Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vůbec bych to neřešila. Já si říkám -/+ týden není ji neobvyklého. Já minule měla dva dny rozdíl oproti jindy a teď jsem dostala už dnes místo pátku.
Pokud byl poslední tři měsíce cyklus nepravidelný (jak moc nepravidelný?), od čeho to počítáš? Jinak ne, jednorázově bych to neřešila. Ale pokud by ti např. celoživotně pravidelný 28denní cyklus najednou začal lítat 20-40, pak bych to řešila.
Normální stav, nic k řešení, cyklus se může rozhodit čímkoliv
Stará diskuze.. Jen se chci zeptst, zds to má některá z vás také.. 2,5toju zpět jsem porodila druhé dítě.. Před prvním dítětem od první menstruace mám nepravidelnou, spíše byla déle.. Problémy od puberty.. Cca 2-3roky před prvním otěhotněním jsem trpěla migrény.. Otěhotněla jsem brzy.. Jsou od sebe 21mesicu..kojila jsem chvíli.. Ale teď po druhém porodu.. Menstruace pravidelná, řekla bych přesná.. Ale teď.. Cca 5mesicu.. Tyden(teď poslední) 10dni spinim a pak dostanu menses bývá krátká.. Někdy až 3-4 dny.. Opět mi začínají slabé migrény, neberu ha nic.. Jen mě teď celkem neuklidnuje to špinění a mám ji i dost brzo.. Např, dnes 22den..V prosinci zase 29.den(po dlouhé době později, ale zase cca týden špinění) další měsíce cca 23-24den MS, ale opět týden špinění.. Mam i dost silnou.. Poslední dobou i cítím.. Sripnuti bradavky.. Ale když si sáhnu na prso, tak nic necítím(je to jen pocitově) těhotná nejsem to jsem si 100%jista. Máte, či měla jste to taky některá? Jako, že dostávám dřív MS mi asi tolik úplně netrápí, ale hlavně to dlouhé špinění.. K doktorovi jdu až na konci února..
Ahoj, od včera mám hnědý výtok s krví (špinění), dnes už jen krev, takže jsem usoudila, že jsem začala menstruovat o týden dřív, antikoncepci neberu a menstruace byla poslední 3 měsíce nepravidelná, je to něco vážného, mam navštívit gynekologa? diky za za vaše odpovědi