Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jencus děkuji, ono to nějak dopadne
v úterý udělám testik a písnu sem jak to dopadlo, třeba to příště někomu pomůže, až bude mít podobný problém ![]()
@ssassanka mohu se zeptat, jak jsi prosím dopadla? Řeším něco podobneho…Děkuji
Káťa
Dobrý den Holky poslední dobou trpim kvůli tomu jestli čekam miminko nebo ne MS si dela co chce semnou mam ho druhý měsíc po sebe kratky a o 4-5 dni skorej zavrate mam a pocit na blikání mam ist k doktorovi alebo je to plani poplach Děkuji moc ![]()
Prosím vás když to takhle čtu tak se chci taky zeptat na názor ???? uvědomila jsem si až teď už skoro dva měsíce jsem nedostala menstruaci ale už jednou jsem měla menší zpoždění, mám strašlivě bolavé už celé prsa sem tam bolení v podbřišku a stále strašná únava , poslední měsíc nechuť k jídlu a jednou za čas se mi dělá zle , ale jsem ve velkém stresu jak doma tak i v práci , tak mě jen zajímá váš názor , test jsem si ještě nedělala protože sem si to nějak uvědomila až teď když to tady čtu
Ahojte mám nepravidelný cyklus a dlouhé cykly tet jsem měla 43den cyklu a v sobotu mi dorazila MS a měla jsem ji slabou na jednu vložku na den a dnes nic …
@ssassanka píše:
@Jencus děkuji, ono to nějak dopadnev úterý udělám testik a písnu sem jak to dopadlo, třeba to příště někomu pomůže, až bude mít podobný problém
Ahoj vím ze je diskuze stará ale mám podobný problém. Jak si prosím tehdy dopadla? Byla jsi těhotná? Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj vím ze je diskuze stará ale mám podobný problém. Jak si prosím tehdy dopadla? Byla jsi těhotná? Děkuji
Ahojky, to byla sasanka, ja ji jen odpovidala ![]()
Taky by mě zajímalo,jak zakladatelka dopadla, jsem v podobné situaci..
@Jencus píše:
Ahojky, to byla sasanka, ja ji jen odpovidala
Vím.. Chtěla sem napsat ji.. Nevíte jak dopadla.?
@Anonymní píše:
Vím.. Chtěla sem napsat ji.. Nevíte jak dopadla.?
Ne nevim.....