Jak se rychle opálit

Anonymní
24.6.22 13:26

Jak se rychle opálit

Ahoj, mám víkend na to se stihnout opálit bohužel v sobotu má být hnusně ale v neděli má být slunečno máte nějaké rady jak se co nejvíce za jeden den opálit? :lol:

Důvod je že jsem bílá jako stěna a dostala jsem konečně volný víkend v práci a chci to využít :dance:

Díky :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14614
24.6.22 13:27

Za jeden den se můžeš rychle leda spálit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
24.6.22 13:28

Já doporučuji spíš tohle ;)
https://www.dm.cz/…7040125.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.22 13:28

Toho se obávám ale za pokus nic nedám budu se hodně mazat krémem :lol:

Příspěvek upraven 24.06.22 v 13:30

• Citovat
  • Upravit
21603
24.6.22 13:29

Přesně tak. Za jeden den se maximálně spálíš. Stejně není opalování zdravé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.6.22 13:38

A proč se potřebuješ rychle opálit probůh? Si radši kup nějaký autobronzant sprej.
Buď se namažeš opalovákem a opálíš se jen maličko, nebo se nenamažeš a spálíš se rychle a efektivně :nevim: Nejlepší opálení je při dlouhodobé ale krátké expozici slunci, kdy pleť nestihne zčervenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
24.6.22 13:45

Za den se neopalis. :roll: :mrgreen: A když se budeš mazat opalovakem, tak přes ten se neopalis. Jelikož správně se máš mazat 50.
Pokud si bílá jak stěna, tak se spalis a ne opalis. :roll: :mrgreen:
Jako máš jít na nějakou akci že potřebuješ být opálená? Pokud ano, nech se nastrikat. :mrgreen:
Pokud ne, tak raději se na až třeba Niveou na opálení. Nenechává fleky s udělá ti fakt lehké opálení.
Lepší jak se smažit na sluníčku a nebo v solarku.
I rakovině kůže tu psát nebudu. Případy rapidně stoupají a lidi si nedají poradit :nevim:
Raději bílá jako sýr než s rakovinou kůže. Jasný, může mít člověk rakovinu něčeho jiného. Ale já jsem světlý typ, u moře se mažu 50 a jsem pod slunečníkem. A každý rok chodim na kontrolu pih a bojím se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.6.22 13:45

Jestli jsi i teď bílá, kdy je každej jak od moře, tak to asi nemáš kůži pro opalování, ne? Tak se můžeš mazat samoopalovákem, ale znečistíš si tím oblečení a vypadá to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
24.6.22 13:50

Buď se nenamažeš a spálíš se nebo se namažeš a neopálíš se 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21603
24.6.22 13:51

@Zeoli no já ti nevím. Opaluji se dobře, ale aktuálně jsem bílá. Takže tvoje teorie silně pokulhává. Ne každý má čas a chuť běhat po slunci. I od moře se vracím jen lehce opálená, protože se mažu 50, jsem hodně ve stínu a siestu trávíme na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68976
24.6.22 13:54

Tak buď se budeš mazat a neopálíš se, nebo nebudeš a spálíš se. Já se opaluju velmi dobře (ne, že bych o to extra stála), ale vždcky je to po malých kouskách. Sluníčku se snažím spíš vyhýbat, pokud jsem na něm déle, tak se mažu (na drobné popobíhání po městě ne). A pak je to každý den o minikousek. Kdybych se chtěla opálit během jednoho dne, spálím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
24.6.22 13:59

@ugluk Přesně, já taky, opaluju se pěkně, ale pokud se při první expozici slunci zjara nenamažu (třeba zapomenu na vodě nebo na kole), tak se žahnu a stejně sloupu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
24.6.22 14:00

https://www.zlatakrasa.cz/?…

A ráno jsi lépe jak od moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
24.6.22 14:01

Jo já už se letos spálila a sloupala :mrgreen: a to jsem na sluníčku celkem často a mažu se 50 faktorem :D samoopalovak to jistí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
24.6.22 14:18

Já četla, odpálit´ 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie