Dost silné bolesti v 5tt

1599
27.3.16 09:13

@Catarin
Ja jsem mela bolesti dost velke uz ve 4 tydnu. V nemocnici jsem skoncila, protoze doktor v deloze nic samozrejme nevidel a bal se mimodelozniho.
Nakonec bylo vse v poradku. Mam drazdivou delohu a cituji doktora „snazila se menstruovat“ a proto ty desny bolesti, ktery mi prechazely a k miste, kde jsou ledviny. Skucela jsem bolesti. Menstruacni bolesti byly proti tomu brnkacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1599
27.3.16 09:25

@Catarin Me se drzely docela dlouho. Cca dva prvni mesice. A pak to z niceho nic preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.3.16 09:27

Ja mela 14 dni po ET priserny menstruacni bolesti. Shodou okolnosti to byl den, kdy jsem mela jit na test. Byla jsem presvedcena, ze to zase nevyslo. Ale bylo to tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.16 10:02
@Catarin píše:
Ted me tak napada… nemůže to být třeba zvětšující se děloha? :think:

muze. nebo ta „snaha o menstruaci“. ja jsem mela taky dost silne jakoby menstruacni bolesti. ale kdyby to bylo opravdu velmi silne, tak se zkontrolovat nechej, kvuli moznosti mimodelozniho. ale to by se asi bolestive projevilo spis o neco pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
27.3.16 10:07
@Catarin píše:
Na poslední kontrole UTZ mi moje dr. řekla že o mimoděložní se nejedná, tak nevim… :think:
Uvidím jak mi bude během dne, když tak se vydám do nemocnice :?

Jestli máš lékařkou potvrzeno, že těhotenství se nachází tam, kde má, tak bych byla v klidu. Tedy relativním samozřejmě, protože nic víc teď udělat nemůžeš. Držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.16 10:08
@Catarin píše:
Na poslední kontrole UTZ mi moje dr. řekla že o mimoděložní se nejedná, tak nevim… :think:
Uvidím jak mi bude během dne, když tak se vydám do nemocnice :?

tak pokud mas potvrzeno lekarkou, ze „to“ :) je tam, kde ma byt, tak bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
27.3.16 10:48

@Catarin ahoj, já jsem ted čerstvě taky 5 tt, a bolesti mám taky příšerný, ale podle doktorky by to mělo být v pořádku…sice od doktorky ještě nemám potvrzený že to je tam kde má být, na kontrole ještě nebylo nic vidět, ale budu jí věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
27.3.16 11:05

Ahoj ja býka včera na pohotovosti taky s bolestma a motala se mi hlava… Moc dobře jsem nedopadla… Dostala jsem utrogestan a zrovna nástup na rizikovku..a mám v papírech napsáno hrozící potrat.. tím te nechci strašit ale radši 5× zbytečně do nemocnice než jednou přijet pozdě. držím palce!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.3.16 12:14

@Catarin Ahoj, jsem v 6tt a od začátku mám bolesti jako při menstruaci. Embrio mám tam kde má být a vše je v naprostém pořádku. Mudr mi řekl že bolesti podobné menstruačním jsou naprosto v pořádku. Řekl mi, že pokud takové bolesti přijdou, mám si na chvilku lehnout, odpočinout si a vše se zklidní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.3.16 12:40

@Catarin tak vidíš, bude vše v pořádku, je to pro tělo nový zážitek a něco nového, tak si na to musí zvyknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.3.16 13:04

@Catarin tak pak napiš, co ti řekli. Kdybych měla jet já při každé bolesti, tak jsem tam denně. Ale vím že budeš klidnější, tak si radši zajeď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.3.16 13:13

@Catarin hlavně buď v klidu, žádný stres. mě třeba včera bylo dost špatně, pocit na zvracení, únava, bolesti břicha a dnes jsem se vzbudila a cítím se úplně parádně, jako kdybych ani nebyla těhotná, je to jak na houpačce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.3.16 13:24

@Catarin tak pokud máš nějaké zdravotní problémy, tak do nemocnice jeď, aspoň budeš klidnější a budeš vědět na čem jsi :-)
a uvidíš, vše bude ok, hlavně myslet pozitivně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.8.20 18:25

@MsTýnka tak to mám přesně teď. Z ničeho nic šílené křeče, které se menstruační bolesti ani nepodobají. To je úplně bodavá tupá bolest :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí