Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Catarin
Ja jsem mela bolesti dost velke uz ve 4 tydnu. V nemocnici jsem skoncila, protoze doktor v deloze nic samozrejme nevidel a bal se mimodelozniho.
Nakonec bylo vse v poradku. Mam drazdivou delohu a cituji doktora „snazila se menstruovat“ a proto ty desny bolesti, ktery mi prechazely a k miste, kde jsou ledviny. Skucela jsem bolesti. Menstruacni bolesti byly proti tomu brnkacka.
@Catarin Me se drzely docela dlouho. Cca dva prvni mesice. A pak to z niceho nic preslo.
Ja mela 14 dni po ET priserny menstruacni bolesti. Shodou okolnosti to byl den, kdy jsem mela jit na test. Byla jsem presvedcena, ze to zase nevyslo. Ale bylo to tam…
@Catarin píše:
Ted me tak napada… nemůže to být třeba zvětšující se děloha?
muze. nebo ta „snaha o menstruaci“. ja jsem mela taky dost silne jakoby menstruacni bolesti. ale kdyby to bylo opravdu velmi silne, tak se zkontrolovat nechej, kvuli moznosti mimodelozniho. ale to by se asi bolestive projevilo spis o neco pozdeji.
@Catarin píše:
Na poslední kontrole UTZ mi moje dr. řekla že o mimoděložní se nejedná, tak nevim…
Uvidím jak mi bude během dne, když tak se vydám do nemocnice
Jestli máš lékařkou potvrzeno, že těhotenství se nachází tam, kde má, tak bych byla v klidu. Tedy relativním samozřejmě, protože nic víc teď udělat nemůžeš. Držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
@Catarin píše:
Na poslední kontrole UTZ mi moje dr. řekla že o mimoděložní se nejedná, tak nevim…
Uvidím jak mi bude během dne, když tak se vydám do nemocnice
tak pokud mas potvrzeno lekarkou, ze „to“
je tam, kde ma byt, tak bud v klidu.
@Catarin ahoj, já jsem ted čerstvě taky 5 tt, a bolesti mám taky příšerný, ale podle doktorky by to mělo být v pořádku…sice od doktorky ještě nemám potvrzený že to je tam kde má být, na kontrole ještě nebylo nic vidět, ale budu jí věřit ![]()
Ahoj ja býka včera na pohotovosti taky s bolestma a motala se mi hlava… Moc dobře jsem nedopadla… Dostala jsem utrogestan a zrovna nástup na rizikovku..a mám v papírech napsáno hrozící potrat.. tím te nechci strašit ale radši 5× zbytečně do nemocnice než jednou přijet pozdě. držím palce!!! ![]()
@Catarin Ahoj, jsem v 6tt a od začátku mám bolesti jako při menstruaci. Embrio mám tam kde má být a vše je v naprostém pořádku. Mudr mi řekl že bolesti podobné menstruačním jsou naprosto v pořádku. Řekl mi, že pokud takové bolesti přijdou, mám si na chvilku lehnout, odpočinout si a vše se zklidní. ![]()
@Catarin tak vidíš, bude vše v pořádku, je to pro tělo nový zážitek a něco nového, tak si na to musí zvyknout ![]()
@Catarin tak pak napiš, co ti řekli. Kdybych měla jet já při každé bolesti, tak jsem tam denně. Ale vím že budeš klidnější, tak si radši zajeď ![]()
@Catarin hlavně buď v klidu, žádný stres. mě třeba včera bylo dost špatně, pocit na zvracení, únava, bolesti břicha a dnes jsem se vzbudila a cítím se úplně parádně, jako kdybych ani nebyla těhotná, je to jak na houpačce ![]()
@Catarin tak pokud máš nějaké zdravotní problémy, tak do nemocnice jeď, aspoň budeš klidnější a budeš vědět na čem jsi ![]()
a uvidíš, vše bude ok, hlavně myslet pozitivně ![]()
@MsTýnka tak to mám přesně teď. Z ničeho nic šílené křeče, které se menstruační bolesti ani nepodobají. To je úplně bodavá tupá bolest
![]()