Dostala jsem to o týden dřív

Anonymní
24.7.24 16:47

Dostala jsem to o tyden driv

Ahoj, ted posledni rok jsem mela menstruaci po 27-30 dnech a vzdy me pred ni par dni bolely prsa, ale ted jsem byla na dovolene tyden v Turecku a posledni den dovolene jsem to dostala ale po 21 dnech s tim ze me par dni pred nebolela ta prsa, uplne me to vydesilo. Nevite co to mohlo zpusobit, ze to mam o tyden driv?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24642
24.7.24 16:49

Změna prostředí třeba. Je to celkem běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
24.7.24 17:01

Jj, je to běžné, já dostávám MS vždy v den příletu na dovolenou :zed:, nevím, jestli je to tou cestou letadlem, změnou teploty nebo tlaku :nevim:. Každopádně buď ráda, že MS prišla až poslední den. Jestli normálně odmenstruuješ a nic ti nebude, tak bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
24.7.24 17:22

Mně to na dovolené vždycky přišlo dřív. Pokud to bylo jednorázové, neřešila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.7.24 22:39

Jak pisou ostatni, jednorázová zmena, cestovani, stres atp. Pokud to bude častější, res to s gynekologem.
Me se takhle zkratil cyklus cca pred dvema lety o ctyri dny, dr. po kontrole nenasla nic zvláštního, a rekla mi, ze to muze byt prvni vlastovka prichazejici se zmenami k přechodu. Stabilne ted mam cyklus 25 dní.
Minuly mesic to zase zahaprovalo, tak cekam, co se bude dít dál, pokud se to bude opakovat, zase se spojim dr. a budeme to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí