak se smažit na sluníčku a nebo v solarku.
I rakovině kůže tu psát nebudu. Případy rapidně stoupají a lidi si nedají poradit ![]()
Raději bílá jako sýr než s rakovinou kůže. Jasný, může mít člověk rakovinu něčeho jiného. Ale já jsem světlý typ, u moře se mažu 50 a jsem pod slunečníkem. A každý rok chodim na kontrolu pih a bojím se. ![]()
Jestli jsi i teď bílá, kdy je každej jak od moře, tak to asi nemáš kůži pro opalování, ne? Tak se můžeš mazat samoopalovákem, ale znečistíš si tím oblečení a vypadá to blbě.
Buď se nenamažeš a spálíš se nebo se namažeš a neopálíš se 🤷♀️
@Zeoli no já ti nevím. Opaluji se dobře, ale aktuálně jsem bílá. Takže tvoje teorie silně pokulhává. Ne každý má čas a chuť běhat po slunci. I od moře se vracím jen lehce opálená, protože se mažu 50, jsem hodně ve stínu a siestu trávíme na pokoji.
Tak buď se budeš mazat a neopálíš se, nebo nebudeš a spálíš se. Já se opaluju velmi dobře (ne, že bych o to extra stála), ale vždcky je to po malých kouskách. Sluníčku se snažím spíš vyhýbat, pokud jsem na něm déle, tak se mažu (na drobné popobíhání po městě ne). A pak je to každý den o minikousek. Kdybych se chtěla opálit během jednoho dne, spálím se.
@ugluk Přesně, já taky, opaluju se pěkně, ale pokud se při první expozici slunci zjara nenamažu (třeba zapomenu na vodě nebo na kole), tak se žahnu a stejně sloupu ![]()
Jo já už se letos spálila a sloupala
a to jsem na sluníčku celkem často a mažu se 50 faktorem
samoopalovak to jistí ![]()
Ahoj, mám víkend na to se stihnout opálit bohužel v sobotu má být hnusně ale v neděli má být slunečno máte nějaké rady jak se co nejvíce za jeden den opálit?
Důvod je že jsem bílá jako stěna a dostala jsem konečně volný víkend v práci a chci to využít
Díky