Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, prosím o radu ![]()
Jsem úplně na nervy, potřebuji radu a podporu. O miminko se nesnažíme, ale neberu ani žádné prášky nic, máme s přítelem dost komplikované zaměstnání, takže k nějakému styku u nás dojde tak jednou za měsíc, tudíž jsem prášky nechtěla, přijde mi to zbytečné a tak když už k němeču jednou za čas dojde, tak si přítel dává pozor.
Ale tenhle měsíc je to vše nějaké divné…„MS“ se mi dostavila o 3 dříve, bez jakýchkoliv bolestí a příznaků, byla slabá a jen dva dny, ten druhý den už jen spíše špinění. Tak jsem si udělala těhu test a ten byl negativní. Teď je to cca týden po MS a začalo mi být divně, jsem celkově unavená a přidal se mi k tomu žaludek na vodě, jako kdybych měla kocovinu.
To by samozřejmě mohla být i nějaká viróza, ale když si to spojim s tou divnou MS, tak mám strach, aby to nebylo těhu. Měli jste to holky někdo tak? ![]()
Jo a ještě jednu u mě celkem neobvyklou věc jsem zpozorovala a to je hrozná chuť na sex
![]()
No tak znovu test, to už musí být vidět, co chceš jinak slyšet.
@ssassanka to ti nikdo neřekne… Udělej si znovu test nebo zajdi na odběr krve. Tam se to pozná stoprocentně. A pokud máš z těhotenství takový strach, tak se chraňte líp.
A proč si neuděláš znovu test, když máš pocit, že bys mohla být těhotna?
Test teď nikde neseženu, jsme u rodičů na vesnici až do pondělka, tak musím vydržet ![]()
Jen jsem se chtěla zeptat, zda jste to někdo tak měl a jak to dopadlo, teď vše.. nikoho se neptám na to jestli jsem těhu nebo ne, ale na Vaše zkušenosti. Musím na to pořád myslet, tak jsem si o tom chtěla jen s někým poklabosit, toť vše.
Jestli chceš zkušenosti přítomných, tak stačí nalistovat případnou diskusi, je jich tady milión.
@ssassanka Vrtá ti to hlavou, ikdyž někdo napíše, že to měl stejně, tak ti to moc nepomůže. Počkej do úterý, pokud bys byla v tom, už by byla pravdepodobně silná čárka. Jinak taková mala menstruace může být nidační krvácení (uhnízdění vajíčka) a na testu by to mohlo jít vidět až po tom krvácení. Hodně holek si to právě může splést s MS.
Příspěvek upraven 26.03.16 v 17:43
Ok, tak koukám, že jsem tu akorát svým dotazem všechny naštvala a to jsem se jen zeptala.Jdu zjistit jestli se dá tato diskuze nějak smazat, abych s tím teda neobtěžovala ostatní ![]()
@zuza129
Děkuji, mas pravdu, raději vydržím, byla blbost jsem dávat takový dotaz, čekala jsem trochu jiné reakce a hlavně od někoho, kdo to zažil a dočkala jsem se akorát rýpalů.
O tom nidačním krvácení jsem právě četla, no ono to nějak dopadne..
@ssassanka Zrovna jsem měla u syna takové špinění - mini krvácení dva dny, pak se objevil na testu pidi duch a slabá čárka za 4 dny od krvácení. Takže těhotenství to být může.
@ssassanka Mě se třeba takto projevila cysta. Včetně různých nevolností. Jeden cyklus taky jen krátká, slabá ms, druhý už nepřišla vůbec. Na utz dr. objevil právě cystu. Ne vždy se musí jednat o těhotenství, zvlášť pokud máš tt negativní. Taky ale záleží, jestli jsi měla sex v době ovulace a kdy byla. Takže Fakt nezbývá než zkusit znovu test. Pokud bude stále neg. ani bych k dr. nechodila a počkala na další ms. Může to také být jen hormonální porucha.
@ssassanka @ssassanka
Prd na to, nic nemaz, proste clovek ma obcas potřebu se zeptat, ujistit, někomu to říct. A jestli jsou některé zde přítomné dámy prudérní a pohorsene,?
Vždyť toto je diskuzní server ![]()
A bylo by to chtene mimi?
Pochopila jsem, že se o mimčo nesnaží a má strach z těhotenství. Zato my snažilky, to je jiná. ![]()
@Jencus jen jsem takové reakce nečekala, tak mě to trochu zarazilo, tady aby se člověk bál pomalu na něco zeptat
no mimi naplánujeme, máme 2 holčičky, ale kdyby se to náhodou stalo, tak si ho samozřejmě necháme. Já jsem zásadně proti potratům, poprvé jsem otěhotněla v 17. letech, s přítelem jsem byla již třetí rok, tak jsme si mimi nechali a jsem za to strašně ráda, i když jsem nedodělala školu, tak toho nelituji. S přítelem jsme spolu od mých 14let, vztah máme stále hezký, všechno super, ale nevím jestli by jsme si třetí dítě mohli dovolit..no uvidíme jak to dopadne ![]()